Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Pandomo vloer

Een Pandomo vloer geeft iedere ruimte een unieke en originele uitstraling. Het betreft hier een cementgebonden sierpleister dat overigens ook voor wanden wordt gebruikt. De uitstraling is vergelijkbaar met die van een betonlook en dat komt doordat er een gemêleerd effect ontstaat. Een extra voordeel is dat een Pandomo vloer …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Pandomo vloer

Een Pandomo vloer geeft iedere ruimte een unieke en originele uitstraling. Het betreft hier een cementgebonden sierpleister dat overigens ook voor wanden wordt gebruikt. De uitstraling is vergelijkbaar met die van een betonlook en dat komt doordat er een gemêleerd effect ontstaat. Een extra voordeel is dat een Pandomo vloer sterk is, comfort biedt en gemakkelijk in het onderhoud is, want meer dan schoonmaken is bij deze vloerafwerking niet nodig. En doordat Pandomo waterdicht wordt aangebracht, is het ook geschikt voor in de badkamer.

Pandomo vloer

Waarom Pandomo?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het gebruik van Pandomo als afwerkingsmateriaal voor uw interieur. In de eerste plaats is het een mooie manier om zowel vloeren als wanden een sterke bekleding te geven. Maar ook slijtvastheid, hygiëne, schoonheid en de veelzijdigheid van het materiaal spelen voor veel mensen een rol in hun afweging.

Slijtvast

Pandomo is als oude liefde, het slijt niet (of nauwelijks) en kan worden gebruikt in ruimtes die veel worden gebruikt, zoals badkamers en keukens. Het materiaal is bestand tegen dagelijkse belasting door lopen en is niet gevoelig voor zonlicht, waardoor het perfect is voor intensief gebruikte oppervlakken. Zowel de kleur als het oppervlak van de vloer blijven mooi na verloop van tijd.

Esthetische vloeren en wanden

Met de moderne en stijlvolle uitstraling past Pandomo bij een eigentijds interieur. Bovendien werken we het materiaal af in verschillende kleuren en texturen, waardoor het veelzijdig is. Naast allerlei natuurtinten zijn ook opvallende kleuren een optie, zoals heldergroen, een warme roodtint en feestelijk oranje. Wat betreft textuur zijn de afwerking vergelijkbaar met betonstructuur en natuursteen.

Hygiëne

Pandomo is zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een uitstekende keuze is voor badkamers en keukens. Het oppervlak is naadloos, waardoor er geen vuil of bacteriën kunnen verzamelen zoals bij tegels tussen de voegen gebeurt.

Veelzijdigheid

Pandomo kan op verschillende manieren worden aangebracht, waardoor het geschikt is voor zowel muren als vloeren. Het materiaal kan worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële ruimtes en laat zich aanpassen aan verschillende stijlen.

badkamer vloer

Designmogelijkheden met Pandomo

Een van de grootste voordelen van Pandomo vloeren is de vrijheid in designmogelijkheden. Of u nu houdt van een strakke en minimalistische uitstraling of juist van een warme en natuurlijke sfeer, met Pandomo is alles mogelijk. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, texturen en afwerkingen om een vloer te creëren die perfect past bij uw stijl. Bovendien kan een Pandomo vloer naadloos worden afgestemd op andere elementen in uw interieur, zoals meubels, wanden en accessoires, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat.

Toepassingen van Pandomo

Pandomo vloeren zijn niet alleen geschikt voor woningen, maar ook voor commerciële en industriële ruimtes. Of u nu een moderne kantoorruimte, een trendy winkel of een chique hotellobby wilt voorzien van een unieke vloer, Pandomo biedt talloze mogelijkheden. De naadloze afwerking en aanpasbaarheid van Pandomo maken het de ideale keuze voor elke ruimte waarin esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan. Pandomo kan worden gebruikt in verschillende ruimtes en voor verschillende toepassingen, waaronder:

Pandomo keukens

Pandomo is een uitstekende keuze voor keukenoppervlakken, omdat het bestand is tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken is. Het materiaal kan worden gebruikt voor aanrechtbladen, achterwanden en vloeren.

Pandomo woonkamers

Bij de afwerking van muren en vloeren in de woonkamer zoekt men naar manieren om een moderne en stijlvolle uitstraling te creëren. Pandomo hiervoor gemaakt; het straalt elegantie en stijl uit voor een moderne look. Het materiaal kan worden afgewerkt in verschillende kleuren en afwerkingen om aan te sluiten bij uw persoonlijke smaak.

Pandomo badkamer

Pandomo stuc is ook zeer geschikt voor badkamers, omdat het een waterdichte sierpleister is. Gaat u graag naar de sauna en wilt u dezelfde wellness-sfeer bij u thuis recreëren? Dat kan met een Pandomo stuc badkamer. Pandomo sierpleister wordt aangebracht met de hand en heeft een gemêleerd uiterlijk dat vergelijkbaar is met natuursteen. De Pandomo betonstuc kan zowel op vloeren als wanden worden aangebracht. Voor de ultieme sauna ambiance kunt u uw Pandomo badkamer combineren met lichthouten of pijnboomhouten badkamermeubels en verlichting met een dimmer.

Kantoren met Pandomo vloeren

Pandomo is ook zeer geschikt voor kantoorruimtes vanwege de duurzaamheid en veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt voor vloeren, wanden en zelfs plafonds om een uniforme uitstraling te creëren.

Pandomo stuc

De natuurlijke mineralen in de cementgebonden Pandomo stuc geven het product na afwerking een natuursteenglans. Daardoor wordt Pandomo stuc veel gebruikt om natuursteen zoals marmer na te bootsen. Pandomo stuc kan ook worden gebruikt om een betonlook te creëren. Net als Beton Cire is wordt het cementgebonden betonstuc met de hand aangebracht. Door deze ambachtelijke manier van aanbrengen en de enorme keuze in Pandomo kleuren heeft u veel invloed op het eindresultaat van de vloer- of wandafwerking.

Pandomo vloer ambachtelijk aangebracht

Iedere Pandomo vloer wordt op een ambachtelijke wijze aangebracht. Dit garandeert dat er sprake is van een uniek vloersysteem, want u ziet uw eigen vloer werkelijk nergens anders terug. Het patroon lijkt enerzijds op dat van betonlook, maar de kleurstelling kan de vloer er ook als dat van natuursteen doen lijken. De Pandomo vloer wordt in een laag van ongeveer zes millimeter aangebracht, maar is oersterk. Indien gewenst kan er een combinatie met vloerverwarming plaatsvinden.

Ondergrond en aanbrengen Pandomo vloer

Het aanbrengen van een Pandomo vloer luistert nauw. Een goede ondergrond is daarbij van belang. Om tot het beste resultaat te komen, dient de ondergrond in elk geval vormvast te zijn. Dat is meteen ook de belangrijkste voorwaarde. Indien er bijvoorbeeld sprake is van een tegelvloer die vormvast is, kan daar prima een Pandomo vloer over worden aangebracht. Dat heeft dan weer als voordeel dat het niet nodig is om de bestaande vloer weg te halen.

Pandomo kleuren

Een vloer van Pandomo stuc is een veelzijdige keuze, omdat we Pandomo in ongelooflijk veel kleurstellingen kunnen leveren. Uiteraard kunt u kiezen uit de standaardkleuren. We hebben ons assortiment standaardkleuren gebaseerd op veel gekozen kleuren Pandomo stuc. Zit uw kleur daar niet bij, dan maken een Pandomo kleur op maat. Wilt u graag advies over Pandomo kleuren? Denk van tevoren vast na kleuren die u mooi vindt, over de overige kleuren in uw interieur en zoek online naar kleurenpaletten die u aantrekken. Houd er ook rekening mee dat u een kleur kiest waar u jaren later ook graag naar kijkt, omdat de Pandomo vloer lang mee gaat.

Prijzen Pandomo vloer

De prijzen voor een Pandomo vloer worden uiteraard per project beoordeeld, maar het is mogelijk om een indicatie te krijgen met betrekking tot het aantal vierkante meters. Daarbij geldt dat wij u het voordeel van projectkorting bieden, waarbij de korting oploopt naarmate het oppervlak van de Pandomo vloer toeneemt. U kunt vrijblijvend via het offerteformulier een prijsopgave aanvragen of voor meer informatie telefonisch contact opnemen.

Veelgestelde vragen over Pandomo

  1. Wat is Pandomo? Pandomo is een type afwerkingsmateriaal dat wordt gebruikt om oppervlakken een moderne en minimalistische uitstraling te geven.
  2. Kan Pandomo worden gebruikt in badkamers en keukens? Ja, Pandomo is ideaal voor badkameroppervlakken vanwege de waterdichtheid en de hygiënische eigenschappen. Het kan ook worden gebruikt voor keukenoppervlakken vanwege de slijtvastheid en de gemakkelijke schoonmaak.
  3. Kan ik zelf Pandomo aanbrengen? Nee, Pandomo laat u aanbrengen door getrainde professionals die bekend zijn met de speciale techniek.
  4. Hoe onderhoud ik Pandomo? Pandomo is gemakkelijk te onderhouden en vereist weinig speciale zorg. Het oppervlak kan worden gereinigd met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek. Vermijd schurende reinigingsmiddelen en schuursponsjes, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.
  5. Is Pandomo geschikt voor vloerverwarming? Ja, Pandomo is ook geschikt voor vloerverwarmingssystemen. De vloer heeft uitstekende warmtegeleidende eigenschappen, waardoor het een efficiënte keuze is in combinatie met vloerverwarming. Het materiaal zorgt voor gelijkmatige warmteverspreiding, wat bijdraagt aan een comfortabel en aangenaam binnenklimaat.
  6. Kan Pandomo worden toegepast op bestaande vloeren? Ja, in veel gevallen kan Pandomo worden toegepast op bestaande vloeren. Dit maakt het een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Het is belangrijk om te overleggen met een professional om te bepalen of de ondergrond geschikt is voor het aanbrengen van Pandomo en of er eventuele voorbereidingen nodig zijn voordat de nieuwe vloer kan worden geïnstalleerd.
  7. Hoelang gaat een Pandomo vloer mee? Een goed geïnstalleerde en goed onderhouden Pandomo vloer kan wel tientallen jaren meegaan. De duurzaamheid van de vloer hangt echter af van factoren zoals het gebruik, de belasting en het onderhoud. Door regelmatig onderhoud en het vermijden van schurende reinigingsmiddelen kunt u de levensduur van uw Pandomo vloer aanzienlijk verlengen.

Kies voor Pandomo bij Coatingvloer.nl

Bij Coatingvloer.nl zijn we trots op onze expertise in het aanbieden van hoogwaardige Pandomo vloeren. We begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is. Daarom staan we klaar om u te begeleiden in het proces. Ons team van professionals luistert naar uw wensen en helpt u bij het maken van de perfecte keuze voor uw woning of bedrijfspand.

Gietvloeren met de beste service

Met jarenlange ervaring in het vak streven we bij Coatingvloer.nl altijd naar absolute kwaliteit en uitstekende service. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van Pandomo vloeren en andere gietvloeren. We werken met de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw vloer voldoet aan de hoogste normen. Bovendien begeleiden we u gedurende het hele proces, van advies en ontwerp tot de uiteindelijke installatie, om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met het resultaat.

Inspiratie nodig voor uw Pandomo vloer?

Wilt u eerst inspiratie opdoen voordat u de beslissing neemt om een Pandomo vloer te laten installeren in uw woning of bedrijf? Neem dan een kijkje bij onze recente projecten, waar u foto’s kunt vinden van de prachtige vloeren die we hebben mogen realiseren. Hier ontdekt u de verschillende mogelijkheden en stijlen die met uw vloer kunnen worden gecreëerd. Laat u inspireren en ontdek hoe een vloer van Coatingvloer.nl uw interieur naar een hoger niveau kan tillen.

Gietvloeren bekijken in onze showroom

Natuurlijk kunt u zich goed inlezen ter voorbereiding op uw vloerkeuze. Maar niets geeft zo’n duidelijk beeld van de mogelijkheden als een bezoek aan onze showroom. Maak een afspraak met een van onze vloerexperts. Zij laten u alle gietvloeren zien en kunnen u alles vertellen over Pandomo en andere soorten gietvloeren op basis van cement, polyurethaan of epoxyhars.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.