Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Witte gietvloer
Witte gietvloer
Epoxy gietvloer
Epoxy gietvloer
Designbetonvloer
Designbetonvloer
Vloercoating
Vloercoating
Gietvloer winkel
Gietvloer winkel
Vloercoating snel belastbaar
Vloercoating snel belastbaar
Gietvloer betonlook
Gietvloer betonlook
Garagevloer gietvloer
Garagevloer gietvloer
Design betonvloeren woning
Design betonvloeren woning

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer renovatie

Met een gietvloer renovatie oogt uw vloer weer als nieuw. Gietvloeren zijn net als alle andere vloersystemen onderhevig aan slijtage en beschadigingen. Zeker oudere gietvloeren zijn hier gevoelig voor. Is uw huidige gietvloer versleten of zijn er beschadigingen?

Klik op de oranje knop (rechtsboven), vul het formulier in en u ontvangt een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

De stappen voor gietvloer renovatie

Inventarisatie gietvloer renovatie

1. Inventarisatie

Wij bekijken welke renovatiemethode uw vloer heeft.

Renovatie gietvloer

2. Renovatie

Wij verhelpen de beschadigde plekken of brengen een nieuwe hoge kwaliteit toplaag aan.

Gietvloer is als nieuw

3. Als nieuwe gietvloer

U geniet weer van een zo goed als nieuwe gietvloer tegen een lage prijs.

 

Bij Coatingvloer.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren en repareren van gietvloeren. Het proces is onder te verdelen in drie stappen:

  • Inventariseren
  • Renoveren of repareren
  • Zo goed als nieuwe gietvloer

We bepalen eerst hoe ernstig de schade of slijtage is. Bij oppervlakkige beschadigingen en slijtage aan de toplaag adviseren we andere renovatie methodes dan bij diepe krassen of andere grote schade aan de gietlagen die onder de toplaag liggen. De specialisten van Coatingvloer hebben veel ervaring en kunnen u daarom bij elke schade het juiste advies geven.

Gietvloer slijtage

Hoewel gietvloeren erg sterk zijn en lang meegaan, zal een gietvloer na verloop van tijd sporen van slijtage gaan vertonen. Hoe snel dit gaat is zeer afhankelijk van de kwaliteit, het type gietvloer en de manier waarop u de vloer gebruikt.

Een gietvloer van Coatingvloer.nl gaat doorgaans minstens 20 jaar mee. Afhankelijk van hoe de vloer wordt gebruikt en onderhouden kan dit natuurlijk ook nog veel langer zijn. Vertoont uw vloer echter sporen van slijtage, dan neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij bekijken de staat van uw vloer en geven vervolgens aan wat we kunnen doen om uw vloer weer als nieuw te laten ogen.

Beschadigde kunststofvloer

Naast slijtage kan een gietvloer ook beschadigd raken. Deuken, krassen en gaten ontstaan bijvoorbeeld wanneer zware of scherpe objecten op de vloer vallen. Kleine beschadigingen zijn vaak plaatselijk te repareren. Dan hoeven we niet de hele vloer te behandelen.

Gietvloer repareren door topcoating te verwijderen

Bij grote beschadigingen kan het voorkomen dat we de toplaag van de gehele gietvloer moeten verwijderen. We kunnen dan pas goed beoordelen of de onderliggende gietvloer nog is te repareren, of dat deze in zijn geheel vervangen moet worden. Dit kan het geval zijn wanneer er bijvoorbeeld door de beschadiging vocht is doorgedrongen dat de structuur van de gietvloer heeft aangetast.

Plaatselijk oppervlak vloer repareren of renoveren

Wanneer de beschadiging of slijtageplek klein is, volstaat een plaatselijke reparatie over het algemeen. Doffe plekken en oppervlakkige krassen kunnen prima opgeschuurd worden. Vervolgens brengen wij een nieuwe laag aan om ervoor te zorgen dat alles weer goed aan elkaar hecht. De laatste stap is het aanbrengen van de juiste kleur of transparante coating.

Kleurverschillen in een gietvloer

Na verloop van tijd kan een gietvloer verkleuren door slijtage of blootstelling aan licht. De moderne gietvloeren van Coatingvloer zijn zeer kleurvast en gaan lang mee. Als er sprake is van kleurverschil zullen wij bij de renovatie een kleurpalet gebruiken dat zo dicht mogelijk bij de originele vloer komt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de gehele toplaag te vervangen en een compleet nieuwe kleur te gebruiken.

Ook uw gietvloer laten renoveren?

Wanneer we een oude gietvloer renoveren ziet deze er weer als nieuw uit en kan de vloer weer jaren mee. Dit is in veel gevallen goedkoper en efficiënter dan het aanleggen van een hele nieuwe vloer. Heeft u interesse in een gietvloer renovatie? Neem dan contact met ons op en we brengen vrijblijvend een offerte uit voor de renovatie.
vrijblijvende offerte

Meer over gietvloeren

Voor meer informatie over gietvloeren bezoekt u deze pagina’s op onze website:

 

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.