Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonlook badkamer

We zien steeds meer betonlook badkamerdesigns voorbijkomen, van minimalistische ontwerpen tot de kleurige spa-aan-huis stijl. Door de vele variaties past een betonlook badkamer bij ieder modern interieur. Denkt u er ook over na om uw badkamer een stoere betonlook te geven? We vertellen u hier hoe u een badkamer met betonlook creëert, wat geschikte materialen zijn voor de badkamervloer, muren en meubels en geven tips ter inspiratie.

Badkamer betonlook materialen

De combinatie tussen lichte en donkere kleuren is een veelvoorkomende keuze in een betonnen badkamer. Vaak worden donkere betonkleuren met witporseleinen sanitair en licht badkamermeubilair of accessoires gecombineerd. Maar andersom is natuurlijk ook mogelijk. Met een contrasterende kleurencombinatie geeft u een unieke uitstraling aan uw badkamer. Het ontwerp van een betonlook badkamer kan alle kanten op door de ruime keuze aan materialen. U kunt onder andere kiezen voor een gietvloer met betonlook, een betonnen vloer, Beton Cire wanden en meubels of betonlook tegels.

gietvloer badkamer

Badkamer stucen betonlook

Beton Cire is een soort betonstuc op basis van cement waar een kleine hoeveelheid kunsthars aan toegevoegd is. Dit materiaal is uitermate geschikt om de vloer en muren in uw badkamer te stucen en heeft een mooie gewreven betonlook. Het wordt handmatig aangebracht in dunne lagen en na behandeling met een waterafstotende PU coating is het volledig waterdicht. Beton Cire hecht zeer goed en kan op nagenoeg alle ondergronden worden aangebracht. Daardoor is het ook geschikt voor de afwerking van badkamermeubels. Bij Coatingvloer.nl kleuren we Beton Cire met pigment, dus u bent niet gebonden aan een grijze betonkleur. Ook zandkleur, aardetinten, groen, turquoise en vele andere kleurvariaties maken we voor u op maat.

Betonlook badkamer met gietvloer

Gietvloeren zijn heel fijne badkamervloeren. Ten eerste omdat het naadloze ontwerp van een PU gietvloer betonlook hygiënischer is dan een tegelvloer met voegen. Onze PU Gietvloer Green Line is volledig waterdicht en gaat schimmelvorming in de badkamer tegen. En ten tweede omdat wij bij het gieten van badkamervloeren zorgen voor goede afwatering. Bovendien kunnen we de douchegoot mooi wegwerken voor een strakke badkamervloer. We creëren de betonlook van onze 100% kunsthars gietvloeren door twee kleurtinten met elkaar te mengen. Het gemêleerde effect dat ontstaat zorgt voor een prachtige betonlook gietvloer voor in de badkamer.

Betonlook badkamertegels

Betonlook tegels lijken op een echt betonnen vloer. Veel sanitairwinkels bieden dit soort tegels aan voor in de badkamer. Ook met betontegels kunt u een mooie betonlook badkamer creëren. Echter hebben tegels een groot nadeel. Voegen tussen tegels zijn helaas onvermijdelijk. Dus hoe mooi de tegel ook is, er blijft altijd een vervelende voeg waar (hoe goed u ook boent) vuil ophoopt en schimmels groeien. Dat is een aandachtspunt om over na te denken bij het ontwerpen van en de materiaalkeuze voor uw betonlook badkamer.

Badkamer inspiratie betonlook

Op zoek naar inspiratie voor uw badkamer betonlook? Soms komt inspiratie vanzelf. Maar als dat niet gebeurt dan kunt u uw creativiteit een handje helpen door andermans creaties te bekijken en te bedenken wat u zou overnemen en wat u zou veranderen. Men zegt niet voor niks ‘beter goed gejat, dan slecht bedacht. Dat geldt ook voor badkamer inspiratie betonlook. Weet u niet waar u moet beginnen? Bekijk deze 8 Beton Cire badkamers eens of maak een moodboard aan op Pinterest. Wie weet wat voor creatieve ideeën u nog meer krijgt voor uw betonlook badkamer.

Wilt u meer weten over de kosten voor een betonlook badkamer? Laat uw prijs bereken en vraag een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.