Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Cire

Belangrijkste kenmerken van Beton Cire Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Vloerverwarming Prijs €/m2 Beton Cire Sanitaire ruimtes Prachtige schakeringen 20% polyurethaan en 80% beton 30 2,0 mm – 3,0 mm       Vanaf € 73,00 Neem voor vragen over Beton Cire contact met ons op. Ook bent u van …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire

Met Beton Cire bent u verzekerd van een unieke vloer of wand die bovendien uitermate kras- en slijtvast is. Ook is Beton Cire volledig waterdicht, wat hem de uitstekende vloer maakt voor onder andere sanitaire ruimtes. Onze ervaren specialisten brengen de waterdichte betonstuc met de hand in vegende bewegingen aan. Zo is geen enkele vloer of wand hetzelfde. Dankzij de pure en warme look staat Beton Cire schitterend in elke ruimte van uw woning.

Klik op de oranje knop (rechtsboven), vul het formulier in en u ontvangt een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Kies voor een vloer of wand van Beton Cire bij Coatingvloer.nl en profiteer van onze voordelen:

 • Ruime keuze in Beton Cire
 • Vloer of wand die volledig voldoet aan uw wensen
 • De volledige beheerder van uw vloerproject
 • Jarenlange ervaring met gietvloeren en Beton Cire aanbrengen
 • Een ruime showroom om onze vloeren en wanden te bekijken en belopen

Assortiment Beton Cire

In ons assortiment vindt u Beton Cire in talloze kleuren. Zo stemt u de vloer of wand eenvoudig af op uw wensen en interieur. Om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze, zetten we de belangrijkste kenmerken van Beton Cire graag voor u op een rijtje.

Belangrijkste kenmerken van Beton Cire

DesignvloerenPopulairste toepassingBelangrijkste eigenschapSamenstellingAantal kleurenLaagdikteVloerverwarmingPrijs €/m2
Beton CireSanitaire ruimtesPrachtige schakeringen20% polyurethaan en 80% beton302,0 mm – 3,0 mmVanaf € 73,00

Neem voor vragen over Beton Cire contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om ons aanbod in het echt te bekijken.

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is een waterdichte betonstuc vloer. Deze eeuwenoude techniek wordt tegenwoordig niet alleen gebruikt voor het afwerken van vloeren, maar ook voor wanden. Herkent u de typerende zichtbare vegen die voor de structuur van Beton Cire zorgen? Dat is niet gek, want Beton Cire wordt al ruim 25 jaar gebruikt in Franse badkamers. Tegenwoordig zien we steeds meer Beton Cire in Nederlandse woningen. Maar wat is Beton Cire precies?

Waterdichte betonstuc voor vloeren en muren

Beton Cire is gewreven en gewaxt beton dat op vloeren, muren, aanrechtbladen en douchewanden kan worden aangebracht. Het is een natuurlijk product met een unieke en pure uitstraling. Het materiaal is zo geliefd om de warme look en het levendig patroon van een betonstuc vloer. Daarnaast heeft het als voordeel dat het vochtwerend en antibacterieel is. Niet verrassend dus dat Beton Cire niet meer weg te denken is uit het interieur van nu.

Waaruit bestaat Beton Cire?

Beton Cire is een mix van vloeibare hars, cementpoeder, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Daarnaast worden er voor de afwerking ook andere materialen gebruikt, zoals een primer en een impregneermiddel.

Beton Cire, betonstuc en gewreven beton

Beton Cire wordt ook wel ‘betonstuc’ genoemd. De Romeinen en de Grieken maakten al gebruik van Beton Cire en bruggen en viaducten werden met dit beton afgewerkt. Beton Cire is de moderne variant van het eeuwenoude product. De moderne variant kent zijn oorsprong in Frankrijk. De naam Beton Cire betekent in het Frans dan ook ‘gewreven beton’. De benaming heeft dus vooral te maken met de manier van Beton Cire aanbrengen.

beton cire keuken
beton cire keuken
beton cire rotterdam
beton cire woonkamer

Unieke betonstuc vloer

Een waterdichte vloer die onderhoudsvriendelijk, uniek én mooi is. Dat klinkt toch als de ideale vloer? Als u naar zo’n vloer op zoek bent dan past Beton Cire, ook wel bekend als de betonstuc vloer, precies in uw plaatje. Betonstuc vloeren zijn door hun waterdichte kwaliteiten niet alleen geschikt voor in de woonkamer, maar kunnen ook voor natte ruimtes worden ingezet. Het ambachtelijk aanbrengen van betonstuc op de ondervloer zorgt ervoor dat geen enkele betonstuc vloer hetzelfde uitpakt. Daardoor bent u verzekerd van een uniek resultaat. Bovendien is de kleur van het betonstuc volledig te personaliseren. Door meerdere kleurpigmenten toe te voegen aan het mengsel voor de betonstuc vloer ontstaat een originele kleur.

Welke ondervloeren zijn geschikt voor een betonstuc vloer?

Voor betonstuc vloeren geldt: hoe vlakker de ondergrond, des te mooier het resultaat. Daarom kunt u de betonstuc vloer het beste laten aanbrengen op een ondervloer van cement of beton. Heeft u een ander type ondervloer dan bekijken we in overleg met u welke voorbereidingen we kunnen treffen om de ondervloer geschikt te maken. Hout heeft bijvoorbeeld een extra voorbehandeling nodig, aangezien hout werkt en u wil voorkomen dat het gaat uitzetten en krimpen wat voor scheuren in de betonstuc vloeren kan zorgen.

Beton Cire geschikt voor alle ondergronden

Het is niet alleen het uiterlijk en het karakter van Beton Cire dat deze afwerking zo populair maakt. Het veelzijdige materiaal is namelijk geschikt om op bijna alle ondergronden toe te passen. We kunnen op alles Beton Cire aanbrengen. Het maakt niet uit of er bij u sprake is van een ondergrond van hout of gips. Beton Cire kan er overheen worden aangebracht.

Beton Cire over tegels

Beton Cire over tegels aanbrengen? Ook dat is een optie. Een belangrijk aspect is wel dat er sprake moet zijn van een vormvaste en vlakke vloer. Dat kan betekenen dat de voegen tussen de tegels eerst moeten worden weggewerkt met egaline voor we Beton Cire over tegels kunnen strijken. Beton Cire is van zichzelf waterdicht en dat is dan ook de reden waarom het vaak wordt toegepast in badkamers.

Renovatie van tegelvloer met Beton Cire

Ook als u uw oude badkamer met tegels wil renoveren, dan is Beton Cire een goede oplossing. Beton Cire aanbrengen kan gewoon over de tegels heen. We komen bij u langs voor een inspectie van de tegels en maken een inschatting van de benodigde voorbehandeling. Ook in woningen, winkels en kantoren zien we dit type vloer vaak terug.

De voordelen van Beton Cire

Beton Cire is een materiaal met veel voordelen:

 • Naadloos en slijtvast
 • Vloeistofdicht en vuilafstotend
 • Een van de meest hygiënische vloeren
 • Antibacterieel en onderhoudsvriendelijk
 • Vele kleuren beschikbaar
 • Unieke uitstraling
 • Comfort en gemak
 • Krasbestendige en stofvrij
 • Volgens het ambacht met de hand aangebracht

De veelzijdige toepassingen van Beton Cire

Beton Cire is een veelzijdig toepasbaar materiaal. In woningen kan het bijna overal worden toegepast. Doordat Beton Cire aan veel ondergronden hecht, kunt u echt alle kanten op. Bij Coatingvloer.nl kunt u terecht voor het laten aanbrengen van een Beton Cire wand of vloer. Het is zelfs mogelijk om Beton Cire over tegels te laten aanbrengen. We maken al jarenlang prachtige Beton Cire vloeren en Beton Cire wanden voor woningen en bedrijfspanden. Beton Cire aanbrengen is ook een geweldige optie voor een vloer in een winkel showroom of kantoorpand.

Beton Cire wand

Op zoek naar stijlvolle, watervaste wandbekleding? Beton Cire is waterdicht en heeft sterke hechtkracht, waardoor het ook geschikt is voor op de muur. Het voordeel van watervaste wandbekleding is dat het geen water opneemt of doorlaat. Daardoor zien we dat Beton Cire vaak als wandafwerking voor badkamers wordt gekozen, maar het komt ook regelmatig voor op de keukenmuur. Voor keukens geeft Beton Cire aanbrengen een stijlvol resultaat dat makkelijk schoonmaakt. Dus ook als de rode Bolognese saus tegen de Beton Cire wanden omhoog spat, veegt u het er makkelijk weer af.

Beton Cire kleuren

Elke Beton Cire muur of vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, omdat we het met de hand in wrijvende bewegingen aanbrengen. Beton Cire is in een groot aantal natuurlijke kleuren verkrijgbaar. Door kleurpigmenten aan de mortel toe te voegen, kunnen we zeer veel kleuren maken. U kunt kiezen uit wel meer dan vijftig kleuren. Grijstinten en warme tinten als bruin of een zandkleur zijn erg populair. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom kunt u de verschillende kleuren bekijken en geven onze adviseurs u passend advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom.

design betonvloer pure moss
design betonvloer pure sky grey
design betonvloer pure mouse
design betonvloer pure onyx
design betonvloer pure pepper
design betonvloer pure slate
design betonvloer pure putty
design betonvloer pure chocolat

Kosten Beton Cire

De prijs van Beton Cire aanbrengen is van meerdere factoren afhankelijk. De oppervlakte is een van de belangrijkste factoren. Uiteraard geldt hoe groter de oppervlakte, hoe hoger de totaalprijs. Maar bij Coatingvloer.nl bieden we u lagere prijzen per vierkante meter aan, zodra de oppervlakte toeneemt. Daardoor is het interessant om Beton Cire op grotere oppervlakten te laten aanbrengen. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn het eventueel voorbereiden van de ondergrond en de arbeidsuren.

Gemiddelde Beton Cire prijs

In onderstaande tabel bekijkt u de gemiddelde prijs van een vloer van Beton Cire aanbrengen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie voor een wand of vloer van Beton Cire naar uw wensen.

Beton Cire prijs m2 excl. btwPrijs (excl. btw)
Beton Cire 20 – 50 m2vaste prijs € 4.675,-
Beton Cire 51 – 100 m2€ 96,83 per m2
Beton Cire 101 – 150 m2€ 80,15 per m2
Beton Cire 151 – 200 m2€ 72,66 per m2

Beton Cire kosten in verhouding tot ander stuc

In verhouding tot andere soorten stuc is Beton Cire een prijzige afwerking. Sierpleister is bijvoorbeeld vele malen goedkoper, maar dit is minder slijtvast en niet waterdicht. Daarom heeft Beton Cire de voorkeur, ondanks de hogere kosten, voor veel mensen. Bij Beton Cire kunt u rekenen op een gemiddelde vierkante meterprijs van vanaf € 73,- wanneer u het laat aanbrengen door onze vakmensen. Met het oog op duurzame en kwalitatieve wand- en vloerafwerkingen brengen we geen goedkope sierpleister aan. We willen u namelijk verzekeren van een unieke slijtvaste Beton Cire vloer en/of muur. Onze prijzen zijn altijd totaalprijzen, berekend op basis van meerdere situatie specifieke factoren, dat geldt dus ook voor Beton Cire kosten. We houden rekening met de eisen van het project en uw persoonlijke voorkeuren bij de berekening van Beton Cire kosten. Daardoor kunnen prijzen hoger en lager uitvallen.

Hoe bepalen we de Beton Cire prijs?

De prijs van Beton Cire aanbrengen is van meerdere factoren afhankelijk. De oppervlakte is een van de belangrijkste factoren. Uiteraard geldt hoe groter de oppervlakte, hoe hoger de totaalprijs. Maar bij Coatingvloer.nl bieden we u lagere prijzen per vierkante meter aan, zodra de oppervlakte toeneemt. Daardoor kan het interessant zijn om Beton Cire op grotere oppervlakten te laten aanbrengen. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn onder andere het eventueel voorbereiden van de ondergrond en de arbeidsuren.

Beton Cire kosten in de bovenstaande tabel zijn berekend op basis van gemiddelde kosten voor een project. Het is dus mogelijk dat de Beton Cire kosten voor uw vloer of Beton Cire wand hoger of lager uitvallen dan gemiddeld.

We vinden de vloer er erg mooi uitzien. Het is leuk om te zien dat de vloer er door het licht er elk moment van de dag anders uitziet. Ook zijn we erg blij met het feit dat de vloer van Beton Cire slijtvast is.

– Joep uit Amstelveen

5 factoren die invloed hebben op de Beton Cire kosten

We zetten de 5 belangrijkste factoren die van invloed zijn op de Beton Cire kosten voor u op een rij:

1. Oppervlakte

De oppervlakte van de ruimte waarin Beton Cire wordt toegepast, is een van de belangrijkste factoren die de kosten bepalen. Over het algemeen geldt: hoe groter de oppervlakte, hoe hoger de kosten. Dit komt omdat er meer materiaal en tijd nodig is om een groter oppervlak te bedekken. Wel wordt de prijs per vierkante meter lager bij grotere oppervlakten.

2. Voorbereiding van het oppervlak

Een goede voorbereiding van de ondergrond essentieel is voor een succesvolle installatie van Beton Cire. Voordat Beton Cire kan worden geïnstalleerd, moet het oppervlak vlak, egaal, droog en schoon zijn. Hoe meer voorbereidend werk er nodig is, hoe hoger de Beton Cire kosten kunnen zijn. De voorbereiding van het oppervlak kan in eerste instantie dus extra kosten met zich meebrengen, maar hiermee voorkomt u op de lange termijn problemen en extra kosten.

3. Complexiteit van het project

De complexiteit van het project kan ook van invloed zijn op de kosten van Beton Cire. Als er bijvoorbeeld veel hoeken, bochten of andere onregelmatigheden in het oppervlak zijn, kan dat meer arbeidsuren en expertise van de installateur vereisen. Hierdoor kunnen de kosten hoger uitvallen ten opzichte van een project met een eenvoudigere lay-out. Het is belangrijk om de complexiteit van het project te bespreken met de installateur, zodat u een realistische schatting van de Beton Cire kosten krijgt.

4. Keuze van de kleur en afwerking

Ook de keuze van de kleur en afwerking hebben invloed op de Beton Cire kosten. Sommige kleuren en afwerkingen zijn duurder dan andere, bijvoorbeeld wanneer er meerdere pigmenten gemengd moeten worden. Houd hier rekening mee bij het maken van uw keuze. Het kan zeker weten de moeite waard zijn om te investeren in een unieke kleur en afwerking die helemaal aansluit op uw interieur en stijl.

5. Ervaring en vaardigheid van de installateur

Het plaatsen van Beton Cire is niet eenvoudig. Het vergt veel oefening en ervaring. Hoe meer ervaring en vaardigheid de installateur heeft, hoe hoger de Beton Cire kosten kunnen uitvallen. Het is echter altijd de moeite waard om te investeren in een ervaren installateur die de complexiteit van het project aankan en de gewenste resultaten kan leveren. Zo zorgt u er gegarandeerd voor dat het werk goed wordt gedaan.

Beton Cire kosten ten opzichte van andere materialen

Beton Cire is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat steeds populairder wordt voor vloeren, wanden en zelfs meubelen. Maar hoe verhouden de kosten van Beton Cire zich tot die van andere materialen?

In vergelijking met traditionele vloermaterialen zoals tegels, parket of vinyl kunnen de Beton Cire kosten in eerste instantie hoger lijken. Het is echter belangrijk om de lange levensduur van het materiaal in overweging te nemen. In tegenstelling tot sommige andere materialen heeft Beton Cire weinig onderhoud nodig en gaat het jarenlang mee zonder te hoeven worden vervangen.

Bovendien kan Beton Cire ook als alternatief dienen voor duurdere materialen, zoals natuursteen. Natuursteen is vaak duurder in aanschaf en vereist meer onderhoud. Beton Cire kan dezelfde luxe uitstraling bieden, maar dan zonder het extra onderhoud en de hoge kosten.

Ook op de lange termijn is Beton Cire een voordelige keuze. De lange levensduur maken het een duurzame keuze waarmee u uiteindelijk veel kosten bespaart. Beton Cire is dan ook een slimme en waardevolle investering voor uw woning.

Recente Beton Cire projecten

Coatingvloer.nl past regelmatig Beton Cire toe bij diverse klanten. Om u een beeld te geven van het verloop van een dergelijk project lichten we een aantal voorbeelden toe.

badkamer vloer

Beton Ciré: Dé vloer voor een trendy interieur

Bent u toe aan een nieuwe vloer, maar twijfelt u nog over de juiste vloerbedekking voor uw woning? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Beton Ciré: een cementgebonden vloer met het uiterlijk van beton. Beton Ciré is dé keuze voor …

Bekijk project
gegoten restaurantvloer

Beton Ciré verovert bedrijfspanden: een commerciële hit in 2024

Als het gaat om winkel- en bedrijfspanden signaleren we een interessante trend: met name Beton Ciré is uitermate populair in bedrijfspanden anno 2023 en naar verwachting zet die trend door in 2024. Geen wonder, want dit type vloer heeft een …

Bekijk project
beton cire

Beton Ciré Beige

Een moderne keuze voor uw interieur Beton Ciré is een populair materiaal in de hedendaagse interieurdesignwereld. Vooral de beige en zandtinten zien we steeds vaker terugkomen in interieurs. Maar wat maakt Beton Ciré beige zo geliefd? En hoe kunt u …

Bekijk project

Beton Cire aanbrengen

Bij het aanbrengen van Beton Cire op grote oppervlakten komt het op vakwerk aan als het gaat om het realiseren van het perfecte resultaat. De professionals van Coatingvloer.nl hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan met Beton Cire aanbrengen en staan garant voor een fantastisch resultaat. Voor het aanbrengen van Beton Cire moet de ondergrond schoon, vetvrij en vlak zijn. Een primer zorgt voor een goede hechting van het materiaal dat uit meerdere componenten bestaat en gemengd wordt. De levendigheid van Beton Cire wordt bepaald door bij het aanbrengen met de spaan grote of kleine bewegingen te maken. Door hierna te schuren, kunnen we er een extra effect aan toevoegen. Het materiaal maken we vervolgens waterdicht door het te impregneren.

Betonstuc vloer aanmaken en aanbrengen

Zodra de ondervloer gereed is begint het echte werk. De vloermortel voor een betonstuc vloer bestaat uit cementpoeder, aangemaakt met vloeibare hars en kleurpigment. Na grondig mengen van deze bestanddelen is de vloermortel gereed voor gebruik. Deze pasta smeren onze vakmensen uit over uw ondervloer, waarmee ze ook direct de levendigheid van uw betonstuc vloer bepalen door met de spaan grote of kleine bewegingen te maken. Voor een extra effect schuren ze uw betonstuc vloer na het aanbrengen.

Hoelang duurt Beton Cire aanbrengen?

Het Beton Cire aanbrengen en laten drogen van een vloer van Beton Cire duurt gemiddeld 2 weken. Hierna kunt u jarenlang van deze kwalitatieve vloer genieten. Het proces duurt meerdere dagen, omdat de vloer in verschillende lagen wordt aangebracht. Elke laag moet enkele dagen drogen voordat de volgende laag kan worden aangebracht. Zo garanderen we een oersterke vloer en profiteert u optimaal van alle voordelen.

Beton Cire in de badkamer

Beton Cire is vooral heel populair in de badkamer. Omdat het materiaal naadloos, vochtwerend, antibacterieel en slijtvast is, is het perfect voor in de badkamer en andere sanitaire ruimtes. Het is mogelijk om zowel de vloer als de wanden van dezelfde tint Beton Cire te voorzien. Dit geeft een mooi effect dat doet denken aan een authentieke Arabische badkamer. Beton Cire is een unieke en pure afwerking die voor veel mensen de voorkeur heeft over tegels. Heeft u op dit moment tegels in de badkamer en wilt u renoveren? Het grote voordeel is dat we Beton Cire op tegels aanbrengen. Laat u inspireren door mooie voorbeelden van Beton Cire in de badkamer.

Kosten van Beton Ciré in uw sanitaire ruimtes

Voor unieke badkamer en keukenafwerkingen is Beton Cire zeer geliefd en bovendien erg praktisch. Het Franse betonstuc werken we af met een dunne, waterdichte laag kunsthars, waardoor Beton Cire niet alleen mooi oogt, maar ook gemakkelijk schoon te maken is. Hoewel sommige mensen zelf aan de slag gaan met Beton Cire in hun badkamer, bereikt u het beste resultaat als het door ervaren vakmensen is aangebracht. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Bij Coatingvloer.nl berekenen we Beton Cire kosten per vierkante meter op basis van enkele factoren.

Beton Cire schoonmaken en onderhouden

Beton Cire is vochtwerend en naadloos. Een vloer of wand van Beton Cire is daarom makkelijk schoon te maken. Gebruik een vochtige doek of een dweil en een niet bijtende allesreiniger of groene zeep. Gebruik geen producten met chloor of bleek. Dit kan de vloer of wand beschadigen. We geven u altijd uitgebreid schoonmaakadvies bij de oplevering van de vloer of wand. Lang stilstaand water kan de beschermlaag aantasten. Zorg er daarom altijd voor dat de vloer droog is nadat u bijvoorbeeld gedoucht heeft. Laat een vochtige mat ook niet meerdere dagen op de vloer liggen.

Qua onderhoud is het goed om de betonstuc vloer regelmatig van een nieuwe beschermlaag te voorzien. Ook hier geven we u uitgebreid advies over. Bij beschadigingen is het noodzakelijk dat u ons snel inlicht, zodat we de beschadiging kunnen herstellen. Als de vloer beschadigd is, kan hij verder beschadigen, omdat de beschermlaag de vloer niet meer beschermt. Gelukkig is Beton Cire een sterk materiaal dat niet snel beschadigt. Lees meer over onderhoud aan uw gietvloer of Beton Cire.

Beton Cire zelf aanleggen

Heeft u geen ervaring met het aanbrengen van gietvloeren en Beton Cire? Dan is het verstandig deze klus uit te besteden aan een professioneel bedrijf. Het is dan zaak dat u kiest voor een bedrijf dat niet alleen ervaring heeft met het aanbrengen van andere gietvloeren, maar ook specifiek Beton Cire. Dit type vloer vraagt namelijk om een speciale afwerking en werkwijze voor het beste resultaat.

Wilt u toch proberen Beton Cire zelf te leggen? Dan zijn er een aantal zaken van belang:

 • Zorg dat de ondergrond vlak, schoon en droog is.
 • Neem de tijd.
 • Laat lagen tussendoor goed drogen.
 • Vraag deskundig advies waar mogelijk.

Voor het beste resultaat kunt u deze klus toch het beste uitbesteden aan deskundigen. Bij Coatingvloer.nl werken ervaren professionals die al meerdere keren Beton Cire hebben aangebracht met een uitstekend resultaat.

Beton Cire en duurzaamheid

Wilt u uw woning verduurzamen en zoekt u een vloer die daarbij aansluit? Dan is Beton Cire een goede optie. Het wordt door sommigen zelfs het materiaal van de toekomst genoemd.

Veel bedrijven én particulieren kiezen voor Beton Cire omdat het een aantal duurzame eigenschappen heeft. Zo is het een uitermate stevig materiaal. Een vloer van Beton Cire kan dus goed tegen een stootje. Een ander voordeel daarvan is dat de vloer veel langer meegaat dan andere soorten vloeren. Dit vloertype is tevens waterdicht en uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Ook is Beton Cire een duurzame keuze als het gaat om onderhoud. Geen speciale schoonmaakmiddelen, nieuwe laklagen of extra voorzichtig zijn. Beton Cire kan namelijk prima lang meegaan als u slechts af en toe stofzuigt en alleen bij vlekken de vloer met water reinigt. Bij zeer hardnekkige vlekken gebruikt u een beetje (milieuvriendelijke) zeep. Meer is er vaak niet nodig om uw vloer mooi te houden.

Beton Cire vergelijken andere vloeren

Twijfelt u nog over de vloer van uw nieuwe woning, bedrijfspand of kantoor? Hieronder ziet u een aantal vergelijkingen met andere veelgekozen vloeren.

Beton Cire of houten vloeren?

Hout heeft een unieke uitstraling en geeft elke ruimte een chique gevoel. Toch heeft het materiaal een aantal minpunten als u het vergelijkt met Beton Cire. Hout is zeer gevoelig voor krassen en vlekken. Ook water in een houten vloer kan voor lelijke plekken en zelfs kromme planken zorgen. Beton Cire is juist een vloer die tegen een stootje kan. Zeker in een bedrijfspand, maar ook in een druk huishouden is dat zeer prettig. Door de verschillende kleur- en afwerkingsopties van Beton Cire kunt u ook die vloer een luxe en warme uitstraling geven, net als hout.

Beton Cire of tegels?

Beton Cire heeft een naadloze afwerking, in tegenstelling tot tegels. Tegels hebben namelijk voegen. Dat is een broedplaats voor bacteriën en vuil. Een tegelvloer kan heel mooi zijn, maar deze ook mooi schoon houden is een uitdaging. Beton Cire heeft geen kieren, voegen of naden. Er zijn dus geen plekken waar het vuil klem kan zitten.

Beton Cire of andere gietvloeren?

Er zijn veel gietvloeren om uit te kiezen bij Coatingvloer.nl en ze hebben alle voor- en nadelen. Een sterk voordeel van Beton Cire is dat u het kunt aanbrengen op elke ondergrond, in tegenstelling tot andere betonnen vloeren die vaak tijdens het bouwen van de ruimte worden geplaatst.

Veelgestelde vragen over Beton Cire

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is letterlijk beton gemengd met een hars. Hierdoor ontstaat bij de aanbrenging een prachtige schakering van grijstinten. De manier waarop het cement wordt aangebracht, zorgt voor het mooie resultaat. Het voordeel aan Beton Cire is dat u het op zowel wanden als vloeren aan kunt laten brengen. Bij Coatingvloer.nl is Beton Cire te allen tijde een aanvulling op uw (betonnen) gietvloer. Dit zorgt voor een fantastisch resultaat in uw badkamer of living.

Voor welke ruimtes is Beton Cire geschikt?

In principe is Beton Cire voor nagenoeg alle ruimtes geschikt, behalve wanneer de vloer zeer zwaar belast wordt of met chemische middelen in aanraking komt. We zien onze Beton Cire vloeren heel vaak terug in woningen, winkels en kantoren vanwege de warme uitstraling en uitermate goede combinatie met vloerverwarming. Een gietvloer die zeer zware belasting beter aankan is een epoxyvloer.

Wat kost Beton Cire?

Normaal gesproken betaalt u tussen de € 90,- en de € 100,- per vierkante meter voor Beton Cire. Maar bij Coatingvloer.nl heeft u al een Beton Cire vloer vanaf € 72,66 per vierkante meter!

beton cire detail

Is Beton Cire waterdicht?

Zeker. Beton Cire is volledig waterdicht. Daarom zien we de betonstuc vloer- en wandsoort ook vaak terug in de badkamer, keuken en het toilet. Dankzij de warme eigenschappen kunt u natuurlijk ook een Beton Cire woonkamer of slaapkamer creëren.

Welke ondergrond voor Beton Cire?

We kunnen Beton Cire op nagenoeg iedere ondergrond aanbrengen. Zelfs op een ondergrond van hout of gips. Wel moet deze ondergrond vormvast zijn. Wilt u weten of we Beton Cire op uit huidige vloer kunnen aanbrengen? Neem contact met ons op en we leggen de mogelijkheden aan u voor.

Kan Beton Cire op de wand?

Ja, het is zelfs heel geschikt voor op de muur. De krachtige hechting zorgt ervoor dat het naast horizontale oppervlakken ook goed pakt op verticale oppervlakken en schuine wanden. Het is een van de weinige materialen waarmee wij werken dat geschikt is voor op wanden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handige Beton Cire wand in de badkamer of in de keuken.

Kan Beton Cire met vloerverwarming?

U kunt Beton Cire zeer goed combineren met vloerverwarming. Dankzij de warmtegeleidende eigenschappen van de betonstuc vloer gaat er geen warmte verloren. De warmteoverdracht blijft dus optimaal. Heeft u nog geen vloerverwarming? Ook daar kunnen we u mee helpen! Lees meer over gietvloeren en vloerverwarming.

Is Beton Cire krasvast?

Ja! Beton Cire is uitermate krasvast. Dit maakt hem zeer populair voor iedereen die een duurzame en onderhoudsarme vloer wil hebben.

Is Beton Cire duurder dan tegels?

Dat ligt helemaal af van de soort tegels die u kiest. Wel is Beton Cire vele malen duurzamer en hygiënischer dan tegels. Vooral in sanitaire ruimtes merken we de voordelen van Beton Cire. Zo zijn er bijvoorbeeld geen voegen waar bacteriën in vast blijven zitten. Beton Cire wordt namelijk volledig naadloos aangebracht. Al met al bent u op de korte termijn met tegels goedkoper uit, maar lopen de kosten op de lange termijn flink op. Beton Cire is een duurzame investering waar u vele jaren heel veel plezier van heeft en die op de lange termijn goedkoper is dan tegels.

Kan ik Beton Cire met tegels combineren?

Absoluut. Tegels en Beton Cire zijn een prima combinatie. Veel badkamer ontwerpen bestaan tegenwoordig uit een mix van mozaïektegels en Beton Cire. Onze vakmensen denken met u mee over het badkamer ontwerp in combinatie met een betonstuc vloer. Door de uitstekende hechtkracht van Beton Cire kunnen we het op horizontale, verticale en diagonale oppervlakken aanbrengen. Creëer bijvoorbeeld een Beton Cire wand met nissen in uw badkamer om flessen shampoo en douchegel of een hammam geurkaars in te zetten. Let op, we leggen alleen betonstuc vloeren voor complete verdiepingen van woningen, niet enkel in de badkamer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem voor meer informatie over een Beton Cire vloer of wand van Coatingvloer.nl telefonisch contact met ons op. U kunt dan ook direct een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom. Hier bekijkt u ons gehele assortiment gietvloeren en Beton Cire. Benieuwd naar de prijs van Beton Cire aanbrengen? Via onderstaande button vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende prijsberekening aan.

Onze gietvloer showroom

Breng een bezoek aan onze Beton Cire showroom

Benieuwd naar hoe Beton Cire er in het echt uitziet en aanvoelt? Kom langs in onze showroom in Amsterdam. We laten u graag al onze vloeren en wanden zien en geven advies voor de beste optie voor uw pand. Maak vooraf een afspraak, zodat we voldoende tijd en aandacht voor u hebben. Tijdens uw bezoek ontvangt u direct een prijsindicatie. U weet zo direct waar u aan toe bent.

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Maak direct een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken per e-mail.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 94 waarderingen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.