Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer ervaringen

Voor u een grote beslissing neemt wilt u zich goed laten informeren. Als u een nieuwe auto aanschaft, maakt u een proefrit. Koopt u een nieuwe woning, dan gaat u het huis eerst bezichtigen. Ook bij de aanschaf van een gietvloer voor uw woning, kantoor of bedrijfshal wilt u niet …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer ervaringen

Voor u een grote beslissing neemt wilt u zich goed laten informeren. Als u een nieuwe auto aanschaft, maakt u een proefrit. Koopt u een nieuwe woning, dan gaat u het huis eerst bezichtigen. Ook bij de aanschaf van een gietvloer voor uw woning, kantoor of bedrijfshal wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Tijdens de oriënterende gesprekken met onze klanten kwamen we achter een aantal (vaak onterechte) zorgen die mensen hebben over gietvloeren. We vroegen onze klanten of we hun zorgen en ervaring mochten delen en zetten ze hieronder voor u op een rijtje.

gietvloer ervaring

Overwegingen en ervaringen gietvloer keuze

We vinden het belangrijk dat u goede begeleiding krijgt in het proces van uw gietvloer keuze. Dat doen we door u eerst de mogelijkheid te geven zich in te lezen over onze soorten gietvloeren en de eigenschappen van iedere soort vloer. Maar ook door gietvloer ervaringen van klanten die u voor gingen met u te delen. En daar houdt het niet op, want ook een bezoek aan onze showroom en een adviesgesprek met onze gietvloer professionals is onderdeel van onze service. Op die manier zorgen wij dat u alle informatie heeft om een weloverwogen besluit kunt nemen. Want alleen als u levenslang plezier heeft van uw gietvloer, kunnen wij tevreden zijn.

Wat zijn de nadelen van een gietvloer?

De veelgehoorde uitspraak ‘goedkoop is duurkoop’ is absoluut van toepassing op gietvloeren. Als u een zeer goedkope gietvloer aanschaft is de kans groot dat het een lage kwaliteit gietvloer is. Dit soort goedkope gietvloeren hebben een aantal nadelen ten opzichte van onze hoge kwaliteit gietvloeren:

  • Verkleuring: als een gietvloer niet van uv-bestendig materiaal gemaakt is, dan kunnen uv-straling en kunstmatig licht zorgen voor verkleuring. Bij lichte gietvloeren kan het zelfs zijn dat ze gaan vergelen. Dit probleem voorkomt u door een uv-bestendige gietvloer te kiezen zoals onze PU Gietvloer Green Line.
  • Gevoelig voor krassen: gietvloeren zijn gevoelig voor krassen als ze niet op de juiste manier afgewerkt zijn. Verschuiven van stoelpoten of andere harde materialen maken dan krassen in de gietvloer. Dit probleem lossen wij voor u op door een sterke, krasbestendige toplaag aan de gietvloer toe te voegen.
  • Vuil snel zichtbaar: stof en vuil trekt niet in de vloer, maar blijft erop liggen. Daardoor is het beter zichtbaar op een egale gekleurde gietvloer, dan op bijvoorbeeld een tapijtvloer waar vuil en stof in de structuur van de vloer kruipt. U zou dit ook als een voordeel kunnen zien, omdat u nu sneller ziet wanneer de vloer gestofzuigd moet worden. Maar u kunt dit ook door ons laten oplossen door een ander kleurdesign toe te passen.

Gietvloer ervaringen van onze tevreden klanten

We willen u de vele goede gietvloer ervaringen van onze klanten natuurlijk niet onthouden. Hun mening geeft een goed beeld van onze werkwijze en helpt u om inzicht te krijgen in het keuzeproces. Waarom hebben onze klanten voor een bepaalde gietvloer gekozen en welke afwegingen hebben zij gemaakt bij hun keuze? Soms waren onze klanten zelfs écht verrast over de voordelen van een gietvloer.

Wij hebben een druk gezin met 3 kinderen. Na jaren vloerbedekking te hebben gehad, zijn wij nu overgestapt op een gietvloer. Wat een verademing! Als de kinderen eens per ongeluk iets omgooien of met vieze laarzen binnenstappen is dat veel minder problematisch. De vloer is namelijk zo makkelijk in onderhoud. Wat ons nog het meeste opvalt is hoe sterk de vloer is. Zelfs met alle speelgoedtreinen en poppenwagens blijft de vloer mooi en heel.

– Fam. de Jong uit Amsterdam

Voor onze fabriek zochten wij een sterke vloer die tegen een stootje kan. Al gauw kwamen we uit op een gietvloer. De gietvloer die wij bij Coatingvloer.nl hebben besteld is echt precies wat wij nodig hadden. Het team keek met ons mee en zo werken wij nu elke dag op een vloer die naast heel sterk ook nog eens heel mooi is.

– Peter uit Almere

Toen wij een nieuwbouwhuis kregen, wilde mijn vriendin graag een gietvloer. Ze heeft me echt moeten overtuigen, maar wat ben ik er nu blij mee. De gietvloer is uiteindelijk helemaal geworden zoals wij hem in ons hoofd hadden. We mochten zelfs bij het mixproces van de kleuren aanwezig zijn. Onze gietvloer maakt ons paleisje echt compleet.

– Jarno uit Utrecht

Al jaren kamp ik met mijn huisstofmijtallergie. Gelukkig wees een kennis mij op de voordelen van een gietvloer. Het klinkt eigenlijk heel logisch om een naadloze en hygiënische vloer te nemen als je last hebt van huisstofmijt. Ik heb er in ieder geval veel plezier van. Sinds ik een gietvloer in huis heb, zijn mijn klachten binnenshuis drastisch afgenomen.

– Mevrouw Ter Haar uit Zwolle

Mijn vriend en ik zijn beiden interieurverslaafd. Dat wil zeggen dat wij zo ongeveer ieder jaar ons interieur compleet op de kop gooien. We verkopen dan onze oude meubels, schaffen nieuwe aan en geven de hele woonkamer een make-over. Dit is de reden waarom wij voor een donkergrijze gietvloer hebben gekozen. We zijn het er beiden over eens dat onze gietvloer een goede basis is voor alle interieurs die wij inmiddels hebben gehad. We hebben ons erg verbaasd hoe makkelijk een gietvloer te combineren is.

– Jan Pieter en Victor uit Den Haag

Stappenplan: onze ervaringen gietvloer kiezen

We begrijpen dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken. Ervaring leert dat er veel bij komt kijken. Voorafgaand aan uw bezoek aan onze showroom kunt u zich voorbereiden door alvast na te denken over de volgende vragen.

1.     In wat voor ruimte komt de gietvloer te liggen?

Het type gietvloer dat geschikt is voor uw ruimte verschilt nogal naar gelang u een vloer zoekt voor uw woonkamer of voor uw industriële bedrijfshal. De gietvloer die perfect is voor uw woonkamer, is het minst geschikt voor de industriële bedrijfshal en vice versa. Daarom is het beschrijven van de ruimte en het doelgebruik van die ruimte een goede eerste stap in uw keuze voor een gietvloer.

2.     Welke eigenschappen moet de vloer hebben?

Tijdens deze stap beschrijft u de eigenschappen die u belangrijk vindt. Dat kunnen dingen zijn zoals geluiddemping, antislip, combinatie met vloerverwarming, extreem zwaar belastbaar, krasbestendig, kleurvast, vloeistofdicht en ga zo maar door. Afhankelijk van uw wensen zorgen onze ervaren gietvloer experts voor de optimale samenstelling van uw gietvloer.

3.     Hoe moet de vloer eruitzien?

Het bijzondere van een gietvloer is dat u veel invloed heeft op het uiterlijk. U bepaalt zelf welke kleur en welke uitstraling de vloer uiteindelijk krijgt. Gaat u voor een effen kleur, een betonlook, houtlook, marmerlook of een grindlook? Of maak van uw bedrijfsvloer een echt visitekaartje en laat uw bedrijfslogo of bewegwijzering slijtvast in de vloer aan te laten brengen.

Gietvloer ervaringen: de zorgen

In de gesprekken met onze klanten komen we vaak dezelfde zorgen tegen. Hun zorgen komen voort uit de gietvloer ervaringen van hun vrienden en kennissen. Men wordt bang gemaakt met opmerkingen zoals: ‘een gietvloer krast snel’ of ‘de vloerverwarming van onze buren werkt niet goed door de gietvloer’ en ‘gietvloeren verkleuren snel.’ Herkenbaar? Mensen vertellen nou eenmaal graag spookverhalen. Desalniettemin zijn het serieuze zorgen en met een vakkundige aanpak kunnen al deze vervelende gietvloer ervaringen worden voorkomen.

Onwaarheid #1

‘Een gietvloer krast snel’

Comfort is een van de vereisten voor een vloer in een woonhuis. De vloer mag niet te hard aanvoelen. Een comfortabele gietvloer is een licht flexibele gietvloer. Zo’n gietvloer is, net als een houten vloer, gevoeliger voor krassen dan een industriële gietvloer. Zonder goede bescherming kan dat een vervelende gietvloer ervaring opleveren. Maar met behulp van de juiste bescherming voorkomt u beschadigingen. Krasgevoeligheid is vooral afhankelijk van de kwaliteit van een gietvloer. Hoge kwaliteit gietvloeren zijn krasbestendig terwijl goedkope gietvloeren dat niet zijn, daarom is het belangrijk om altijd bij ons in de showroom langs te komen voor u een keuze maakt. Onze gietvloerspecialisten weten veel over ervaringen gietvloer en kunnen u alles uitleggen over het verschil in kwaliteit van gietvloer soorten.

Lees verder hoe u uw gietvloer het beste kunt beschermen tegen krassen.

Onwaarheid #2

‘De vloerverwarming van onze buren werkt niet goed door de gietvloer’

In dit geval is het belangrijk om te achterhalen waar het mis is gegaan. Was de gietvloer die zij lieten leggen ongeschikt voor vloerverwarming? Een gietvloer met vloerverwarming die niet werkt is echt zonde en totaal onnodig. Onze PU Gietvloer Green Line en de design betonvloer zijn gietvloeren van hoge kwaliteit die zeer geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Ze leveren een hoger rendement op dan bijvoorbeeld een houten parketvloer en zijn daardoor een hele duurzame keuze. Voorkom negatieve gietvloer ervaringen met vloerverwarming, laat u goed informeren door onze gietvloerexperts.

Onwaarheid #3

‘Gietvloeren verkleuren snel’

Een verkleurde vloer is een vervelende gietvloer ervaring. Het kan voorkomen dat een goedkope gietvloer van laagwaardige materialen vergeelt door veelvuldige blootstelling aan uv-straling en ander licht. Gelukkig kunnen zulke verkleuringen eenvoudig voorkomen worden door te kiezen voor een hoge kwaliteit gietvloer van polyurethaan. Laat u daarom voorafgaand aan uw keuze adviseren over kleurechte gietvloeren van hoogwaardig materiaal. Onze gietvloeren op basis van polyurethaan zijn kleurvast en uv-bestendig. Daardoor verkleuren ze niet door blootstelling aan daglicht of kunstmatig licht.

Gietvloer ervaringen van ondernemers

Al jaren levert Coatingvloer.nl kwaliteit gietvloeren voor grote en kleine ondernemingen. Bent u op zoek naar een hoogwaardige bedrijfsvloer? Bekijk dan ook eens onze recente industrieprojecten of lees de persoonlijke gietvloer ervaringen van ondernemers die voor Coatingvloer.nl kozen. Wanneer u onze klantvriendelijkheid en professionaliteit liever zelf wil ervaren, dan kunt u ook direct bij onze vakmensen terecht. Onze gietvloerspecialisten staan per e-mail, telefonisch en in de showroom voor u klaar. Naast het bekijken van de onderstaande gietvloer ervaringen van ondernemers, bent u dus ook welkom in onze showroom. Vraag eerst een vrijblijvende offerte op ter voorbereiding op de rondleiding, daarna plannen we een afspraak in de showroom voor u in. Wij laten u graag ons volledig gietvloeraanbod zien en denken met u mee over de beste gietvloer voor uw bedrijfssituatie.

Meer weten over ervaringen gietvloer?

Zoals u kunt lezen kiezen mensen om verschillende redenen voor een gietvloer en zijn de gietvloer ervaringen erg divers. Wilt u meer weten? Kijk dan ook even op onze pagina met veelgestelde vragen. Heeft u een vraag over een ander onderwerp of wilt u uw zorgen over gietvloer ervaringen graag met een van onze vakmensen bespreken? Neem contact op voor telefonisch advies of om een afspraak te maken in onze showroom in Amsterdam.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.