Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Pandomo Loft

Pandomo Loft is een fantastisch vloersysteem dat naadloos wordt afgewerkt en over een sterke en dichte structuur beschikt. Pandomo Loft past door de natuurstenen uitstraling perfect binnen moderne interieurs. Bovendien is het comfort dusdanig dat het fijn en aangenaam is om over deze vloer te lopen en voelt de vloer …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Pandomo Loft

Pandomo Loft is een fantastisch vloersysteem dat naadloos wordt afgewerkt en over een sterke en dichte structuur beschikt. Pandomo Loft past door de natuurstenen uitstraling perfect binnen moderne interieurs. Bovendien is het comfort dusdanig dat het fijn en aangenaam is om over deze vloer te lopen en voelt de vloer daarnaast warm aan. Voor wat betreft het onderhoud is er echte sprake van schoonmaakgemak zonder dat groot onderhoud nodig is.

Dunne Pandomo Loft vloer

Pandomo Loft wordt in een dunne laag als vloer aangebracht, maar beschikt toch over indrukwekkende eigenschappen als het gaat om sterkte, slijtagevastheid en comfort. De gemiddelde dikte van Pandomo Loft bedraagt ongeveer tussen twee en vier millimeter. Overigens is deze versie van Pandomo vloeren nog verder doorontwikkeld dan de eerder uitvoeringen, zodat er altijd van de meest eigentijdse en modernste eigenschappen geprofiteerd wordt.

Aanbrengen Pandomo Loft

Het aanbrengen van Pandomo Lof gebeurt met behulp van een spaan en wordt dan ook handmatig uitgevoerd. Er ontstaat door de wijze van aanbrengen in de vloer een levendig effect en dat staat garant voor originaliteit. Overigens wordt het oppervlak na het aanbrengen van Pandomo Loft nog met een speciaal soort steenolie afgewerkt. U krijgt er een geweldige vloer door die u vanwege het unieke karakter in geen enkele andere ruimte waar dan ook aantreft. De basis voor het unieke karakter wordt namelijk gelegd door de handmatige wijze van aanbrengen en de levendige structuur die hierdoor ontstaat.

Pandomo Loft in kleur naar keuze

Dat Pandomo Loft een vloer is die bij meerdere interieurstijlen perfect past, komt doordat er que kleurkeuze meerdere mogelijkheden beschikbaar zijn. Alle mogelijke kleuren zijn bij ons in ieder geval beschikbaar, Wist u dat Pandomo Loft ook voor hele grote ruimtes een ideale keuze is? Deze vloeren worden door ons dan ook in kleine en grote ruimtes tot wel drieduizend vierkante meter aangebracht. Bij grote projecten geldt dat er een korting van toepassing is.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.