Vloercoating: Naadloze vloercoatings vanaf € 24 p/m2 - Coatingvloer.nl
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating showroom

Vloercoating in Showroom

vloercoating bedrijfsvloer

Vloercoating voor bedrijfsvloer

transparante vloercoating

Transparante vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating industriële vloer

Vloercoating industriële vloer

vloercoating bedrijfsvloer

Vloercoating voor industrievloer

Bescherm uw industrievloer met een van onze vloercoatings en vuil, chemicaliën en vloeistoffen hebben er geen effect meer op.

vloercoating

Vloercoating

Onze vloercoating biedt u het gemak van een gietvloer voor een aantrekkelijke prijs. Deze vloercoating voorziet uw vloer bovendien van een supersterke toplaag, zodat hij extra lang meegaat.

vloercoating showroomvloer

Vloercoating voor winkelvloer

Uw winkelvloer moet er netjes uitzien en gemakkelijk schoon te maken zijn. Onze vloercoating voldoet aan die eisen en kan volledig worden aangepast aan de stijl en sfeer in uw winkel.

Vloercoating

Een vloercoating is een dunne toplaag van kunststof, die u over uw bestaande (kunststof)vloer heen kunt aanbrengen. Wilt u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw woning, kantoor, showroom, winkel of bedrijfshal? Een vloercoating biedt dan uitkomst voor u. Deze vloer heeft de volgende voordelen:

 • Gemakkelijk in onderhoud;
 • Sterk en slijtvast, ook bij chemische belasting;
 • Naadloos;
 • Voor elke toepassing een geschikt systeem;
 • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk;
 • Leverbaar in talloze RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren.

Met een vloercoating creëert u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer. De stijl van de vloer is volledig aan te passen aan uw voorkeur.

 

vrijblijvende offerte

 

 

 

U kunt ook contact opnemen met één van onze adviseurs voor een afspraak in de showroom. Bel hiervoor naar 020 845 2650.

Een vloercoating is perfect als afwerking van ondergronden van beton, anhydriet en cement. Voor een aantrekkelijke prijs biedt een vloercoating u hetzelfde onderhoudsgemak als een gietvloer, en ook de vlakke, naadloze look is vergelijkbaar met de uitstraling van een gietvloer.

Duurzame kwaliteit voor woning en bedrijfspand

De vloercoating HQ van Coatingvloer.nl is een scherp geprijsde vloer van topkwaliteit. Hoogwaardige harsen en verharders vormen de basis voor deze vloer, waardoor hij uitstekend bestand is tegen vocht en chemicaliën. Bovendien zijn de vloercoatings HQ erg slijtvast. Hij blijft dus jarenlang mooi, welke kleur u ook kiest.

En de vloercoating HQ kan geleverd worden in vrijwel elke denkbare kleur of kleurencombinatie. De hoge concentratie van pigment in onze vloercoating HQ geeft de gekozen kleur(en) een volle, rijke uitstraling. Maar ook een transparante vloercoating is mogelijk, als u liever de oorspronkelijke kleur van de ondergrond behoudt.

vloercoating

Onze vloercoating HQ in de praktijk

Coatingvloer.nl kan uw vloercoating HQ op vrijwel elke ondergrond aanbrengen, maar dit vloertype is vooral heel geschikt voor cement-, beton- en anhydrietgebonden ondervloeren. Vaak is er bovendien eerst een mechanische bewerking van de vloer nodig, zoals bijvoorbeeld schuren, slijpen of stralen. Benieuwd of ook uw ondervloer geschikt is voor een vloercoating HQ? Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

De verschillende uitvoeringen

Wij kunnen uw vloer leveren in de volgende uitvoeringen:

 • Antislip;
 • Waterhoudend;
 • Antistatisch;
 • Industrieel;
 • Design.

Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een bedrijfsvloer, en daar dient u bij de keuze van uw vloer rekening mee te houden. Een vloercoating is geschikt voor lichte tot halfzware belasting.

Vloercoating projecten

Coatingvloer.nl past regelmatig een vloercoating toe bij diverse projecten. Om u een beeld te geven van het verloop van een dergelijk project hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt.

Vloercoating Optima Cycles

Voor Optima Cycles is een vloercoating gelegd in de hal waar de Optima ligfietsen geassembleerd worden. Bij het begin van het project was de ondervloer plaatselijk zeer ruw en in bijzonder slechte staat. Na het kogelstralen en plaatselijk vlak schuren werden er reparaties uitgevoerd. Dit werd gedaan met het bijzonder sterke materiaal epoxymortel. Optima Cycles heeft gekozen voor een extra schraplaag met de EP Screed HQ, zodat ondervloer meer uitgevlakt kon worden. De vloercoating is hierdoor vlakker geworden, zonder dat Optima Cycles de hoge kosten van een epoxyvloer heeft.

optima_cycles

 

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van Coatingvloer.nl. Van begin tot eind een goede service gehad en de vloercoating is zeer functioneel geworden. – Optima Cycles

Gebruikte materialen op gestraalde ondergrond (kogelstralen) voor optimale hechting:

 • EP Mortel 704 voor reparatie
 • Primer X300
 • EP Screed HQ
 • EP Coatingvloer HQ

Tijdsduur van het project: 1 werkweek
Kosten van het project: Circa € 15,- per vierkante meter

 

Meer projecten.

Vloercoating garage

Voor de SVB hebben wij een vloercoating met antislip aangebracht over de bestaande garagevloer (750m2). Deze vloercoating heeft een sterke en slijtvaste toplaag, en is bovendien voorzien van een extra antislip coating zodat ongelukken als glij- en valpartijen vermeden worden.

Afwerkingen vloercoating garages

Naast de vloercoating op de reguliere ondergrond is er ook een ECA vloercoating op de hellingbaan (125 m2) gelegd. Deze vloercoating is voorzien van een extra veilige anti-sliplaag, zodat de ondergrond ook onder natte omstandigheden veilig loop- en berijdbaar is.

Verschillende kleuren

Onze vloercoatings voor garages zijn leverbaar in verschillende kleuren en u kunt zelfs kiezen voor een transparante vloercoating. Wanneer de ondergrond niet meer heel mooi is, is het raadzaam om een vloercoating met kleur te kiezen.
Meer informatie over vloercoating in garages vindt u op onze vloercoating garage pagina.

Betonnen vloer coaten

Voor het afwerken van betonvloeren in werkplaatsen, kelders en garages kunt u ook kiezen voor een betonvloer coating. De coating betonvloer biedt optimale bescherming van de ondervloer, is vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën. De vloercoating is net als de reguliere coating leverbaar in verschillende kleuren en kan worden afgewerkt met onder andere uw bedrijfslogo en een antisliplaag.

Vloercoating prijs

Een vloercoating is dunner dan een gietvloer: dit maakt de vloercoating aanzienlijk goedkoper. U geniet met een vloercoating tevens van de vele voordelen die een gietvloer ook biedt. Onze adviseurs kunnen u geheel vrijblijvend voorzien van een prijsopgave. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vloercoating prijs per m2

Vloercoating prijs m2 excl. btw Prijs
Vloercoating 20 – 50 m2 € 2.000,-
Vloercoating 51 – 100 m2 € 40,35 per m2
Vloercoating 101 – 150 m2 € 27,94 per m2
Vloercoating 151 – 200 m2 € 25,14 per m2

Wilt u meer informatie over de prijs van een vloercoating?
Prijzen

Vloercoating zelf aanbrengen

Bij Coatingvloer.nl kunt u terecht voor het laten aanbrengen van een vloercoating over een bestaande vloer door professionals. Brengt u de vloercoating liever zelf aan? Neem dan een kijkje op Epoxywinkel.nl. Hier vindt u vloercoatings in vele RAL-kleuren voor de echte doe-het-zelver. U heeft de keuze om vloercoating per blik te bestellen of om een compleet vloercoatingpakket te bestellen. Met het pakket heeft u alle materialen in huis om zelf de vloercoating aan te leggen, inclusief het vloermateriaal en alle benodigde gereedschappen.

epoxy vloercoating hq

EP Vloercoating HQ

Vanaf € 2,75 p/m2 p.laag

Epoxycoating op kleur met een zeer breed toepassingsgebied. Twee-componenten, mechanisch te belasten epoxycoating op kleur. Te gebruiken als grondering, coating en sealer in vele kleuren voor vloeren die middelzwaar belast worden in de industrie en commerciële sectoren.

Meer info € 85,95

ep vloercoating as antislip

EP Vloercoating AS (Antislip)

Vanaf € 3,55 p/m2 p.laag

EP Vloercoating AS is een duurzame, oplosmiddelvrije 2-componenten structuurcoating op basis van epoxy. De coating is vullend, naadloos en heeft een goede mechanische en uitstekende chemische bestandheid. Ideaal voor zwaarbelaste vloeren. EP Vloercoating AS is een gemakkelijk aan te brengen epoxy.

Meer info € 89,95

Offerte aanvragen

Voor meer informatie over vloercoatings van Coatingvloer.nl kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt dan ook een afspraak maken om in onze showroom langs te komen en de verschillende type gietvloeren en vloercoatings met eigen ogen te bekijken. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl