Pandomo vloer: projectkorting - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 239 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Pandomo vloer

Een Pandomo vloer geeft iedere ruimte een unieke en originele uitstraling. Het betreft hier een cementgebonden sierpleister dat overigens ook voor wanden wordt gebruikt. De uitstraling is vergelijkbaar met die van een betonlook en dat komt doordat er een gemêleerd effect ontstaat. Een extra voordeel is dat een Pandomo vloer sterk is, comfort biedt en gemakkelijk in het onderhoud is, want meer dan schoonmaken is bij deze vloerafwerking niet nodig.

pandomo-vloeren
pandomo-vloeren

 

Pandomo vloer ambachtelijk aangebracht

Iedere Pandomo vloer wordt op een ambachtelijke wijze aangebracht. Dit garandeert dat er sprake is van een uniek vloersysteem, want u ziet uw eigen vloer werkelijk nergens anders terug. Het patroon lijkt enerzijds op dat van betonlook, maar de kleurstelling kan de vloer er ook als dat van natuursteen doen lijken. De Pandomo vloer wordt in een laag van ongeveer zes millimeter aangebracht, maar is oersterk. Indien gewenst kan er een combinatie met vloerverwarming plaatsvinden.

Ondergrond en aanbrengen Pandomo vloer

Het aanbrengen van een Pandomo vloer luistert nauw. Een goede ondergrond is daarbij van belang. Om tot het beste resultaat te komen, dient de ondergrond in elk geval vormvast te zijn. Dat is meteen ook de belangrijkste voorwaarde. Indien er bijvoorbeeld sprake is van een tegelvloer die vormvast is, kan daar prima een Pandomo vloer over worden aangebracht. Dat heeft dan weer als voordeel dat het niet nodig is om de bestaande vloer weg te halen.

Prijzen Pandomo vloer

De prijzen voor een Pandomo vloer worden uiteraard per project beoordeeld, maar het is mogelijk om een indicatie te krijgen met betrekking tot het aantal vierkante meters. Daarbij geldt dat wij u het voordeel van projectkorting bieden, waarbij de korting oploopt naarmate het oppervlak van de Pandomo vloer toeneemt. U kunt vrijblijvend via het offerteformulier een prijsopgave aanvragen of voor meer informatie telefonisch contact opnemen. Bovendien hebben wij een showroom waar u op afspraak terecht kunt.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl