Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vijf keer inspiratie: woonbeton in huis

Op het eerste gezicht is een vloer van woonbeton niet te onderscheiden van een betonnen vloer. Toch zijn er grote verschillen tussen beide vloeren. Woonbeton vloeren voelen namelijk veel comfortabeler aan en is daarnaast ook makkelijker schoon te maken. Ook gaat het materiaal langer mee dan een klassieke betonvloer. Daarom is woonbeton de betonvloer voor in de woning. Denkt u eraan om een betonvloer te laten aanbrengen bij u thuis? Doe dan inspiratie op aan de hand van deze vijf foto’s. Misschien vindt u tussen deze foto’s de stijl waardoor u 100% overtuigd raakt van deze mooie vloer.

Modern en klassiek

Woonbeton in de woonkamer

Dit interieur mixt moderne en klassieke stijlen, met een bijzonder stijlvol resultaat. Deze foto is het bewijs dat betonvloeren in huis een mix tussen klassiek en modern mogelijk maken. Moderne betonvloeren met de moderne taatsdeuren staan mooi bij de klassieke meubels en de klassieke houten panelenmuur. Het tapijt in dezelfde grijstint als het woonbeton valt alleen op door het structuurverschil en vormt zo een heel subtiele decoratie.

Grijstinten

Modern en strak! Grijs staat met stip op één als het gaat om de kleur waarin men woonbeton vloeren bestelt. De kleur grijs doet dan ook het meest denken aan de natuurlijke kleur van beton. Zo is de vloer van woonbeton niet van betonvloeren te onderscheiden. In deze woning is gekozen voor muurdecoratie met een sierlijke betonstuc laag in dezelfde tint grijs. Hierdoor oogt het interieur erg kalm. Met een neutrale basis zoals deze kunt u overigens ook gemakkelijk switchen tussen interieurstijlen. Voeg bijvoorbeeld licht hout, een schapenvacht en minimalistische accessoires toe voor een Scandinavische stijl. Of kies voor kleurige vintage items en een Perzisch tapijt om het interieur Bohemian te stylen.

New York Loft stijl: industrieel met aardetinten

Woonbeton in de huiskamer

De inrichting van deze woning lijkt nog niet helemaal af te zijn, toch ziet het er prachtig uit. Er is gekozen voor een combinatie van verschillende aardetinten. Onafgewerkte of opengewerkt bakstenen muren geven een creatief en ruig randje aan de inrichting van het huis. De vloer van woonbeton komt hierin heel mooi tot zijn recht. Hoge plafonds, woonbeton en een stenen muur zijn een geweldige combinatie, het heeft de look-and-feel van een artistieke loft in Manhattan.

Beton op de volledige benedenwoning

Woonbeton benedenverdieping

Bij deze woning is ervoor gekozen om op de volledige benedenverdieping een betonvloer aan te leggen. De vloer van de eetkamer en woonkamer lopen naadloos in elkaar over, waardoor beide kamers één geheel vormen. Deze vloeiende overgang heeft een ruimtelijk effect. Een vloer van woonbeton is hier een perfecte vloer voor, omdat deze betonvloeren precies op maat gemaakt en volledig naadloos zijn.

Beton in de badkamer

Woonbeton badkamer

Wauw, krijgt u ook zo’n zin om heerlijk te gaan badderen in deze betonlook badkamer? Woonbeton in de badkamer is een trend, waarbij vaak ook de muren volledig gestuukt worden. Voor de muren gebruiken we meestal Beton Cire. In ieder geval geen tegels meer, wat een prachtig resultaat heeft. De badkamer is van zichzelf heel strak en de sfeer kunt u ook in deze setting makkelijk aanpassen met accessoires. De roze accessoires in deze badkamer geven een speels en romantisch effect. Hoe zou het uitpakken als u het roze door donkergroen vervangt?

Tips voor betonvloeren in huis

Kleuren in een betonvloeren woning

De interieurfoto’s laten zien hoe een woning met betonvloeren stijlvol ingericht kan worden. Van nature heeft beton een grijze kleur, u kunt er natuurlijk voor kiezen om woonbeton zo dicht mogelijk bij deze oorspronkelijke stijl te houden. Als u liever een andere tint wilt veranderen we het uiterlijk van woonbeton eenvoudig met kleurpigmenten. Daarmee geven we uw vloer meer warmte of maken we de vloer donkerder. We maken bijvoorbeeld ook zandkleurig, donkerblauw en terracottakleurig beton voor in huis.

Betonvloer met vloerverwarming

Betonnen vloeren voor in uw woning gaan perfect samen met vloerverwarming. Na het aanleggen voert u eerst een opstookprotocol uit, zodat de betonvloer beschermd is tegen scheurvorming. Een de betonvloer met vloerverwarmingssysteem maakt van uw huis een behaaglijk thuis. Zo voelt woonbeton fijn aan als u er met uw sokken of blote voeten op loopt. Vloerverwarming in uw woning met betonvloer draagt veel bij aan uw wooncomfort.

Bron afbeelding 1: Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.