Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer voor bedrijven

Bedrijven gietvloer

Heeft jouw bedrijf een nieuw vloer nodig? Denk dan eens aan een gietvloer! Een gietvloer is voor veel bedrijven interessant. Een gietvloer heeft namelijk veel voordelen. Je ziet dan ook steeds vaker dat er door het bedrijfsleven voor een gietvloer wordt gekozen. In showrooms en winkels is de gietvloer erg geliefd en ook in industriële bedrijven wordt er vaak voor een gietvloer gekozen. Maar ook in overheidsgebouwen en culturele gelegenheden zien we steeds vaker een strakke gietvloer want de vloer ziet er prachtig uit.

De voordelen van een gietvloer voor bedrijven

Waarom kiezen steeds meer bedrijven voor een gietvloer? Een gietvloer heeft veel voordelen. Het is een vloer van hoge kwaliteit die jaren meegaat. Het is daarom een slimme investering waar het bedrijf jarenlang van kan genieten. Een gietvloer kan tegen een stootje en neemt geen vloeistoffen op. Ook is een gietvloer makkelijk schoon te houden want een gietvloer is volledig naadloos. Het is een hygiënische vloer zonder gaten of kiertjes waar vuil en stof in kan blijven zitten. Daardoor is een gietvloer perfect voor ruimtes die erg schoon moeten blijven, zoals restaurants, ziekenhuizen en supermarkten. Maar ook om esthetische redenen is een gietvloer aan te raden voor bedrijven. De vloer is minimalistisch en modern en kan in verschillende gewenste kleuren geleverd worden.

Op maat gemaakt

Een gietvloer wordt precies op maat aangebracht. Ook zijn er extra mogelijkheden die interessant zijn voor bedrijven. Zo kan je kiezen voor een extra anti-sliplaag of een geluiddempende laag. Qua design zijn er ook diverse mogelijkheden. Naast de verschillende kleuren is het ook mogelijk om het bedrijfslogo of een tekst in de vloer aan te brengen.

Verschillende gietvloeren

Er zijn diverse gietvloeren met elk hun eigen eigenschappen. Zo zijn er sterke Epoxy gietvloeren HQ, troffelvloeren HQ of kunt je kiezen voor vloercoating. Afhankelijk van de belasting en het gebruik van de vloer, het budget en de maximale tijd waarin de ruimte vrijgehouden kan worden kan de beste gietvloer voor jouw bedrijf gekozen worden. Wij geven je graag meer advies en helpen je bij het kiezen van de juiste gietvloer.

Bron afbeelding: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan