Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Inspiratie: Een gietvloer in de slaapkamer

Een gietvloer wordt in woonhuizen vooral in keukens en in woonkamers aangebracht. Maar ook in de slaapkamer staat een gietvloer erg mooi. Doe met deze foto’s wat inspiratie op voor een gietvloer in de slaapkamer en wie weet ben jij ook overtuigd.

Wit & hout

Witte gietvloer in slaapkamer met hout

Deze slaapkamers is knus en gezellig door de houten balken en de decoratie. Maar toch is de kamer ook fris en strak. Dit komt door de witte gietvloer en het veelvuldige gebruikt van de tint wit. De gietvloer maakt een mooie overgang met de inloopkast en de hal.

Stoer en strak

Strakke moderne slaapkamer met gietvloer

Een gietvloer is een schitterende strakke vloer met een stoere uitstraling. Vooral in donkerdere tinten als grijs, zwart en donkerblauw is de vloer erg stoer. In deze slaapkamer is voor een minimalistisch interieur gekozen waarbij veel grijstinten worden gebruikt. Het minimalistische interieur staat geweldig bij de naadloze gietvloer.

Artistiek bruin

Bruine gietvloer in slaapkamer

Zoals je ziet kan je met een gietvloer diverse sferen creëren. De bovenstaande slaapkamer was erg strak terwijl deze slaapkamer een iets speelser en gezelligere uitstraling heeft. Dat komt vooral  door de grijsbruine gietvloer. Bruin heeft een warmere uitstraling, terwijl het wel stoer blijft. De moderne meubels en decoratie maken het jong en modern.

Luxe appertement

Slaapkamer gietvloer luxe appartement

Deze kamer straalt een en al luxe uit. We geven toe, dat uitzicht voegt zeker wat klasse toe. Maar ook de gietvloer staat hier prachtig. De strakke vloer staat erg mooi bij de rest van het strakke interieur van dit appartement.

Warm en klassiek

Klassieke slaapkamer met gietvloer

Ben je meer een liefhebber van een warme en klassiekere stijl? Denk dan eens aan een gietvloer in de kleuren ecru, beige of zand. Net als bij de kleur bruin zorgt dit voor meer warmte in de slaapkamer, zonder te aanwezig te zijn. Klassieke meubels als een chesterfield leunstoel of een antiek bed maken de sfeer helemaal af.

De kinderkamer

Kinderkamer gietvloer

Ook in de kinderkamer is een gietvloer aan te raden. Een gietvloer is makkelijk schoon te houden en voelt ook heel comfortabel aan. Er kan daarom in alle vrijheid op gespeeld worden.Voor de kinderkamer is het leuk om voor wat meer kleur te kiezen. Denk aan een blauwe, een groene of een oranje gietvloer.

Meer informatie:

Ben je overtuigd en wil je ook een gietvloer in de slaapkamer laten aanbrengen. Wij vertellen je er graag meer over. Tip: Hoe groter het oppervlakte waar je de gietvloer laat aanleggen, hoe lager de prijs per vierkante meter. Een extra reden dus om ook een gietvloer in de slaapkamer(s) te laten aanbrengen.

Bron afbeelding 1: Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest
Bron afbeelding 6: Pinterest

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.