Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloercoating Almere

Vloercoating Almere biedt de gelegenheid om de ondergrond in uw werkplaats, kantoor, fabriek, garage, winkel of parkeergarage te beschermen en tegelijkertijd de ruimte een betere aanblik te geven. De coatings van Vloercoating Almere hebben een beschermende functie voor de ondergrond. Zo zijn onze vloeren namelijk vloeistofdicht en zowel bestand tegen …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloercoating Almere

Vloercoating Almere biedt de gelegenheid om de ondergrond in uw werkplaats, kantoor, fabriek, garage, winkel of parkeergarage te beschermen en tegelijkertijd de ruimte een betere aanblik te geven. De coatings van Vloercoating Almere hebben een beschermende functie voor de ondergrond. Zo zijn onze vloeren namelijk vloeistofdicht en zowel bestand tegen belasting door chemicaliën, oliën en zuren als tegen mechanische belasting. Voorop staat dat onze vloersystemen slijtvast zijn en daardoor een duurzaam karakter hebben.

Vloercoating Almere voor vakmanschap

Het resultaat is onder meer afhankelijk van de staat van de ondergrond, kwaliteit van de materialen en van het niveau van vakmanschap van het applicatieteam. Wat deze combinatie betreft, bent u bij Vloercoating Almere aan het beste adres. Deze drie aspecten worden namelijk standaard gecombineerd. Daar komt nog bij dat Vloercoating Almere als een betrouwbare partij bekend staat en afspraken nakomt. Wij hebben de service naar onze opdrachtgevers dan ook hoog in het vaandel staan.

Onderhoudsvriendelijke vloer van Vloercoating Almere

Vloercoating Almere legt de vloer volledig naadloos aan en door de unieke materialen is er sprake van standaard onderhoudsgemak. Vloeistoffen dringen niet door tot de bodem en vuil is gemakkelijk te verwijderen doordat dit zich niet snel aan het oppervlak hecht. Overal waar gewerkt wordt, biedt de onderhoudsvriendelijke vloer van Vloercoating Almere dan ook uitkomst. Bovendien zijn er talloze opties beschikbaar om de vloer technisch en praktisch aan de ruimte aan te passen. Een aansprekend voorbeeld hiervan is de antislipvloer.

Vrijblijvend offerte aanvragen bij Vloercoating Almere

Bij Vloercoating Almere kunt u altijd een offerte aanvragen door middel van het beschikbare aanvraagformulier. Indien u de voorkeur geeft aan een persoonlijke kennismaking of advies wenst, nodigen wij u graag uit om de showroom van Vloercoating Almere te bezoeken. Dat kan op afspraak. Mocht u een offerte online aanvragen dan kunt u er rekening mee houden dat u binnen vijf werkdagen een prijsopgave ontvangt.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.