Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf een nieuw vloer nodig? Denk dan eens aan een gietvloer! Een gietvloer is voor veel bedrijven interessant. Een gietvloer heeft namelijk veel voordelen. Je ziet dan ook steeds vaker dat er door het bedrijfsleven voor een gietvloer wordt gekozen. In showrooms en winkels is de gietvloer erg geliefd en ook in industriële bedrijven wordt er vaak voor een gietvloer gekozen. Maar ook in overheidsgebouwen en culturele gelegenheden zien we steeds vaker een strakke gietvloer want de vloer ziet er prachtig uit.

De voordelen van een gietvloer voor bedrijven

Waarom kiezen steeds meer bedrijven voor een gietvloer? Een gietvloer heeft veel voordelen. Het is een vloer van hoge kwaliteit die jaren meegaat. Het is daarom een slimme investering waar het bedrijf jarenlang van kan genieten. Een gietvloer kan tegen een stootje en neemt geen vloeistoffen op. Ook is een gietvloer makkelijk schoon te houden want een gietvloer is volledig naadloos. Het is een hygiënische vloer zonder gaten of kiertjes waar vuil en stof in kan blijven zitten. Daardoor is een gietvloer perfect voor ruimtes die erg schoon moeten blijven, zoals restaurants, ziekenhuizen en supermarkten. Maar ook om esthetische redenen is een gietvloer aan te raden voor bedrijven. De vloer is minimalistisch en modern en kan in verschillende gewenste kleuren geleverd worden.

Op maat gemaakt

Een gietvloer wordt precies op maat aangebracht. Ook zijn er extra mogelijkheden die interessant zijn voor bedrijven. Zo kan je kiezen voor een extra anti-sliplaag of een geluiddempende laag. Qua design zijn er ook diverse mogelijkheden. Naast de verschillende kleuren is het ook mogelijk om het bedrijfslogo of een tekst in de vloer aan te brengen.

Verschillende gietvloeren

Er zijn diverse gietvloeren met elk hun eigen eigenschappen. Zo zijn er sterke Epoxy gietvloeren HQ, troffelvloeren HQ of kunt je kiezen voor vloercoating. Afhankelijk van de belasting en het gebruik van de vloer, het budget en de maximale tijd waarin de ruimte vrijgehouden kan worden kan de beste gietvloer voor jouw bedrijf gekozen worden. Wij geven je graag meer advies en helpen je bij het kiezen van de juiste gietvloer.

Bron afbeelding: Pinterest

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.