Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Pandomo vloer

Een Pandomo vloer geeft iedere ruimte een unieke en originele uitstraling. Het betreft hier een cementgebonden sierpleister dat overigens ook voor wanden wordt gebruikt. De uitstraling is vergelijkbaar met die van een betonlook en dat komt doordat er een gemêleerd effect ontstaat. Een extra voordeel is dat een Pandomo vloer sterk is, comfort biedt en gemakkelijk in het onderhoud is, want meer dan schoonmaken is bij deze vloerafwerking niet nodig.

pandomo-vloeren

 

Pandomo vloer ambachtelijk aangebracht

Iedere Pandomo vloer wordt op een ambachtelijke wijze aangebracht. Dit garandeert dat er sprake is van een uniek vloersysteem, want u ziet uw eigen vloer werkelijk nergens anders terug. Het patroon lijkt enerzijds op dat van betonlook, maar de kleurstelling kan de vloer er ook als dat van natuursteen doen lijken. De Pandomo vloer wordt in een laag van ongeveer zes millimeter aangebracht, maar is oersterk. Indien gewenst kan er een combinatie met vloerverwarming plaatsvinden.

Ondergrond en aanbrengen Pandomo vloer

Het aanbrengen van een Pandomo vloer luistert nauw. Een goede ondergrond is daarbij van belang. Om tot het beste resultaat te komen, dient de ondergrond in elk geval vormvast te zijn. Dat is meteen ook de belangrijkste voorwaarde. Indien er bijvoorbeeld sprake is van een tegelvloer die vormvast is, kan daar prima een Pandomo vloer over worden aangebracht. Dat heeft dan weer als voordeel dat het niet nodig is om de bestaande vloer weg te halen.

Prijzen Pandomo vloer

De prijzen voor een Pandomo vloer worden uiteraard per project beoordeeld, maar het is mogelijk om een indicatie te krijgen met betrekking tot het aantal vierkante meters. Daarbij geldt dat wij u het voordeel van projectkorting bieden, waarbij de korting oploopt naarmate het oppervlak van de Pandomo vloer toeneemt. U kunt vrijblijvend via het offerteformulier een prijsopgave aanvragen of voor meer informatie telefonisch contact opnemen. Bovendien hebben wij een showroom waar u op afspraak terecht kunt.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan