Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Parkeergaragevloer

Parkeergaragevloer van Coatingvloer.nl Wij bieden u de beste oplossing als het gaat om het aanbrengen van een parkeergaragevloer. In ons assortiment hebben wij zelfs meerdere opties beschikbaar om een keuze uit te maken, waarbij er desgewenst met het budget rekening kan worden gehouden. Een coatingvloer is bijvoorbeeld bijzonder scherp geprijsd …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Parkeergaragevloer

Bij de keuze voor een parkeergaragevloer zijn een aantal zaken van belang. De vloer dient sterk, slijtvast en vloeistofdicht te zijn. Er kan namelijk olie op terechtkomen en de vloer dient uiteraard bestand te zijn tegen zware belasting.

Dan is er ook nog het aspect van duidelijkheid voor bezoekers ten aanzien van de parkeervakken en bewegwijzering om de auto in goede banen te leiden. Als u op zoek bent naar een parkeergaragevloer die aan deze voorwaarden voldoet, dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres.

Parkeergaragevloer van Coatingvloer.nl

Wij bieden u de beste oplossing als het gaat om het aanbrengen van een parkeergaragevloer. In ons assortiment hebben wij zelfs meerdere opties beschikbaar om een keuze uit te maken, waarbij er desgewenst met het budget rekening kan worden gehouden. Een coatingvloer is bijvoorbeeld bijzonder scherp geprijsd en veel voordeliger in vergelijking met een epoxy gietvloer.

Er kan op basis van de omstandigheden en aan de hand van uw wensen uiteraard een passend advies gegeven worden ten aanzien van de keuze voor een parkeergaragevloer. Overigens profiteert u altijd van de volgende voordelen en kenmerken als u bij ons de keuze maakt voor een vloer voor uw parkeergarage.

 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Strak
 • Sterk
 • Stofvrij
 • Krasbestendig
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Prijstechnisch voordelig
 • In vele kleuren leverbaar
YouTube video

Waar moet een parkeergaragevloer aan voldoen?

Een parkeergaragevloer krijgt veel te verduren. Denk bijvoorbeeld aan zware belasting van draaiende wielen en remmende auto’s. Ook moet de vloer bestand zijn tegen olie, benzine en agressieve stoffen zoals pekel tijdens de winter. Er gelden daarnaast bepaalde richtlijnen waaraan parkeergaragevloeren moeten voldoen, zoals een vastgestelde ruwheid van het oppervlak en een garantie van vloeistofdichtheid.

Een onafhankelijk inspecteur beoordeelt de parkeergaragevloer en geeft op basis daarvan een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening af. Het is tot slot van essentieel belang dat parkeergaragevloeren veilig zijn voor bezoekers en de bodem niet verontreinigen.

 • Bestand tegen zware belasting
 • Bestand tegen chemicaliën en agressieve stoffen
 • Voldoende ruwheid
 • Vloeistofdicht
 • Veilig voor verkeer
 • Niet verontreinigend

De beste vloertypen voor een parkeergarage

Als het gaat om het kiezen van de juiste vloer voor een parkeergarage, dient u rekening te houden met de bovenstaande factoren. Om aan al deze hoge eisen te voldoen, biedt een sterke epoxyvloer of vloercoating de ideale oplossing voor parkeergarages.

Epoxy parkeergaragevloer

Epoxyvloeren zijn gemaakt van een combinatie van epoxyhars en een verharder, wat resulteert in een ultrasterke en duurzame vloer. Deze vloeren zijn zeer goed bestand tegen slijtage, zwaar verkeer en chemische stoffen. Bovendien zijn epoxyvloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor ze niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk en volledig naar wens aan te passen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende gradaties van antislip en geluiddemping.

Met het gebruik van epoxyvloeren voor parkeergarages kunt u er zeker van zijn dat aan alle strenge eisen wordt voldaan en dat de veiligheid van de vloer voor personen en voertuigen wordt gewaarborgd.

Vloercoating

Een andere populaire en budgetvriendelijke keuze voor parkeergaragevloeren is epoxy vloercoating. Een vloercoating is een dunne laag van epoxyhars die wordt aangebracht over een bestaande vloer om deze te beschermen en te verfraaien. Deze coating is op bijna elke ondergrond toepasbaar en heeft een snelle uithardingstijd. Vloercoatings zijn net als epoxyvloeren bestand tegen slijtage, zwaar verkeer en chemische stoffen en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Met epoxy coating creëert u een nette en functionele parkeergaragevloer terwijl u tegelijkertijd op kosten bespaart. Dankzij alle gunstige eigenschappen kan de coating de benodigde ruwheid bieden en een vloeistofdichte voorziening garanderen.

Parkeergaragevloer op maat

De parkeergaragevloer kan op maat gemaakt worden. Dat betekent dat er met de indeling van parkeervakken door middel van het aanbrengen van belijning rekening wordt gehouden. Ook de bewegwijzering kan in kleur worden aangegeven, zodat bezoekers gemakkelijk de weg naar de uitgang vinden.

Naast dat allerlei kleuren, pictogrammen, verkeerspijlen en kleurencombinaties toegepast kunnen worden, zijn er nog andere opties beschikbaar om een parkeergaragevloer op maat af te leveren. Er is al sprake van een geluiddempende werking, maar die kan nog verder door ons worden versterkt. De veiligheid in de parkeergarage is belangrijk en wij bieden daarvoor meerdere antislipgradaties aan.

Door het naadloze oppervlak is schoonmaken heel gemakkelijk. Bovendien wordt de belijning van vakken en andere kleurelementen in de vloer aangebracht, zodat deze jarenlang duidelijk zichtbaar blijven.

Prijzen

Als u overweegt om een epoxyvloer of vloercoating te installeren in uw parkeergarage, dan is het prettig om vooraf een begroting te hebben van de totale kosten inclusief inspectie, voorbereiding, installatie en afwerking. De kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw parkeergarage, de materiaalkeuze, afwerking en de complexiteit van de installatie.

Bij Coatingvloer.nl bieden we verschillende soorten epoxyvloeren en vloercoatings aan, met transparante prijzen en de beste service. Onze epoxyvloer prijzen beginnen bij € 45 per vierkante meter en onze vloercoatings beginnen al bij € 26 per vierkante meter. De exacte prijs is gebaseerd op de totale oppervlakte van uw parkeergarage en de gewenste afwerking(en). Benieuwd naar de totaalprijs voor uw project? Vraag een gratis prijsberekening aan.

Oppervlakte

Een parkeergarage heeft over het algemeen een groot oppervlak en dat is een voordeel waar u bij Coatingvloer.nl van profiteert. Toenemend oppervlaktes zorgen namelijk voor een afname van de m2 prijs.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is voor een deel bepalend voor de prijs. Wij bieden u onder meer de keuze tussen een epoxy gietvloer en coating. De prijs van beide typen parkeergaragevloeren varieert in hoogte.

Aanbrengen parkeergaragevloer

Het aanbrengen van een parkeergaragevloer verloopt volgens een standaardprocedure. Uiteraard zorgen wij dat u volledig op de hoogte wordt gesteld van het proces van aanbrengen van de parkeergaragevloer. Dat is belangrijk, want zo weet u precies waar u aan bent, wat er eventueel nog van u wordt verwacht en wanneer de vloer na de start van de werkzaamheden weer belastbaar zal zijn. De begeleiding vindt van onze kant van A tot Z plaats.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl richt zich met het aanbrengen van parkeergaragevloeren op heel Nederland. Als specialist in het aanbrengen van parkeergaragevloeren zijn wij onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze parkeergaragevloeren? We zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.