Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
HACCP vloer
HACCP vloer

Een HACCP vloer is een van de beste vloeroplossingen voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie.

HACCP vloer
HACCP vloer

Een HACCP vloer is een van de beste vloeroplossingen voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie.

HACCP vloer
HACCP vloer

Een HACCP vloer is een van de beste vloeroplossingen voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie.

HACCP vloer
HACCP vloer

Een HACCP vloer is een van de beste vloeroplossingen voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie.

HACCP vloer

Een HACCP vloer voldoet aan de geldende normen en voor de meest ideale vloer die daaraan voldoet en helemaal op maat wordt samengesteld, is Coatingvloer.nl de specialist. Een HACCP vloer is bij uitstek geschikt voor bedrijven die in de voedingsmiddelenindustrie actief zijn. Het is al lange tijd verplicht voor bedrijven in de voedingsmiddelensector om aan de normen te voldoen en onze naadloze vloeren komen daaraan tegemoet. Er zijn echter nog veel meer voordelen van toepassing als het gaat om de vloeren die wij aanbieden. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat de vloer slijtvast is en vloeistofdicht, zodat er geen vocht doordringt in de grond. De volgende eigenschappen zijn altijd van toepassing als u kiest voor een vloer van Coatingvloer.nl:

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Optie holle plinten
  • Snel belastbaar
  • Vloeistofdicht
  • Veilig
  • Slijtvast
  • Scherpe prijzen
  • Vele kleuren om uit te kiezen
  • Specialistisch maatwerk

Toepassing HACCP vloer

HACCP vloeren worden door Coatingvloer.nl toegepast in verschillende soorten ruimtes die al dan niet gerelateerd zijn aan de voedingsmiddelenindustrie. Op veel andere plekken is het namelijk ook gewoon wenselijk dat er een HACCP vloer wordt gelegd. Bij de toepassing van deze vloeren kunt u onder meer denken aan bakkerijen, winkelruimten, sanitaire ruimtes, kantines, ruimtes waar groente of fruit wordt verwerkt, slagerijen, restaurants en vleesverwerkingsbedrijven. Voor iedere toepassing is er een unieke bewerking mogelijk, zodat er inderdaad een vloer gecreëerd wordt op basis van specialistisch maatwerk. Zo kan de vloer van een bepaalde stroefheid worden voorzien door antislip aan te brengen.

haccp-vloer

Aanbrengen van HACCP vloer

Coatingvloer.nl beschikt uiteraard over een ruime ervaring in het aanbrengen van HACCP vloeren en realiseert dit ook graag voor uw bedrijf. Eerst is het belangrijk dat uw wensen duidelijk zijn net als de overige eisen, waaraan de vloer moet voldoen om aan het gebruiksdoel in de ruimte tegemoet te komen. Als dat vaststaat, dan kunnen er afspraken gemaakt worden. Na een goede voorbereiding wordt vervolgens de HACCP vloer aangebracht door ons professionele applicatieteam. U wordt gedurende het hele traject op belangrijke momenten steeds op de hoogte gehouden.

troffelvloer-keukenvloer

Prijzen

De prijzen van een HACCP vloer komen tot stand op basis van factoren als de oppervlakte en de materiaalkeuze. Daar komen eventuele kosten in verband met een specialiste afwerking op maat uiteraard nog bij. Meer informatie over de prijzen?
Prijzen

Oppervlakte

Het aantal m2 dat de oppervlakte beslaat wordt als uitgangspunt genomen om de prijs van een HACCP vloer te bepalen. Meer m2 betekent echter dat u van een korting kunt profiteren die bij nog meer m2 nog verder oploopt. Informeer gerust naar het schaalvoordeel dat Coatingvloer.nl te bieden heeft.

Materiaalkeuze

Bij een HACCP vloer wordt er uiteraard van materiaal gebruik gemaakt, waar een prijskaartje aanhangt. Het spreekt in dat kader ook voor zich dat de keuze voor het materiaal van de vloer en specialistische afwerking meetellen in de prijsberekening.

HACCP vloer met uitstraling naar wens

Wij willen u ook nog graag vertellen dat de HACCP vloer altijd naar wens kan worden afgewerkt op basis van de uitstraling. De praktische en technische kant zijn uiteraard belangrijk bij een HACCP vloer, maar u met het esthetische aspect eveneens rekening houden. Alle kleuren zijn bijvoorbeeld beschikbaar om een keuze uit te maken en er kan ook een gemêleerd effect gecreëerd worden net als dat het mogelijk is een patroon in de vloer op te nemen, pictogrammen of tekst aan te brengen of zelfs uw eigen bedrijfslogo erin te verwerken. Dat maakt de vloer helemaal uniek.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is actief in het hele land en is specialist in het aanbrengen van HACCP vloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het staat u altijd vrij om via deze website online een offerte voor een HACCP vloer aan te vragen bij Coatingvloer.nl U kunt ons echter ook bellen op 020-8452650 voor meer informatie of om meteen een afspraak te maken als u graag naar onze showroom wenst te komen.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.