Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Schoolvloer

Een gepaste schoolvloer vindt u niet zomaar. Het moet aan strenge veiligheidseisen voldoen, met name omdat uw leerlingen er veel gebruik van maken. Een vloer die veilig is, maar ook duurzaam en het liefst milieuvriendelijk. Een PU gietvloer is daarom dé perfecte schoolvloer. We leggen u uit wat zoal de voordelen zijn van een PU gietvloer. En wat een gietvloer te bieden heeft in vergelijking met een pvc vloer of de klassieke houtvloer.

Stevig, maar zacht

Vroeger zagen we voornamelijk houten vloeren als schoolvloeren. Dit omdat hout het meest duurzame materiaal was op de markt. Tegenwoordig zijn er tal aan soorten vloeren bij gekomen. De houten vloer is verdwenen uit de klaslokalen, vanwege zijn gehorige en kwetsbare eigenschappen. Een PU gietvloer is daarentegen licht elastisch. Het voelt zacht aan, neemt de omgevingstemperatuur over, is vochtbestendig en compleet naadloos.

Schoolvloer met belijning

Een groot voordeel van een PU vloer is dat u vrij bent om er belijning in aan te laten brengen. Dit is handig om het wandelende verkeer te leiden. Met name de drukke hotspots kunnen op deze manier door de schoolvloer langs elkaar heen gemanoeuvreerd worden. Handig op middelbare scholen, waar klassenwissels de hele dag door voorkomen. We brengen de gietvloer ook over oprijbanen voor rolstoelen aan, desgewenst met de nodige antislip.

Gemakkelijk in onderhoud

We brengen de gietvloer van het klaslokaal tot en met de kantine en de keuken aan. De randen werken we netjes af met holle plinten. Op deze manier kan er geen vocht of vuil in de naden van de schoolvloer gaan hangen. Dankzij de naadloze eigenschap maakt u de vloer in een handomdraai schoon. U hoeft enkel de vloer te stofzuigen of te bezemen. Vervolgens neemt u de vloer af met wat water of speciale gietvloerproducten. Voor de biologische schoonmaakproducten verwijzen we u door naar een van onze partners.

Diverse kleuren schoolvloeren

Binnen ons standaard kleurenpallet ziet u de wat serieuzere kleuren, die met name gewenst zijn in de woningen van onze klanten. Schoolvloeren hebben vaker wat speelsere kleuren, die de aandacht trekken. Wist u dat de kleur blauw er bijvoorbeeld voor zorgt dat uw leerlingen zich beter kunnen concentreren? Ook oranje doet het goed onder de schoolbanken, omdat dit de creativiteit prikkelt.

Een schoolvloer voor een leven lang plezier

Uw schoolvloer moet niet alleen fijn, veilig, onderhoudsvriendelijk en functioneel zijn, hij moet ook lang meegaan. Indien u een kwalitatieve gietvloer van Coatingvloer.nl aanschaft dan kunt u daar gegarandeerd 15 jaar mee vooruit. Wilt u uw gietvloer nieuw leven inblazen, dan hoeven we enkel de toplaag voor u te renoveren. De rest van het systeem recyclen we. De renovatie zorgt voor een compleet nieuwe uitstraling tegen maar 25% van de nieuwprijs!

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.