Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Witte gietvloeren
Witte gietvloeren

Witte gietvloeren zijn een lust voor het oog….

Grijze gietvloeren
Grijze gietvloeren

Onze gietvloeren zijn leverbaar in allerlei kleuren en kleurencombinaties. Bijzonder elegant is de grijze gietvloer, die uw interieur een strakke, moderne en toch comfortabele uitstraling geeft.

PU Gietvloer
PU Gietvloer

Onze PU Gietvloer Green Line is bijzonder duurzaam: ons zelfontwikkelde recept voor de samenstelling van de vloer beperkt de CO2-uitstoot tot een minimum.

Gietvloer
Gietvloer

Een gietvloer is de ideale basis voor uw interieur: u creëert er elke gewenste uitstraling mee. Een gietvloer biedt u bovendien een hoge mate van wooncomfort.

Transparante coating
Transparante coating

Een transparante coating kan aangebracht worden over iedere gietvloer. De coating zorgt dat uw mooie nieuwe vloer beschermd is tegen vuil en vocht en dat hij extra lang mee gaat.

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woningvloer

Een woningvloer van kunststof is een aanwinst en blikvanger in uw interieur. In alle opzichten voldoet een woningvloer van Coatingvloer.nl aan woonwensen. De woonwensen voor een vloer hebben namelijk doorgaans betrekking op de uitstraling, kleur, sfeer, materiaal, comfort en gemak. Wij hebben in ons assortiment meerdere vloeren beschikbaar waar u voor uw woning een keuze uit kunt maken. Als u eenmaal een keuze voor een bepaalde woonvloer heeft gemaakt, kunnen wij de vloer verder naar wens samenstellen. Het is bovendien zo dat u bij Coatingvloer.nl altijd profiteert van de volgende voordelen en kenmerken die van toepassing zijn op onze vloeren voor particulieren:

 • Naadloos
 • Strak
 • Ruimtelijk effect
 • Vloeistofdicht
 • Slijtvast
 • Modern
 • In vele kleuren leverbaar
 • Op maat afgewerkt
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Stofvrij

woningvloer grijze gietvloer

Keuze voor een woningvloer

Bij de keuze voor een woningvloer is het belangrijk dat u uw wensen in ieder geval duidelijk heeft. Wilt u bijvoorbeeld een gietvloer van kunststof of gaat uw voorkeur uit naar materiaal dat is samengesteld op basis van natuurlijke bestanddelen? Coatingvloer.nl vervult uw wensen ten aanzien van de ideale woningvloer en biedt u onder meer de keuze uit gietvloeren, designbeton, betonlook vloeren en woonbeton. Uiteraard kunnen wij u advies geven bij het maken van een keuze als het gaat om de vloer die in uw huis komt te liggen. Wij verstrekken niet alleen advies ten aanzien van het type vloer, maar kunnen ook kleuradvies geven. Bij de keuze voor een vloer voor uw woning kan er rekening worden gehouden met de ruimte, maar ook met de samenstelling van uw huishouden.

Maatwerk voor uw woningvloer

Een voordeel waar u bij Coatingvloer.nl is dat er maatwerk geleverd wordt, zodat u ook echt die vloer in huis krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. Of zoals ook wel voor komt dat er wat dat betreft sprake is van een overtreffende trap. Het maatwerk houdt onder meer in dat de afwerking voor wat betreft de kleur en uitvoering is afgestemd op u voorkeuren. De kleurenkaart geeft u alvast inzicht in de vele kleurtoepassingen, maar er is nog meer mogelijk. Bijvoorbeeld door twee kleuren gecombineerd aan te brengen, waardoor er een bijzonder gemêleerd effect ontstaat en er een bepaalde levendigheid in uw interieur ontstaat. Maatwerk houdt ook in dat wij vloerverwarming met uw vloer in huis kunnen combineren.

Aanbrengen woningvloer

Het aanbrengen van een woningvloer gebeurt aan de hand van een stappenplan, waarover u uiteraard uitgebreide informatie ontvangt. Per type woningvloer kunnen de stappen overigens net even anders zijn. Indien uw keuze is gevallen op een polyurethaan gietvloer kunt u met de volgende stappen rekening houden. Op een vlakke en vetvrije ondergrond wordt een primer aangebracht. Nadat deze laag droog is, komt de schraaplaag en vervolgens komt de gietvloer daar overheen als de schraplaag droog is. Tot slot komt er een aflak op het oppervlak om uw woningvloer te beschermen.

 • Vetvrije en vlakke ondergrond
 • Primerlaag
 • Schraplaag
 • Gietvloer
 • Aflak

Prijzen

De prijzen van een woningvloer hangen in de eerste plaats af van het type vloer, maar daarnaast uiteraard ook van het oppervlak. Ook in woningen kan er sprake zijn van een groot totaaloppervlak, waardoor er een korting verstrekt kan worden.

Oppervlakte

De oppervlakte van een woningvloer kan bijvoorbeeld groter worden door een complete etages of meerdere verdiepingen van een unieke vloer van Coatingvloer te laten voorzien. Bij een toenemend oppervlak profiteert u al vanaf 51 m2 van een aantrekkelijke korting.

Materiaalkeuze

Bij de keuze voor het type woningvloer wordt uiteraard ook het soort materiaal bepaald. De prijzen variëren per soort materiaal en daar kunnen nog extra kosten bij komen als u bijvoorbeeld voor een combinatie met vloerverwarming kiest.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl werkt in alle plaatsen in Nederland en is specialist in het aanbrengen van woningvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt altijd online voor de door u gewenste woningvloer een offerte aanvragen. Of even bellen via 020-8452650 om een afspraak te maken, zodat wij u in onze showroom in Amsterdam kunnen ontvangen.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan