Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Vijf keer inspiratie: woonbeton in huis

Woonbeton in de huiskamer

Een vloer van woonbeton is op het eerste gezicht niet te onderscheiden van een betonnen vloer. Toch zijn er grote verschillen tussen beide. Een vloer van woonbeton voelt namelijk veel comfortabeler aan en is daarnaast ook makkelijker schoon te maken. Ook gaat een vloer van woonbeton langer mee dan een betonnen vloer. Denk jij er aan om een vloer van woonbeton te laten aanbrengen in jouw woning? Doe dan inspiratie op met deze vijf foto’s. Misschien ben je hierna 100% overtuigd van deze mooie vloer.

Modern en klassiek

Woonbeton in de woonkamer

In dit interieur worden moderne en klassieke stijlen gemixt, met een stijlvol resultaat. De moderne gietvloer en de moderne deuren staan mooi bij de klassieke meubels en de klassieke houten muur. Er is voor een tapijt in dezelfde tint grijs gekozen als de gietvloer – een hele subtiele decoratie.

Grijstinten

Grijs is met stip de nummer één kleur waarin woonbeton vloeren worden besteld. De kleur grijs doet dan ook het meest denken aan de natuurlijke kleur van beton. Zo is de vloer van woonbeton niet van een betonnen vloer te onderscheiden. In deze woning is gekozen voor muren in dezelfde tint grijs. Het is een erg rustig interieur. Modern en strak!

Industrieel met aardetinten

Woonbeton in de huiskamer

De inrichting van deze woning lijkt nog niet helemaal af te zijn, toch ziet het er al prachtig uit. Er is gekozen voor een combinatie van verschillende aardetinten. De vloer van woonbeton komt hierin heel mooi tot zijn recht. Woonbeton en een stenen muur zijn een geweldige combinatie.

De volledige benedenwoning

Woonbeton benedenverdieping

Bij deze woning is ervoor gekozen om in de volledige benedenwoning een vloer van woonbeton aan te leggen. De eetkamer loopt hierdoor mooi over in de woonkamer. Een vloer van woonbeton is hier een perfecte vloer voor. Want een vloer van woonbeton wordt precies op maat gemaakt en is volledig naadloos.

Woonbeton in de badkamer

Woonbeton badkamer

Wauw, is deze badkamer geen plaatje? Woonbeton in de badkamer is momenteel een trend, waarbij vaak ook de muren volledig egaal worden gemaakt. Geen tegels meer, wat een prachtig resultaat heeft. De badkamer is van zichzelf heel strak en de sfeer kan makkelijk met accessoires worden aangepast. De roze accessoires in deze badkamer maken de badkamer speels en romantisch.

Bron afbeelding 1: Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.