Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Pandomo Loft

Pandomo Loft is een fantastisch vloersysteem dat naadloos wordt afgewerkt en over een sterke en dichte structuur beschikt. Pandomo Loft past door de natuurstenen uitstraling perfect binnen moderne interieurs. Bovendien is het comfort dusdanig dat het fijn en aangenaam is om over deze vloer te lopen en voelt de vloer daarnaast warm aan. Voor wat betreft het onderhoud is er echte sprake van schoonmaakgemak zonder dat groot onderhoud nodig is.

Dunne Pandomo Loft vloer

Pandomo Loft wordt in een dunne laag als vloer aangebracht, maar beschikt toch over indrukwekkende eigenschappen als het gaat om sterkte, slijtagevastheid en comfort. De gemiddelde dikte van Pandomo Loft bedraagt ongeveer tussen twee en vier millimeter. Overigens is deze versie van Pandomo vloeren nog verder doorontwikkeld dan de eerder uitvoeringen, zodat er altijd van de meest eigentijdse en modernste eigenschappen geprofiteerd wordt.

Aanbrengen Pandomo Loft

Het aanbrengen van Pandomo Lof gebeurt met behulp van een spaan en wordt dan ook handmatig uitgevoerd. Er ontstaat door de wijze van aanbrengen in de vloer een levendig effect en dat staat garant voor originaliteit. Overigens wordt het oppervlak na het aanbrengen van Pandomo Loft nog met een speciaal soort steenolie afgewerkt. U krijgt er een geweldige vloer door die u vanwege het unieke karakter in geen enkele andere ruimte waar dan ook aantreft. De basis voor het unieke karakter wordt namelijk gelegd door de handmatige wijze van aanbrengen en de levendige structuur die hierdoor ontstaat.

Pandomo Loft in kleur naar keuze

Dat Pandomo Loft een vloer is die bij meerdere interieurstijlen perfect past, komt doordat er que kleurkeuze meerdere mogelijkheden beschikbaar zijn. Alle mogelijke kleuren zijn bij ons in ieder geval beschikbaar, Wist u dat Pandomo Loft ook voor hele grote ruimtes een ideale keuze is? Deze vloeren worden door ons dan ook in kleine en grote ruimtes tot wel drieduizend vierkante meter aangebracht. Bij grote projecten geldt dat er een korting van toepassing is.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan