Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

MMA vloer

Een MMA vloer is voor een brede toepassing geschikt. Het betreft hier dan ook een zeer complete kunststofvloer die al decennia lang in vele ruimtes toegepast wordt. De keuze voor deze vloer wordt onder meer gemaakt als er bijvoorbeeld aan HACCP-normen voldaan moet worden of als er een Verklaring Vloeistofdichte …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

MMA vloer

De MMA vloer van Coatingvloer.nl is de beste keuze als u het bedrijfsproces niet te lang wilt stilleggen. Deze vloerafwerking droogt al binnen twee uur hard uit en is dan ook zeer snel te belasten. De beperkte uithardtijd van maximaal twee uur wordt gegarandeerd doordat de MMA vloer met reactieve harsen worden aangebracht. Uw bedrijfsvoering kan dan ook weer heel snel doorgang vinden met zo weinig mogelijk hinder. De afkorting staat overigens voor Methyl Meth Acrylaat en is een kunststof met bijzondere eigenschappen. Het vloersysteem nivelleert zichzelf en is duurzaam en hygiënisch.

Klik op de oranje knop (rechtsboven), vul het formulier in en u ontvangt een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Een MMA vloer is voor een brede toepassing geschikt. Het betreft hier dan ook een zeer complete kunststofvloer die al decennia lang in vele ruimtes toegepast wordt. De keuze voor deze vloer wordt onder meer gemaakt als er bijvoorbeeld aan HACCP-normen voldaan moet worden of als er een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening is vereist. De MMA vloer wordt onder meer vaak toegepast bij bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Indien er voldaan moet worden aan hoge normen op het gebied van hygiëne is deze vloer verder toe te passen in onder meer ziekenhuizen, verzorgingshuizen, laboratoria en scholen. De lijst kan nog veel langer worden, want ook in drukkerijen, kantoren, opslagruimtes, archieven, keukens en stofvrije technische ruimtes wordt vaak voor deze vloer gekozen. De voordelen zijn dan ook groot:

 • Uithardtijd van 2 uur
 • Snel belastbaar
 • Taai elastisch
 • Slijtvast
 • Vloeistofdicht
 • Hygiënisch
 • Duurzaam
 • Praktisch
 • Afwerking op maat
 • Veilig
 • Bestand tegen zware belasting
 • Leverbaar in vele kleuren
mma vloer als bakkerijvloer

De MMA® vloer in de praktijk

De MMA® vloer is een naadloze industriële vloer die u alle voordelen van een epoxy gietvloer biedt, maar dan gecombineerd met een zeer snelle droogtijd. De vloer kent bovendien verschillende antislip-gradaties: de structuur kan variëren van geheel glad tot zeer ruw, afhankelijk van uw wensen.

Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een bedrijfsvloer, en daar dient u bij de keuze van uw vloer rekening mee te houden. De MMA® vloer is geschikt voor zware belasting, zowel chemisch als mechanisch.

Opties voor afwerking

De MMA vloer kan helemaal naar wens worden afgewerkt, zodat u met meerdere aspecten rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met de gewenste kleur. U kunt bij Coatingvloer.nl bijvoorbeeld een keuze maken uit alle RAL-kleuren. Daarnaast zijn alle NCS-kleuren eveneens beschikbaar net als de mogelijkheid om voor een Sikkens-kleur te kiezen. Tot de opties voor een afwerking op maat behoren ook het toekennen van technische eigenschappen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om de MMA vloer met antislipgradatie naar keuze af te werken.

MMA vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een MMA vloer gebeurt door het eigen applicatieteam van Coatingvloer.nl dat professioneel en ervaren is. Een groot voordeel van het aanbrengen van een MMA vloer is dat u de vloer direct na de uithardtijd alweer kunt belasten. Wij informeren u uiteraard uitgebreid over de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Bovendien plannen wij in overleg met u een datum, zodat uw bedrijfsvoering er echt zo weinig mogelijk hinder en belemmering van ondervindt.

Prijzen

De prijzen van een MMA vloer bepalen wij aan de hand van standaard kenmerken, zoals het oppervlak, materiaalkeuze en verdere werkzaamheden die uitgevoerd worden, zoals het aanbrengen van antislip.

Oppervlakte

Voor het aanbrengen van MMA vloeren in grote ruimtes geldt dat de m2 prijs voordeliger is. Deze daalt namelijk als het oppervlak van het project toeneemt. De korting stijgt daarbij steeds verder.

Materiaalkeuze

Bij de keuze voor een MMA vloer is de keuze voor het materiaal al bepaald. Met betrekking tot de afwerking geldt uiteraard dat er nog meer keuzes gemaakt kunnen worden. Deze kunnen de prijs dan ook verhogen.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is in heel Nederland actief en is specialist in het aanbrengen van MMA vloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het aanvragen van een offerte is direct online mogelijk of naar aanleiding van uw bezoek aan onze showroom. U kunt bellen voor een afspraak als u naar onze showroom in Amsterdam wenst te komen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-8452650. Wilt u online een offerte aanvragen? Dan kunt u het aanvraagformulier gebruiken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.