Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Industriële vloer
Industriële vloer

Onze epoxy gietvloeren zijn uitermate geschikt als industriële vloer. Ze zijn namelijk uitstekend bestand tegen (extreem) zware belasting, zowel mechanisch als chemisch en thermisch.

Vloercoating
Vloercoating

Een vloercoating biedt uw bedrijfsvloer een hoge mate van bescherming tegen krassen en slijtage. Vuil, vocht en chemicaliën krijgen bovendien geen kans om in de vloer te trekken.

Magazijnvloer
Magazijnvloer

Een magazijnvloer nodig die tegen zware belasting kan, slijtvast is en ongevoelig is voor vloeistoffen en chemicaliën? Coating Vloer & Company maakt hem voor u op maat!

Chemisch resistente vloer
Chemisch resistente vloer

Onze gietvloeren zijn in hoge mate chemisch resistent. Daardoor zijn ze ideaal voor toepassing in bedrijfs- en industriële omgevingen waar veel met chemicaliën gewerkt wordt.

Industrievloer
Industrievloer

De ideale industrievloer: een vloer van Coating Vloer & Company. Met name onze epoxyvloer en MMA® vloer zijn uitstekend toepasbaar in een industriële omgeving.

Bedrijfsvloer

Een bedrijfsvloer die er strak uitziet en een origineel karakter heeft, maakt indruk. Als de bedrijfsvloer dan ook nog eens heel praktisch en comfortabel is, kan er met recht van de perfecte vloer in uw bedrijf worden gesproken. Coatingvloer.nl levert uw vloer zo af dat deze bovendien voldoet aan specifieke regels of eisen die er mogelijk gesteld worden aan de vloerafwerking. Uw bedrijfsimago kan in de basis met een naadloze vloer enorm worden versterkt en dat is bepalend voor de herkenbaarheid en stijl van uw onderneming. Bedrijfsvloeren worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven, zoals winkels, showrooms en kantoren. Dat geldt ook voor magazijnen, werkplaatsen, garages, fabrieken, voedingsmiddelenbedrijven, ESD-zones en horecagelegenheden. De bedrijfsvloeren zijn standaard altijd:

  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Origineel
  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • In veel kleuren leverbaar

Prijzen van een bedrijfsvloer

De prijzen van een bedrijfsvloer lopen sterk uiteen. Het aanbrengen van een vloercoating is bijvoorbeeld voordeliger dan het aanleggen van een complete gietvloer of een troffelvloer. Zo heeft iedere bedrijfsvloer een eigen prijs die overigens niet alleen bepaald wordt door de materiaalkeuze, maar uiteraard ook door de omvang van het vloerproject.

De juiste bedrijfsvloer kiezen

Hoe kiest u de juiste vloer uit het immense aanbod aan bedrijfsvloeren? Dat is relatief eenvoudig: u kijkt naar dat aspect van uw bedrijfsactiviteiten dat de grootste invloed op de vloer uitoefent. Is de uitstraling van het gebouw voor uw bedrijf het belangrijkste aspect, omdat uw pand een visitekaartje moet zijn voor klanten? Dan kiest u voor een bedrijfsvloer die de gewenste uitstraling versterkt. Is functionaliteit het belangrijkste aspect, dan kiest u voor een praktische bedrijfsvloer. En staan er in uw bedrijfspand zware machines te draaien, wordt er met zuren, chemicaliën of hitte gewerkt, dan moet de bedrijfsvloer die u kiest vooral goed bestand zijn tegen extreme belasting.

Kunststof bedrijfsvloeren verenigen alle bovengenoemde aspecten in één. Ze zijn ijzersterk, eenvoudig te onderhouden en kunnen geleverd worden in elke gewenste kleur of kleuren combinatie. U kunt er patronen, pictogrammen, afbeeldingen of belijning in laten aanbrengen. En ook op het gebied van afwerking en veiligheid bieden de bedrijfsvloeren van Coating Vloer & Company vele mogelijkheden. Twijfelt u over het juiste type bedrijfsvloer? We adviseren u graag. Kom langs in onze showroom in Amsterdam.

Eerst meer ideeën opdoen? Bekijk dit overzicht met trending soorten vloeren.

Oppervlakte

De oppervlakte speelt bij alle bedrijfsvloeren van Coatingvloer.nl een grote rol. Het is namelijk zo dat aan de hand daarvan de prijs per m2 bepaald wordt. Wij werken overigens met het principe van schaalvoordeel. In de praktijk betekent dat er dan een korting verstrekt wordt bij een toenemende schaalgrootte van het project. Het voordeel is ook al van toepassing op kleinere projecten, maar wordt wel groter naarmate het project ook groter wordt.

Materiaalkeuze

Aangezien bedrijfsvloeren van verschillende materialen gemaakt kunnen worden door Coatingvloer.nl is de keuze voor een bepaalde vloer leidend als het gaat om de kosten van het materiaal. Naast de specifieke keuze voor een bepaalde vloer geldt bovendien dat eventuele extra opties of meerwerk in de vorm van het voorbewerken van de ondergrond ook kosten met zich meebrengen.

Aanbrengen van een bedrijfsvloer

Bij het aanbrengen van een bedrijfsvloer is het voor de meest bedrijven van belang dat de werkzaamheden in het bedrijf er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Indien het om een bedrijfsvloer in een nieuw pand gaat waar nog geen werkzaamheden worden uitgevoerd, is dat minder van belang. Coatingvloer.nl biedt de mogelijkheid om in het geval van het zo snel mogelijk weer doorgang vinden van de bedrijfswerkzaamheden voor een snel belastbare vloer te kiezen. Wij hebben bijvoorbeeld een MMA vloer beschikbaar die slechts een uithardtijd kent van maximaal twee uur. Uiteraard kunnen wij met u overleggen en u advies geven over de beste keuze. Bovendien wordt er gezorgd voor projectbegeleiding van begin tot eind en verstrekken wij u uitgebreide informatie over het proces van aanbrengen.

Bedrijfsvloer op maat gemaakt

De kracht van Coatingvloer.nl schuilt in de veelzijdige toepassingen, breed assortiment en het leveren van maatwerk. Uiteraard leveren wij voor ons vanzelfsprekend de beste kwaliteit en service. Uw bedrijfsvloer wordt volledig op maat gemaakt met oog voor uw wensen en met oog voor de eisen die erin de ruimte gesteld worden aan de vloer. Dat kan voor ieder bedrijf uiteraard anders zijn. Een fabrieksvloer met een extra geluiddempende laag en antislipgradatie is weer anders dan een winkelvloer waar het vooral ook om de uitstraling gaat. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in de bedrijfsvloer routebewijzering op te nemen of de vloer in verschillende kleuren uit te laten voeren. Er is veel mogelijk en dat biedt u dan ook de garantie op maatwerk.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is actief in alle plaatsen van Nederland en is specialist in het aanbrengen van bedrijfsvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s en plaatsen:

Offerte aanvraag?

U kunt altijd van de gelegenheid gebruikmaken om onze showroom in Amsterdam te bezoeken, waar wij u graag op afspraak ontvangen. Het is echter ook een optie om online een offerte voor uw bedrijfsvloer aan te vragen als u niet direct advies nodig heeft, maar al duidelijk heeft welk type vloer u wenst. Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u contact opnemen via 020 – 845 26 50.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.