Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Cire in de keuken

U bent heerlijk bezig in de keuken. Mise en place maken, sauzen en smoothies in de blender, vier pannen op het fornuis. Ook als u alles onder controle heeft, komt het nog wel eens voor dat u wat knoeit of spettert. Hoe fijn is het om de achtergebleven spetters direct …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire in de keuken

U bent heerlijk bezig in de keuken. Mise en place maken, sauzen en smoothies in de blender, vier pannen op het fornuis. Ook als u alles onder controle heeft, komt het nog wel eens voor dat u wat knoeit of spettert. Hoe fijn is het om de achtergebleven spetters direct na het koken even snel met een doekje weg te kunnen vegen? Dat kan met Beton Cire.

Beton Cire is een schitterend materiaal dat steeds vaker voor muren en vloeren wordt gebruikt. Dit type betonstuc is al jaren populair in Frankrijk. Het wordt met een draaiende veegbeweging aangebracht, waardoor het veel karakter krijgt. Ook in de keuken staat een vloer van Beton Cire erg mooi. Door de sterke hechtkracht van betonstuc is het ook geschikt voor muren en andere verticale oppervlakken. En wist u dat Beton Cire ook allerlei praktische voordelen heeft?

De voordelen van Beton Cire in de keuken

Een vloer van Beton Cire is een praktische vloer en daarom zeer geschikt voor in de keuken. De vloer wordt met de hand aangebracht en gladgestreken, hierdoor is een Beton Cire vloer volledig naadloos. Wij laten de vloer naadloos aansluiten op het keukenblok, zoals we de vloer ook naadloos laten overlopen in eventuele andere vloeren en ruimtes. Daarbij is een vloer van Beton Cire vochtwerend. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat de vloer erg hygiënisch is. U kunt de vloer makkelijk schoonmaken, wat erg praktisch is in de keuken. Daarnaast is Beton Cire bij ons in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u een kleur uitkiezen die mooi bij de rest van de keuken staat.

beton cire keuken

Andere toepassingen van Beton Cire

Beton Cire is een veelzijdig materiaal. Het kan op allerlei ondergronden worden toegepast. Omdat het met de hand wordt aangebracht, kan het ook precies op maat worden gemaakt. Daarom zien we steeds vaker dat Beton Cire ook op andere manieren wordt gebruikt. Zo is het in de keuken ook populair als afwerking van een keukenblad of als achterwand. Wij zijn expert in het aanbrengen van vloeren, maar mocht u in een andere toepassing interesse hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Beton Cire keukenmuur

Ook voor de achterwand van de keuken is Beton Cire een populaire keuze. Dat komt mede door de hygiënische kwaliteiten en het schoonmaakgemak. We brengen de Beton Cire aan in een kleur naar keuze. Naast de kleur is ook de structuur naar wens aan te passen. Voor een fijnere structuur brengen we het betonstuc aan met een kleinere de draaiende beweging. Bij een grovere structuur gebruiken we een grote vegende beweging bij het aanbrengen. In plaats van een simpel wandpaneel of een tegelwand met voegen, wordt het een geheel gepersonaliseerde keukenwand van Beton Cire.

Onderhoud Beton Cire wanden

Een muur van Beton Cire onderhouden is eenvoudig. U hoeft niet met agressief schoonmaakmiddel in de weer of keihard te schrobben. Sterker nog, we raden het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen zoals bleek en ontkalker af. Ook de schuurspons moet u achterwege laten, want hiermee beschadigt u mogelijk de toplaag van de Beton Cire wanden. Lauwwarm water en een microvezeldoek zijn voldoende om spetters en geknoei weg te poetsen. Wilt u toch dieper reinigen met een schoonmaakmiddel? Gebruik dan de milde ECO Cleaner.

Beton Cire in de keuken laten aanbrengen

Heeft u interesse in een vloer van Beton Cire voor in de keuken? Dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van Beton Cire vloeren. Een vloer van Beton Cire wordt op ambachtelijke wijze met de hand aangebracht. U kunt zelf het effect bepalen dat in de vloer te zien zal zijn. Een vloer van Beton Cire bestaat uit meerdere lagen die elk moeten indrogen voordat de volgende laag kan worden aangebracht.

Kosten Beton Cire muren

Bij het bereken van de prijs voor een Beton Cire wand of vloer houden we rekening met arbeidskosten, specifieke kenmerken zoals kleur of afwerking en het aantal vierkante meters. Gaat u zowel de muur als de vloer laten afwerken met Beton Cire of een gietvloer? Als u dit tegelijk door ons laat doen, dan tellen we het aantal vierkante meters bij elkaar op. Bij oppervlaktes tot 50 m2 rekenen we met een minimumtarief. Daarboven bereken we de Beton Cire kosten per vierkante meter.

Beton Cire prijsoverzicht

OPPERVLAKTE BETON CIREPRIJS (EXCL. BTW)
Beton Cire 20 – 50 m2vaste prijs € 4.675,-
Beton Cire 51 – 100 m2€ 96,83 per m2
Beton Cire 101 – 150 m2€ 80,15 per m2
Beton Cire 151 – 200 m2€ 72,66 per m2

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de prijs van een vloer of wand van Beton Cire? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. Wij nodigen u ook graag uit in onze showroom, waar we u graag meer vertellen over onze Beton Cire vloeren. Dit is alleen op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.