Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Sportvloer
Sportvloer
Sportvloer
Sportvloer

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Sportvloer

Een sportvloer is een vloer die speciaal geschikt is om op te sporten in onder meer sportscholen, gymzalen en sportaccommodaties. Een sportvloer wordt doorgaans zeer intensief gebruikt en moet daarom alleen al aan verschillende eigenschappen voldoen. In een fitnessruimte staan bijvoorbeeld zware toestellen opgesteld en in een gymzaal wordt vaak met toestellen gesleept. Het spreekt dan voor zich dat de vloer deze belasting en daarnaast nog de menselijke belasting aan moet kunnen. Verder kunnen er ook ten aanzien van het onderhoud eisen gesteld worden. Sportvloeren die intensief gebruikt worden, moeten natuurlijk ook gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Als u naar een dergelijke vloer op zoek bent dan heeft Coatingvloer.nl de oplossing voor u in huis.

Eigenschappen waar een sportvloer aan moet voldoen

Er is al even aandacht besteed aan een aantal belangrijke eigenschappen waar een goede sportvloer aan moet voldoen. Er zijn er echter ook een aantal nog niet benoemd. Als er bijvoorbeeld gekeken wordt naar het hygiënische aspect dan is het belangrijk dat vuil en stof zich niet ophopen of zich vasthechten aan de vloer. Bovendien mag ook van een goede sportvloer verwacht worden dat deze lang meegaat. Daarnaast is veiligheid eveneens een aspect dat niet onderschat moet worden. Een glad oppervlak kan namelijk al snel voor ongevallen zorgen als er op gesport wordt. De sportvloeren van Coatingvloer.nl voldoen aan hoge eisen en zijn:

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Vloeistofdicht
  • Veilig
  • Slijtvast
  • Scherp geprijsd
  • Onderhoudsvriendelijk
  • In alle kleuren beschikbaar
  • Geschikt voor intensieve belasting

Kleuren toepassen bij een sportvloer

Er is haast geen sportvloer te bedenken waar de gehele vloer uit dezelfde kleur bestaat en zeker niet als het gaat om vloeren waar ook sportwedstrijden opgespeeld worden. Coatingvloer.nl heeft voor wat betreft het toepassen van kleuren in een sportvloer veel verschillende mogelijkheden beschikbaar. Er kan bijvoorbeeld belijning worden aangebracht, maar ook kleurvakken zijn een opties net als dat er patronen kunnen worden verwerkt. Voor wat betreft het soort vloeren kunnen wij onder meer een onderscheid maken tussen polyurethaan en epoxy.

Aanbrengen van een sportvloer

Het aanbrengen van een sportvloer op basis van epoxy of polyurethaan verloopt via een stappenplan, waarbij voor de werkzaamheden aanvangen de ondergrond geschikt moet zijn. Indien de ondergrond van zichzelf al prima is, hoeven er geen voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd te worden en kan op de droge en schone vloer eerst een primer worden aangebracht. Bij een polyurethaan sportvloer wordt achtereenvolgens een schraplaag, gietvloer en laag aflak aangebracht. Er zijn verschillende soorten mogelijkheden op het gebied van sportvloeren en afhankelijk van het sportdoel en uw wensen geven wij u graag advies.

Prijzen

De prijzen van sportvloeren worden per m2 berekend. Daarvoor wordt gekeken naar het totaaloppervlak. Aangezien het assortiment van Coatingvloer.nl meerdere opties biedt, geldt dat de materiaalkeuze eveneens een rol speelt.

Oppervlakte

De oppervlakte die de sportvloer krijgt, is bepalend voor de m2 prijs. Het is echter wel zo dat u profiteert van een lagere m2 prijs als het oppervlak van de sportvloer toeneemt. Er wordt namelijk een korting verstrekt die een oplopend karakter heeft.

Materiaalkeuze

Voor wat betreft de materiaalkeuze zijn er onder meer mogelijkheden op het gebied van een epoxy sportvloer of vloer op basis van polyurethaan. Deze keuze is ook bepalend voor de m2 prijs.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is leverancier van sportvloeren in heel Nederland, waarbij de vloer door het eigen professionele applicatieteam aangelegd wordt. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt ons altijd bellen voor meer informatie via 020-845265. Of ons bellen om een afspraak te maken als u naar de showroom van Coatingvloer.nl wilt komen. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor een sportvloer kunt u het online aanvraagformulier op deze website gebruiken.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.