Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Amsterdam

Coatingvloer Amsterdam verzorgt graag uw nieuwe vloerproject voor een aantrekkelijke prijs en met materialen van de hoogste kwaliteit. De dunne laag van kunststof waar coating uit bestaat is van een hoogwaardige kwaliteit, slijtvast en bestand tegen chemische en mechanische belasting. Dat is uniek, omdat er slechts sprake is van een …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Amsterdam

Coatingvloer Amsterdam verzorgt graag uw nieuwe vloerproject voor een aantrekkelijke prijs en met materialen van de hoogste kwaliteit. De dunne laag van kunststof waar coating uit bestaat is van een hoogwaardige kwaliteit, slijtvast en bestand tegen chemische en mechanische belasting. Dat is uniek, omdat er slechts sprake is van een dunne laag, waarbij er toch een oersterke vloer ontstaat. Coatingvloer Amsterdam levert overigens altijd maatwerk en deze garantie kan worden geboden door de combinatie van onze expertise en opties voor afwerking.

Coatingvloer Amsterdam biedt brede toepasbaarheid

De brede toepasbaarheid van de vloeren van Coatingvloer Amsterdam maakt het mogelijk dat wij zowel bedrijven en organisaties als particulieren van dienst kunnen zijn. De brede toepasbaarheid is mogelijk doordat wij coatings hebben die voor uiteenlopende situaties geschikt zijn. Bij het van dienst zijn van particulieren kunt u bijvoorbeeld denken aan het vernieuwen van een bestaande kunststofvloer door er een coating overheen aan te brengen zonder dat de bestaande vloer verwijderd of compleet vervangen hoeft te worden.

Maatwerk verzekerd bij Coatingvloer Amsterdam

Maatwerk is verzekerd bij Coatingvloer Amsterdam. Deze garantie geldt voor ieder project en om het beste resultaat dan ook te kunnen garanderen, vinden wij het belangrijk om een goed inzicht te krijgen in het project. Op basis van de ruimte en het gebruiksdoel in combinatie met persoonlijke voorkeuren geven wij u dan het beste advies. Het maatwerk kan onder meer geleverd worden door Coatingvloer Amsterdam doordat er sprake is van vele opties tot afwerking, zoals antistatisch, antislip, geluiddempend en design.

Profiteer van scherpe prijzen bij Coatingvloer Amsterdam

Coatingvloer Amsterdam biedt u de gelegenheid om van scherpe prijzen te profiteren. De scherpe prijzen zijn op de coatings standaard van toepassing, maar er wordt nog meer voordeel geboden. Er is namelijk direct voordeel naarmate uw project een bepaalde omvang bereikt en dat voordeel wordt door Coatingvloer Amsterdam geboden in de vorm van een korting op de vierkante meter prijs. Wij hebben op deze website een offerteformulier beschikbaar, waarmee u vrijblijvend een prijsopgave kunt aanvragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.