Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Bedrijfsvloer

Prijzen van een bedrijfsvloer De prijzen van een bedrijfsvloer lopen sterk uiteen. Het aanbrengen van een vloercoating is bijvoorbeeld voordeliger dan het aanleggen van een complete gietvloer of een troffelvloer. Zo heeft iedere bedrijfsvloer een eigen prijs die overigens niet alleen bepaald wordt door de materiaalkeuze, maar uiteraard ook door de omvang van het vloerproject. …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Bedrijfsvloer

Een bedrijfsvloer die er strak uitziet en een origineel karakter heeft, maakt indruk. Als de bedrijfsvloer dan ook nog eens heel praktisch en comfortabel is, kan er met recht van de perfecte vloer in uw bedrijf worden gesproken. Coatingvloer.nl levert uw vloer zo af dat deze bovendien voldoet aan specifieke regels of eisen die er mogelijk gesteld worden aan de vloerafwerking.

Uw bedrijfsimago kan in de basis met een naadloze vloer enorm worden versterkt en dat is bepalend voor de herkenbaarheid en stijl van uw onderneming. Bedrijfsvloeren worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven, zoals winkelsshowrooms en kantoren. Dat geldt ook voor magazijnenwerkplaatsen,  garages,  fabrieken,  voedingsmiddelenbedrijven,  ESD-zones en horecagelegenheden.

De bedrijfsvloeren zijn standaard altijd:

  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Origineel
  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • In veel kleuren leverbaar
YouTube video

Prijzen van een bedrijfsvloer

De prijzen van een bedrijfsvloer lopen sterk uiteen. Het aanbrengen van een vloercoating is bijvoorbeeld voordeliger dan het aanleggen van een complete gietvloer of een troffelvloer. Zo heeft iedere bedrijfsvloer een eigen prijs die overigens niet alleen bepaald wordt door de materiaalkeuze, maar uiteraard ook door de omvang van het vloerproject.

De juiste bedrijfsvloer kiezen

Hoe kiest u de juiste vloer uit het immense aanbod aan bedrijfsvloeren? Dat is relatief eenvoudig: u kijkt naar dat aspect van uw bedrijfsactiviteiten dat de grootste invloed op de vloer uitoefent. Is de uitstraling van het gebouw voor uw bedrijf het belangrijkste aspect, omdat uw pand een visitekaartje moet zijn voor klanten? Dan kiest u voor een bedrijfsvloer die de gewenste uitstraling versterkt.

Is functionaliteit het belangrijkste aspect, dan kiest u voor een praktische bedrijfsvloer. En staan er in uw bedrijfspand zware machines te draaien, wordt er met zuren, chemicaliën of hitte gewerkt, dan moet de bedrijfsvloer die u kiest vooral goed bestand zijn tegen extreme belasting.

Kunststof bedrijfsvloeren verenigen alle bovengenoemde aspecten in één. Ze zijn ijzersterk, eenvoudig te onderhouden en kunnen geleverd worden in elke gewenste kleur of kleuren combinatie. U kunt er patronen, pictogrammen, afbeeldingen of belijning in laten aanbrengen. En ook op het gebied van afwerking en veiligheid bieden de bedrijfsvloeren van Coating Vloer & Company vele mogelijkheden.

Twijfelt u over het juiste type bedrijfsvloer? We adviseren u graag. Kom langs in onze showroom in Amsterdam.

Oppervlakte

De oppervlakte speelt bij alle bedrijfsvloeren van Coatingvloer.nl een grote rol. Het is namelijk zo dat aan de hand daarvan de prijs per m2 bepaald wordt. Wij werken overigens met het principe van schaalvoordeel. In de praktijk betekent dat er dan een korting verstrekt wordt bij een toenemende schaalgrootte van het project. Het voordeel is ook al van toepassing op kleinere projecten, maar wordt wel groter naarmate het project ook groter wordt.

Materiaalkeuze

Aangezien bedrijfsvloeren van verschillende materialen gemaakt kunnen worden door Coatingvloer.nl is de keuze voor een bepaalde vloer leidend als het gaat om de kosten van het materiaal. Naast de specifieke keuze voor een bepaalde vloer geldt bovendien dat eventuele extra opties of meerwerk in de vorm van het voorbewerken van de ondergrond ook kosten met zich meebrengen.

Verschillende soorten bedrijfsvloeren voor verschillende bedrijfstypes

Als organisatie is het belangrijk om de juiste vloer te kiezen die past bij de behoeften van uw bedrijf. Er zijn verschillende soorten vloeren beschikbaar die geschikt zijn voor verschillende soorten bedrijven. Hieronder zetten we de verschillende soorten bedrijfsvloeren op een rij en leest u welke vloer een geschikte keuze is per bedrijfstype. Uiteraard zijn er altijd meerdere vloeren mogelijk, onze specialisten helpen u graag met advies over een passende vloer voor uw bedrijf.

Epoxyvloeren voor industriële bedrijven

Epoxyvloeren zijn een populaire keuze voor industriële bedrijven vanwege hun duurzaamheid en chemische bestendigheid. Deze vloeren kunnen hevige mechanische belasting aan en zijn daarom ideaal voor bedrijven met zware machines en apparatuur. Ze zijn daarnaast bestand tegen olie, vet en chemicaliën, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Dat maakt epoxyvloeren ook aantrekkelijk voor bedrijven waar hygiëne belangrijk is.

Een gietvloer op kantoor

Zoekt u een naadloze vloer die in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar is? Dan is een gietvloer een goede keuze. Deze vloer is ideaal voor kantoren vanwege zijn moderne uitstraling en eenvoudige reiniging. Deze vloeren gaan lang mee en zijn bestand tegen slijtage, wat betekent dat ze ideaal zijn voor drukke ruimtes waar veel gelopen wordt.

Troffelvloeren voor de voedingsindustrie

Een troffelvloer is een vloer die gemaakt wordt van een mengsel van grind en kunsthars. Deze vloeren zijn bestand tegen zware belasting en kunnen dus wel tegen een stootje. Ze zijn ideaal voor de voedingsindustrie vanwege hun hygiënische eigenschappen en weerstand tegen bacteriën en schimmels. Deze vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat betekent dat ze voldoen aan de HACCP hygiënenormen die gelden in deze sector.

PU gietvloeren voor de recreatiebranche

De juiste vloerkeuze voor de recreatiebranche kan een groot verschil maken voor de veiligheid en uitstraling van de ruimte. PU gietvloeren zijn ideaal vanwege hun hygiënische eigenschappen en aantrekkelijke uitstraling. Deze vloeren zijn bovendien geluiddempend en licht elastisch, waardoor ze comfortabel aanvoelen. Het reinigen van deze vloeren vereist weinig moeite en het onderhoud is minimaal. Dat maakt PU gietvloeren uitermate geschikt voor zwembaden, sportscholen en andere recreatieve ruimtes.

Microcement vloeren voor de detailhandel

Microcement is niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk, maar biedt ook esthetische voordelen. Met hun unieke, robuuste uitstraling zijn deze vloeren ideaal voor de detailhandel. Ze geven een moderne en strakke uitstraling aan uw winkelruimte en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Doordat microcement vloeren bestand zijn tegen vlekken en slijtage, kunt u ze met een gerust hart plaatsen in drukbezochte winkels.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste bedrijfsvloer?

Het is belangrijk om te overwegen welke vloer het beste past bij de eisen van uw bedrijfstype. Of u nu een industrieel bedrijf heeft met zware machines of een winkel met veel voetverkeer, er is altijd een geschikte vloer beschikbaar die aan uw behoeften voldoet. Het kiezen van de juiste vloer kan niet alleen de esthetiek van uw bedrijf verbeteren, maar ook bijdragen aan de veiligheid en hygiëne.

Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer voor uw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw bedrijfsvloer.

Aanbrengen van een bedrijfsvloer

Bij het aanbrengen van een bedrijfsvloer is het voor de meest bedrijven van belang dat de werkzaamheden in het bedrijf er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Indien het om een bedrijfsvloer in een nieuw pand gaat waar nog geen werkzaamheden worden uitgevoerd, is dat minder van belang. Coatingvloer.nl biedt de mogelijkheid om in het geval van het zo snel mogelijk weer doorgang vinden van de bedrijfswerkzaamheden voor een snel belastbare vloer te kiezen.

Wij hebben bijvoorbeeld een MMA vloer beschikbaar die slechts een uithardtijd kent van maximaal twee uur. Uiteraard kunnen wij met u overleggen en u advies geven over de beste keuze. Bovendien wordt er gezorgd voor projectbegeleiding van begin tot eind en verstrekken wij u uitgebreide informatie over het proces van aanbrengen.

Bedrijfsvloer op maat gemaakt

De kracht van Coatingvloer.nl schuilt in de veelzijdige toepassingen, breed assortiment en het leveren van maatwerk. Uiteraard leveren wij voor ons vanzelfsprekend de beste kwaliteit en service. Uw bedrijfsvloer wordt volledig op maat gemaakt met oog voor uw wensen en met oog voor de eisen die erin de ruimte gesteld worden aan de vloer. Dat kan voor ieder bedrijf uiteraard anders zijn.

Een fabrieksvloer met een extra geluiddempende laag en antislipgradatie is weer anders dan een winkelvloer waar het vooral ook om de uitstraling gaat. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in de bedrijfsvloer routebewijzering op te nemen of de vloer in verschillende kleuren uit te laten voeren. Er is veel mogelijk en dat biedt u dan ook de garantie op maatwerk.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is actief in alle plaatsen van Nederland en is specialist in het aanbrengen van bedrijfsvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s en plaatsen:

Offerte aanvraag?

U kunt altijd van de gelegenheid gebruikmaken om onze showroom in Amsterdam te bezoeken, waar wij u graag op afspraak ontvangen. Het is echter ook een optie om online een offerte voor uw bedrijfsvloer aan te vragen als u niet direct advies nodig heeft, maar al duidelijk heeft welk type vloer u wenst. Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u contact opnemen via 020 – 845 26 50.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.