Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Pandomo badkamer

Naadloos afgewerkte wanden en een egaal vloeroppervlak met een natuurstenen uitstraling of betonlook, dat zijn de kenmerken van een Pandomo badkamer. Geen enkele wand of vloer is hetzelfde door de manier van aanbrengen van Pandomo. Pandomo is een sierpleister op cementbasis. Doordat we het sierpleister met de hand aanbrengen in diverse kleurstellingen, heeft u uitgebreide mogelijkheden om te variëren met de vloer en/of wanden van uw badkamer. Pandomo biedt onder andere keuze uit een betonlook, maar ook natuursteenlooks zoals marmer, leisteen en graniet.

Eigenschappen van Pandomo

In vochtige ruimtes zoals badkamers en het toilet is het van belang dat de vloer en wandbekleding waterdicht is. Om deze reden is een Pandomo badkamer een uitstekende keuze. Pandomo is na het aanbrengen en uitharden namelijk volledig vloeistofdicht. Daarnaast is het prettig dat Pandomo ambachtelijk en naadloos aangebracht wordt. Hierdoor ontstaat de bekende gladde structuur van Pandomo badkamers, waar op vocht gedijende schimmels en bacteriën geen kans krijgen. Daarom is een Pandomo badkamer zowel een esthetische als een praktische keuze.

Verschillen tussen Pandomo badkamers en andere afwerkingsmethodes

Naast Pandomo badkamers zijn er nog meer manieren om uw badkamer vochtdicht af te werken. Denk bijvoorbeeld aan meer gebruikelijke afwerkingen zoals tegels en stucwerk. Waarom zou u voor een Pandomo kiezen, in plaats van één van deze andere mogelijkheden? Pandomo biedt u vooral veel ruimte en artistieke vrijheid om uw badkamer op maat te stijlen. Onder andere de gemêleerde marmerlook is een optie voor een klassieke sfeer, maar ook de betonlook voor de stoere stijl. Bovendien zijn Pandomo badkamers makkelijk schoon te maken en slijtvast. Hierdoor is het materiaal bijvoorbeeld veel onderhoudsarmer dan een badkamer met tegels. En doordat Pandomo sierpleister kleurvast is blijven de vloer en wanden ook na jaren van gebruik prachtig.

Pandomo badkamerwanden

Pandomo wanden hebben van nature een gemêleerd effect waardoor de wanden eenvoudig een betonlook of marmerlook krijgen. Het ambachtelijk aanbrengen van het sierpleister zorgt ervoor dat iedere Pandomo wand uniek is. Ook dat draagt bij aan de natuurlijke uitstraling. Pandomo bestaat uit een cementgebonden stuc op basis van mineralen dat zowel op vloeren als op wanden een mooi en onderhoudsvriendelijk resultaat oplevert. Kiest u voor Pandomo wanden in de badkamer dan kunt u de vloer op dezelfde manier laten afwerken, maar ook voor een combinatie gaan. Pandomo wanden combineren bijvoorbeeld prachtig met een decor of mozaïek tegelvloer. Bij Coatingvloer brengen we echter geen tegels aan, dus mocht u deze combinatie willen toepassen in uw badkamer dan gebeurt dat in samenwerking.

Badkamerstijlen met Pandomo

Hoewel de meest uiteenlopende badkamerstijl mogelijk zijn met Pandomo vloeren en wanden, zijn er toch een aantal favorieten. Ten eerste is de industriële badkamer een populaire stijl voor een Pandomo badkamer. De industriële badkamerstijl combineert Pandomo betonlook met donkere kleuren, een douchewand van zwart staal en glas en vervangt de chromen kranen en knoppen door matzwarte. Een tweede populaire stijl waarin Pandomo toegepast wordt is de design badkamer. Een design badkamer straalt luxe en kwaliteit uit. Voor de vloer en wanden kunt u een marmerlook Pandomo kiezen. Daarnaast zijn design badkamers uitgerust met de nieuwste technologieën en ingericht volgens de laatste trends.

Pandomo in badkamer laten aanbrengen

Wanneer u besluit een Pandomo badkamer te laten maken, dan komt ons professionele applicatieteam bij u langs. Dankzij hun ervaring en kennis kunnen we u het beste resultaat garanderen. Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op voor een prijsindicatie en om langs te komen in de showroom.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.