Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Antislip coating

Antislip coating biedt verschillende voordelen:

  • Het is veiliger voor kinderen om op te spelen
  • Het biedt meer grip in sanitaire ruimtes
  • Het voorkomt dat je huisdieren over de vloer uitglijden
  • Het zorgt voor grip van werkmachines
  • Het biedt een beschermende laag

Een gietvloer met antislip coating behoort dan ook tot een van de mogelijkheden. Afhankelijk van het type gietvloer dat u uitkiest, kunnen we de toplaag van antislip voorzien. Deze optie heeft u zowel bij onze design gietvloer als de gietvloeren die bestemd zijn voor zakelijk gebruik.

Antislip coating douchevloer

Of u nou een inloopdouche of een douchecabine heeft, uw douche dient de nodige grip te bieden. In contact met water ontstaat er een laagje, die uw vloer extra glad maakt. Met een antislip coating blijft het water tussen de groeven staan, waardoor u nog voldoende grip heeft. Met name bij kinderen, mindervaliden en senioren dient u extra stil te staan bij de mate van grip van uw vloer.

Antislip coating badkamer

Wanneer we uw gietvloer aanbrengen in uw woning, mixen we door de topcoat van de vloer een speciaal middel. Hierdoor ontstaat er een korrelige toplaag. De antislip coating brengen we enkel over de douchevloer of door de gehele badkamer aan. Aangezien uw badkamer een vochtige zone is, is ons advies om de complete badkamer van antislip te voorzien. Denkt u bijvoorbeeld aan de nodige houvast bij het in- en uitstappen van uw bad.

Wat kost een antislip coating?

Dit is afhankelijk van het soort gietvloer waar we de antislip coating op toepassen. Per type gietvloer bieden we andere antislip oplossingen aan. Iedere variant heeft een ander kostenplaatje. Voor een zo goed mogelijke prijsindicatie verzoeken we u een offerte bij ons op te vragen. Dit doet u middels de oranje knop. U hoeft vooraf nog niet aan te geven welk type gietvloer uw voorkeur heeft. We bieden in de offerte de best passende systemen aan.

Antislip coating transparant

In sommige gevallen is de antislip coating transparant. Bijkomend voordeel is dat we in de topcoating een extra uv werende laag aanbrengen. Op deze manier heeft de toplaag een dubbele functie. Iedere gietvloer bestaat uit een andere laagopbouw. Zo hebben we de keuze om bijvoorbeeld de antislip te mengen door de een-na-laatste laag. Op deze manier is de antislip onderdeel van uw gietvloer en hoeven we hem enkel nog transparant af te coaten.

Gekleurde antislip coating

Indien u voor uw bedrijf op zoek bent naar een wat voordeligere gietvloer, dan raden we een vloercoating aan. Deze vloer is zeer gemakkelijk aan te brengen. We gieten de vloercoating over uw ondervloer en rollen deze vervolgens uit. De laatste laag vermengen we met de antislip substantie, die een mooi geheel wordt met de kleur van de gietvloer. Als laatst brengen we de antisliplaag aan. Het voordeel van de gekleurde antislip coating is dat de antislip onlosmakelijk is verbonden met de gietvloer.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.