Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Hoelang gaat een gietvloer mee?

Een gietvloer is een sterke en duurzame vloer die lang mee gaat. Dat is een van de voordelen van een gietvloer en ook een van de redenen waarom mensen voor een gietvloer kiezen. Maar wat wil dat zeggen? Hoelang gaat een gietvloer dan mee? De levensduur van een gietvloer Er …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Hoelang gaat een gietvloer mee?

Een gietvloer is een sterke en duurzame vloer die lang mee gaat. Dat is een van de voordelen van een gietvloer en ook een van de redenen waarom mensen voor een gietvloer kiezen. Maar wat wil dat zeggen? Hoelang gaat een gietvloer dan mee?

De levensduur van een gietvloer

Er zijn verschillende soorten gietvloeren, maar in het algemeen geldt dat een gietvloer van Coatingvloer.nl zo’n 30 jaar meegaat. Een gietvloer gaat zo lang mee omdat de gietvloer uit verschillende lagen bestaat. Dit maakt de vloer erg sterk en weerbaar. Een gietvloer is dan ook een slimme investering als u op zoek bent naar een vloer waar u voorlopig van kan genieten.

Het onderhouden van een gietvloer

Een gietvloer heeft bijna geen onderhoud nodig. Als u de vloer geregeld schoonmaakt en de vloer beschermt tegen krassen blijft hij tientallen jaren mooi. U kunt de vloer beschermen tegen krassen door binnenshuis schoenen uit te doen, een inloopmat te plaatsen en door viltjes onder meubels te plaatsen. Bij de oplevering van de vloer geven we u altijd een uitgebreid schoonmaakadvies zodat u de vloer op een effectieve en onschadelijke manier kan reinigen.

gietvloer schoonmaak emmer

Een nieuwe topcoating

Na een aantal jaren intensief gebruik is het mogelijk dat de vloer niet meer zo mooi is als deze ooit was. In dat geval is het mogelijk om een nieuwe topcoating te laten plaatsen. Met een nieuwe coatinglaag wordt de vloer weer zo goed als nieuw! En het heeft twee voordelen, het plaatsen van een nieuwe topcoating is goedkoper én sneller dan het plaatsen van een nieuwe vloer.

Een gietvloer van Coatingvloer.nl

Als u op zoek bent naar een gietvloer van hoge kwaliteit en waar u jaren van kan genieten, dan willen we u onze gietvloeren aanbevelen. Wij hebben een breed aanbod aan gietvloeren in diverse stijlen en kleuren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor gietvloer renovatie of het plaatsen van een nieuwe topcoating over een bestaande gietvloer. Vraag bij interesse online een vrijblijvende offerte aan. Voor een prijsindicatie kunt u ook onze gietvloer prijs pagina bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.