Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Blending nature

De Blending Nature is de nieuwste en daarmee direct de groenste gietvloer in ons assortiment! Bent u op zoek naar een duurzame vloer voor uw living, die perfect samengaat met vloerverwarming? Met de Blending Nature in huis, geniet u van een prachtige gietvloer, die toekomstbestendig is. Met deze gietvloer bespaart …

Blending nature

De Blending Nature is de nieuwste en daarmee direct de groenste gietvloer in ons assortiment! Bent u op zoek naar een duurzame vloer voor uw living, die perfect samengaat met vloerverwarming? Met de Blending Nature in huis, geniet u van een prachtige gietvloer, die toekomstbestendig is. Met deze gietvloer bespaart …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam
Home » Blending nature

Blending nature

De Blending Nature is de nieuwste en daarmee direct de groenste gietvloer in ons assortiment! Bent u op zoek naar een duurzame vloer voor uw living, die perfect samengaat met vloerverwarming? Met de Blending Nature in huis, geniet u van een prachtige gietvloer, die toekomstbestendig is. Met deze gietvloer bespaart u op uw energiekosten. Een investering die zichzelf terugbetaalt.

  • De nieuwste innovatie op gietvloergebied
  • De groenste gietvloer binnen ons assortiment
  • Fantastische combinatie met vloerverwarming

De Wonderboom

De Blending Nature bestaat uit een basis van polyurethaan, net zoals de PU Gietvloer Green Line. Deze natuurlijke basis winnen we uit plantaardige oliën van de Wonderboom (Ricinus Communis). Deze jonge oliën mixen we met kwarts, die zorgen voor een prachtige schakering in de duurzame vloer. Hierdoor krijgt de gietvloer meer structuur, die duidelijk zichtbaar en voelbaar is. Combineer de Blending Nature met vloerverwarming; de gietvloer is een uitstekende warmtegeleider.

Kenmerken Blending Nature

Populairste toepassingBelangrijkste eigenschapSamenstellingLaagdikteVloerverwarmingPrijs
Gehele woning, kantoren en winkelsDuurzaam & milieuvriendelijkNatuurlijke oliën & zuivere kwarts2,0 mm – 3,0 mmVanaf € 66,-

Voor ons nieuwe huis twijfelden we of we een gietvloer moesten kiezen. We waren eigenlijk op zoek naar een houten vloer. Ik heb uiteindelijk voor deze vloer gekozen omdat hij zo groen is. Toch is het een goede keuze geweest, want de vloer staat erg mooi in onze woonkamer maar ook in onze slaapkamers boven. Dus heel erg bedankt coating vloer!

– Noah & Mila uit Amsterdam
blending nature woonkamer
blending nature detail

Blending Nature prijzen

Bij Coatingvloer.nl hanteren we een vaste prijs voor projecten tot een oppervlakte van 50 m². Hieronder vallen de standaard kosten die we per project maken: de voorinspectie, de installatie op locatie, de arbeidskosten en de nodige nazorg. Naarmate u meer vierkante meters afneemt, gaat de prijs per vierkante meter omlaag. Ons advies is te allen tijde om uw complete verdieping te laten voorzien van een gietvloer.

Prijs Blending Nature per m²

Prijs Blending Nature m2 excl. btwPrijs
20 – 50 m2€ 5.075,-
51 – 100 m2€ 98,77 per m2
101 – 150 m2€ 74,01 per m2
151 – 200 m2€ 66,39 per m2

Wat doen wij niet?

Het is bij ons niet mogelijk om enkel uw badkamer of slaapkamer van een gietvloer te voorzien. We bieden A-kwaliteit vloeren, waardoor dergelijke kleine projecten niet rendabel zijn. Ook voor u als klant zou hierdoor de prijs dusdanig hoog uitkomen, terwijl we u een schappelijke prijs willen bieden.

Profiteer van burenkorting

Betrekt u een nieuwbouwwoning, dan heeft u de mogelijkheid om extra korting op uw gietvloer prijs te ontvangen. Vraagt u samen met uw buren een gietvloer bij ons aan, dan komt u in aanmerking voor onze burenkorting. Het verdere project verloopt onafhankelijk van uw buren: u heeft uw eigen aanspreekpunt en u maakt uw eigen afspraken met ons. Ook de gietvloer keuze hoeft hierbij niet overeen te komen. Vraag ieder een onafhankelijke offerte bij ons op en geef bij later contact aan dat u buren bent voor de extra korting.

Van offerte tot nieuwe gietvloer

Benieuwd hoe het verloop van een nieuwe gietvloer nou in zijn werk gaat? We leggen u in grote lijnen uit hoe een gemiddeld project uitrolt. Dan weet u waar u op kunt rekenen bij de keuze voor deze duurzame vloer van Coatingvloer.nl.

1.     U vraagt een offerte aan

Of u nou via de website, uw buren of social media bij ons bent gekomen: het begint altijd bij het offerteformulier. We verwijzen al onze klanten naar de website, om daar een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierbij hoeft u nog niet aan te geven naar welke gietvloer uw voorkeur uitgaat. U ontvangt van ons een begroting met een aantal bijpassende gietvloeren.

2.     Uitnodiging naar de showroom

Hebben we uw interesse gewekt, dan reageert u op onze begrotingsmail. Ontvangen we geen tegenbericht dan reiken wij naar u uit. Vervolgens maken we samen met u een afspraak in onze showroom. Deze afspraak maken we telefonisch of per mail.

3.     Bezoek aan de showroom in Amsterdam

Een van onze adviseurs ontvangt u op locatie. U parkeert uw auto gratis bij ons voor de deur. Rijdt u elektrisch? Dan laadt u uw auto gratis bij ons op! In de showroom informeren we u over alle vloersystemen. Hier ziet u alle kleurmogelijkheden op grote samples en op onze vloeren verwerkt. Bent u dichterbij uw keuze gekomen, dan krijgt u een aantal kleine samples van ons mee.

4.     Neem uw tijd

De keuze voor een vloer in uw woning is een belangrijke. We willen dan ook dat u uw keuze weloverwogen maakt. Welke vloer past het best bij uw interieur? Bent u overtuigd van onze gietvloeren, dan sturen we u de uiteindelijke offerte op. We nodigen u nogmaals bij ons uit om het officieel te maken. Gefeliciteerd! Uw nieuwe gietvloer is een feit. We maken samen met u afspraken over de voorinspectie en de oplevering van de duurzame vloer.

5.     Oplevering & nazorg

Vervolgens komen we 2 tot 3 keer bij u langs. Op de eerste afspraak inspecteren we de ruimte om te kijken welk voorbereidend werk aan uw ondergrond benodigd is. Bij de tweede afspraak aan huis brengen we de Blending Nature aan. Dit is gemiddeld over een periode van een week. Dit betekent dat we enkele dagen achter elkaar langskomen om uw complete vloersysteem aan te brengen. Tot slot komen we eventueel een derde keer langs indien er nazorg benodigd is.

Ontdek onze blog vol inspiratie

coatingvloer amsterdam traprenovatie

Trapbekleding

we niet alleen het stofferen van de trap met tapijt, traploper of trapmatten, maar ook bekleden met laminaat, hout, vinyl of linoleum valt onder de mogelijkheden. Naast het type bekleding…

betonvloer verbouwde woning amstelveen

Donkere vloer

Creëer een stijlvol interieur met een prachtige donkere vloer Bent u op zoek naar een manier om uw interieur een stijlvolle en luxueuze uitstraling te geven? Dan is een donkere…

Vloerverwarming opstarten

In 4 simpele stappen een warme vloer onder uw voeten Als u een nieuwe gietvloer heeft, is het belangrijk om te weten hoe u de vloerverwarming op de juiste manier…

Uw duurzame vloer in één week gelegd

We brengen de Blending Nature gemiddeld over een week bij u aan. Benieuwd hoe de uitvoering van uw gietvloer in zijn werk gaat? We leggen het stap voor stap aan u uit.

Dag 1: ondergrond voorbereiden

Uw ondergrond dient volledig vlak, schoon, stof-, vocht- en vetvrij te zijn. Betreft het een nieuwbouwwoning, dan is er in de meeste gevallen geen voorbereiding benodigd. Is dit niet het geval dan zorgen we voor de juiste voorbehandeling. Dit kan op dag 1 zijn of een andere datum vóór het project in verband met uitharding en complete droging.

Dag 2: primer aanbrengen

Voor een goede hechting brengen we als eerst een laag ECO Primer aan. De primer zorgt ervoor dat uw gietvloersysteem een stevige basis heeft. Afhankelijk van uw type ondergrond kan de primer verschillen. Iedere laag van het vloersysteem dient goed te drogen, alvorens we de volgende laag aanbrengen. Daarom hanteren we meestal een laag per dag.

Dag 3: schraplaag aanbrengen

Vervolgens brengen we de Multiflex Screed aan. Deze schraplaag zorgt ervoor dat de vloer volledig vlak en egaal is. Wilt u met uw gietvloer een bepaalde hoogte in de vloer? Dan bereiken we dit door middel van de schraplaag.

Dag 4: Blending Nature aanbrengen

Tijd om de gietvloer aan te brengen. We mixen ter plekke de zuivere olie met de kwarts, waarna de gietvloer over de ondergrond wordt uitgegoten. De mix verspreiden we met de hand over de duurzame vloer uit, waardoor de vleug over de vloer ontstaat.

Dag 5: afsluiten met de topcoat

We sealen de gietvloer zodat hij uv-resistent en slijtvast is. De topcoat heeft hierdoor met name een beschermende functie, zodat u voor lange tijd van een nieuwe gietvloer geniet. Na deze laatste stap dient de vloer enkel nog volledig te drogen. We hanteren twee adviestijden: wanneer de vloer beloopbaar is en wanneer u de ruimte mag gaan inrichten.

Veelgestelde vragen

Waarom is dit een groene gietvloer?

We vinden het belangrijk dat we duurzaam ondernemen. Dit doen we op locatie door middel van zonnepanelen en onderweg door elektrisch te rijden. Deze duurzame slag wilden we ook in ons assortiment maken. De Blending Nature bestaat volledig uit natuurlijke grondstoffen van hoge kwaliteit. In gebruik kunt u de gietvloer combineren met vloerverwarming, waar hij de warmte uitstekend geleidt. Wilt u in de toekomst van interieur veranderen, dan renoveren we uw gietvloer naar een andere kleur door enkel de bovenste lagen opnieuw aan te brengen. Of u gebruikt de gietvloer als egale ondergrond van een ander type vloer.

Wat is het verschil tussen de PU Gietvloer Green Line en de Blending Nature?

Beide duurzame vloeren zijn te combineren met vloerverwarming, alleen de Blending Nature bestaat uit duurzamere grondstoffen.  De PU gietvloer is destijds ontwikkeld vanwege het hoge comfort. De Blending Nature biedt hetzelfde comfort, maar dan in een groener jasje en een ander uiterlijk.

Onze gietvloer showroom

Welkom in onze showroom

Na ontvangst van uw begroting nodigen we u van harte uit in onze showroom. We zijn gevestigd op het Amstel Business Park, waar u gratis voor de deur uw auto parkeert én oplaadt.

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Na ontvangst van uw offerte nodigen we u uit voor een afspraak in onze showroom. We zijn op kantoortijden geopend van maandag tot en met zaterdag.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.