Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

HACCP vloer

Toepassing HACCP vloer HACCP vloeren worden door Coatingvloer.nl toegepast in verschillende soorten ruimtes die al dan niet gerelateerd zijn aan de voedingsmiddelenindustrie. Op veel andere plekken is het namelijk ook gewoon wenselijk dat er een HACCP vloer wordt gelegd. Bij de toepassing van deze vloeren kunt u onder meer denken …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

HACCP vloer

Een HACCP vloer voldoet aan de geldende normen en voor de meest ideale vloer die daaraan voldoet en helemaal op maat wordt samengesteld, is Coatingvloer.nl de specialist. Een HACCP vloer is bij uitstek geschikt voor bedrijven die in de voedingsmiddelenindustrie actief zijn. Het is al lange tijd verplicht voor bedrijven in de voedingsmiddelensector om aan de normen te voldoen en onze naadloze vloeren komen daaraan tegemoet. Er zijn echter nog veel meer voordelen van toepassing als het gaat om de vloeren die wij aanbieden. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat de vloer slijtvast is en vloeistofdicht, zodat er geen vocht doordringt in de grond. De volgende eigenschappen zijn altijd van toepassing als u kiest voor een vloer van Coatingvloer.nl:

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Optie holle plinten
  • Snel belastbaar
  • Vloeistofdicht
  • Veilig
  • Slijtvast
  • Scherpe prijzen
  • Vele kleuren om uit te kiezen
  • Specialistisch maatwerk
YouTube video

Toepassing HACCP vloer

HACCP vloeren worden door Coatingvloer.nl toegepast in verschillende soorten ruimtes die al dan niet gerelateerd zijn aan de voedingsmiddelenindustrie. Op veel andere plekken is het namelijk ook gewoon wenselijk dat er een HACCP vloer wordt gelegd. Bij de toepassing van deze vloeren kunt u onder meer denken aan bakkerijen, winkelruimten, sanitaire ruimtes, kantines, ruimtes waar groente of fruit wordt verwerkt, slagerijen, restaurants en vleesverwerkingsbedrijven. Voor iedere toepassing is er een unieke bewerking mogelijk, zodat er inderdaad een vloer gecreëerd wordt op basis van specialistisch maatwerk. Zo kan de vloer van een bepaalde stroefheid worden voorzien door antislip aan te brengen.

De beste vloeren voor de voedingsmiddelenindustrie

Bij Coatingvloer begrijpen we dat bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie zich strikt aan de HACCP-richtlijnen moeten houden. De vloer waarop u werkt, moet aan bepaalde normen voldoen om de voedselveiligheid te garanderen en mogelijke verontreiniging van producten te voorkomen. Daarom bieden we verschillende soorten vloeren aan die ideaal zijn voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, zoals de epoxy gietvloeren, troffelvloeren en andere opties. Hieronder zetten we de populairste opties voor u op een rij.

Epoxy gietvloer: duurzaam en schoon

De epoxy gietvloer is een naadloze vloer die bestaat uit meerdere lagen. De vloer is ideaal voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie vanwege zijn waterbestendigheid en slijtvastheid. Ook is de vloer bestand tegen chemicaliën, oliën en vetten, wat belangrijk is in deze sector. Bovendien is de epoxy gietvloer eenvoudig schoon te maken, waardoor het risico op bacteriële groei wordt verminderd. Dankzij de naadloze afwerking zijn er geen voegen of kieren waarin vuil of bacteriën zich kunnen ophopen.

epoxy gietvloer industriële vloer
troffelvloer bakkerijvloer

Troffelvloer: de meest hygiënische keuze

Een van de populairste HACCP vloeren is de troffelvloer. Dit is verreweg de meest hygiënische optie voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. De troffelvloer is samengesteld uit verschillende lagen en is volledig naadloos. De vloer is bestand tegen chemische stoffen, oliën, vetten en extreme temperaturen. De troffelvloer heeft een hoge dichtheid en is bestand tegen bacteriën, schimmels en andere micro-organismen. Hierdoor is deze vloer de perfecte keuze voor bedrijven die zich aan strikte hygiënevoorschriften moeten houden.

MMA vloer: sneldrogende optie

De MMA vloer is een sneldrogende vloer die ideaal is voor bedrijven die weinig tijd hebben voor renovaties of installaties. De vloer is binnen enkele uren volledig uitgehard en kan dus snel weer worden gebruikt. MMA vloeren zijn bestand tegen chemicaliën, oliën, vetten en extreme temperaturen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij de naadloze afwerking is deze HACCP vloer vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is deze vloer zeer slijtvast en duurzaam.

mma vloer als bakkerijvloer
polyurea vloer

Polyurea vloer: snel, sterk en flexibel

Zoekt u een sterke, flexibele en snel uithardende vloer? Een polyurea vloer is geschikt voor verschillende toepassingen in onder andere de voedingsmiddelenindustrie. De vloer is bestand tegen chemische stoffen, zuren, logen en oliën en heeft een hoge druk- en treksterkte. De polyurea vloer is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een naadloze afwerking, waardoor vuil en bacteriën geen kans krijgen om zich op te hopen. Een polyurea HACCP vloer is eenvoudig te reinigen en kan in verschillende kleuren en afwerkingen worden geleverd.

Vloercoating: voordelig en zeer effectief

Naast de verschillende vloersoorten biedt Coatingvloer ook epoxy vloercoating aan. Dit is een dunne laag coating die wordt aangebracht op de bestaande vloer en een beschermlaag vormt. De coating is geschikt voor verschillende toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie en kan voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Met vloercoating krijgt u een naadloos eindresultaat voor extra hygiëne en eenvoudig onderhoud. Bovendien is epoxy coating zeer slijtvast, duurzaam en bestand tegen chemicaliën, oliën, vetten en extreme temperaturen.

vloercoating
keukenvloer

Aanbrengen van HACCP vloer

Coatingvloer.nl beschikt uiteraard over een ruime ervaring in het aanbrengen van HACCP vloeren en realiseert dit ook graag voor uw bedrijf. Eerst is het belangrijk dat uw wensen duidelijk zijn net als de overige eisen, waaraan de vloer moet voldoen om aan het gebruiksdoel in de ruimte tegemoet te komen. Als dat vaststaat, dan kunnen er afspraken gemaakt worden. Na een goede voorbereiding wordt vervolgens de HACCP vloer aangebracht door ons professionele applicatieteam. U wordt gedurende het hele traject op belangrijke momenten steeds op de hoogte gehouden.

troffelvloer keukenvloer

Prijzen

De prijzen van een HACCP vloer komen tot stand op basis van factoren als de oppervlakte en de materiaalkeuze. Daar komen eventuele kosten in verband met een specialiste afwerking op maat uiteraard nog bij. Meer informatie over de prijzen?

Oppervlakte

Het aantal m2 dat de oppervlakte beslaat wordt als uitgangspunt genomen om de prijs van een HACCP vloer te bepalen. Meer m2 betekent echter dat u van een korting kunt profiteren die bij nog meer m2 nog verder oploopt. Informeer gerust naar het schaalvoordeel dat Coatingvloer.nl te bieden heeft.

Materiaalkeuze

Bij een HACCP vloer wordt er uiteraard van materiaal gebruik gemaakt, waar een prijskaartje aanhangt. Het spreekt in dat kader ook voor zich dat de keuze voor het materiaal van de vloer en specialistische afwerking meetellen in de prijsberekening.

HACCP vloer met uitstraling naar wens

Wij willen u ook nog graag vertellen dat de HACCP vloer altijd naar wens kan worden afgewerkt op basis van de uitstraling. De praktische en technische kant zijn uiteraard belangrijk bij een HACCP vloer, maar u met het esthetische aspect eveneens rekening houden. Alle kleuren zijn bijvoorbeeld beschikbaar om een keuze uit te maken en er kan ook een gemêleerd effect gecreëerd worden net als dat het mogelijk is een patroon in de vloer op te nemen, pictogrammen of tekst aan te brengen of zelfs uw eigen bedrijfslogo erin te verwerken. Dat maakt de vloer helemaal uniek.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is actief in het hele land en is specialist in het aanbrengen van HACCP vloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Afspraak maken?

Het staat u altijd vrij om via deze website online een offerte voor een HACCP vloer aan te vragen bij Coatingvloer.nl U kunt ook meteen een afspraak maken als u graag naar onze showroom wenst te komen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.