Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Epoxyvloer
Epoxyvloer
Epoxyvloer
Epoxyvloer
Epoxyvloer
Epoxyvloer
Epoxyvloer
Epoxyvloer

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Epoxyvloer

Wilt u een vloer voor uw bedrijf die bestand is tegen een industriële belasting? Epoxyvloeren zijn door hun slijtvastheid en hun hoge chemische en mechanische belastbaarheid uitstekend geschikt voor toepassing in de veeleisende omstandigheden die heersen in een industriële omgeving.

Dit zijn alle voordelen van een Epoxyvloer

Een epoxyvloer biedt de volgende voordelen:

 • Extreem hoog belastbaar
 • Naadloos
 • Snel belastbaar
 • Veilig
 • Vloeistofdicht
 • Slijtvast
 • Bevordert de hygiëne
 • Veiligheidsverhogend
 • Stofvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Leverbaar in talloze kleuren

Diverse epoxy toepassingen

Bij Coatingvloer.nl heeft u de keuze uit verschillende epoxy toepassingen:

Bedrijfsvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Belasting Prijs
Vloercoating Winkels, kantoren, magazijnen, productieruimtes, en garages Naadloos, slijtvast, chemicaliënbestendig, reinigingsgemak 100% epoxy 3000 0,2 mm – 0,5 mm Vanaf € 26,00
Epoxy gietvloer Magazijnen, productieruimtes, garages en technische ruimtes Naadloos, Slijtvast, chemicaliënbestendig, goed te reinigen, vloeistofdicht 100% epoxy 3000 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 45,00
ESD gietvloer Technische,- medische,- productie,- computerruimtes Voldoet aan de normen/meetmethodes: NEN EN IEC 61340-5-1 100% epoxy 200 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 60,00
Troffelvloer HACCP, industrie(hallen), grootkeukens, werkplaatsen Hoge druksterkte, slag-, stoot- en slijtvast, chemicaliënbestendig 100% epoxy 50 4,0 mm – 6,0 mm Vanaf € 60,00

Heeft u vragen over onze epoxyvloer of wilt u ze bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening Foto’s recente projecten

Epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating

Bij epoxy vloercoating brengen we een coatinglaag over een bestaande vloer aan. Dit maakt de vloer volledig naadloos en sterk. Het is mogelijk om voor vloercoating in kleur te kiezen, of om transparante vloercoating te laten aanbrengen. Epoxy vloercoating is erg sterk en zorgt ervoor dat uw bestaande vloer jaren langer meegaat.

Epoxy Gietvloer

De Epoxy Gietvloer is een gietvloer van hoge kwaliteit. Het is de beste vloeroplossing voor de industrie. Een Epoxy Gietvloer is naadloos, vochtwerend en kan zware chemische en mechanische belasting goed aan. U heeft de keuze uit een groot aantal kleuren en er zijn verschillende extra opties mogelijk. Een Epoxy Gietvloer heeft nauwelijks onderhoud nodig en de hygiënische vloer is makkelijk schoon te maken.

ESD Vloer

Een ESD Vloer biedt de beste bescherming tegen statische elektriciteit. De afkorting ESD staat voor ‘Electro Static Discharge’, een ESD vloer zorgt er dan ook voor dat er geen statische ontlading wordt overgebracht op apparaten of personen die in contact komen met de vloer. In ruimtes met veel elektronica is een ESD vloer daarom aan te raden. Een ESD Gietvloer bestaat uit de kunststof epoxy en bevat geleidingsstrippen en een koperband.

Epoxy Troffelvloer

Onze troffelvloer is een prachtige industriële vloer. Een troffelvloer bestaat uit grind dat gemengd wordt met een kunsthars, in dit geval de kunsthars epoxy. Het is ook mogelijk om een troffelvloer op basis van polyurethaan te laten aanbrengen, dan is de vloer geschikt voor in woningen. Maar in de praktijk zijn het vooral industriële bedrijven die voor een troffelvloer kiezen. Een troffelvloer heeft een unieke uitstraling en is net als een EP Gietvloer erg sterk, vochtwerend en duurzaam. Ook bij een troffelvloer zijn er verschillende opties mogelijk en kunt u uit diverse kleuren kiezen.

Geschikt voor een industriële omgeving

Epoxyvloeren zijn door hun unieke samenstelling extreem sterke en vloeistofdichte vloeren. Dit maakt een epoxyvloer tot de ideale vloer voor een industriële omgeving:

 • Industriehallen
 • Werkplaatsen
 • Magazijnen
 • Opslagruimtes
 • Garages
 • Fabrieken
 • Productiehallen
 • Bouwmarkten

Epoxyvloeren van Coatingvloer.nl

Benieuwd hoe de vloer aangelegd wordt? Klik hier voor een beschrijving

Begeleiding vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van vloer

Doordat onze vakmensen jarenlange ervaring hebben met het aanleggen van epoxyvloeren kunnen wij u bijstaan vanaf het eerste advies tot aan het aanbrengen van de epoxyvloer. Onze adviseurs begeleiden u graag bij het samenstellen van de meest geschikte vloer, en zijn ook op de hoogte van de eisen en regelgeving waaraan een industriële vloer moet voldoen. Zo weet u zeker dat uw epoxyvloer precies aansluit bij uw specifieke situatie.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Diverse kleuren

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aanbod aan kleuren. Alle RAL-kleuren en alle NCS-kleuren zijn leverbaar. Bekijk hier de kleurenkaart. Maar ook als de door u gewenste kleur niet beschikbaar is op de kleurenkaart, is het mogelijk dat wij deze kleur voor u kunnen maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

Hoogwaardige epoxyvloeren

Coatingvloer.nl levert hoogwaardige epoxyvloeren. Die hoge kwaliteit kunnen we u garanderen doordat we alleen werken met de meest hoogwaardige materialen. Daarnaast worden de epoxy harsen voor de vloeren geproduceerd in de groenste fabriek van Nederland met een CO2-neutrale productie. Wij kunnen uw vloer leveren in de volgende uitvoeringen:

 •  Hoogglans
 •  Decoratieve kleurvlok
 •  Antislipvloer
 •  Elektrisch geleidende (ESD) vloer

Onze epoxyvloeren worden standaard in hoogglans afgewerkt, maar indien u dat wenst, kunnen we ze ook in een matte variant leveren. Om uw vloer extra decoratief te maken, kunnen we hem instrooien met een kleurvlok, en het aanbrengen van een extra geluidsdempende laag behoort ook tot de mogelijkheden. De Epoxyvloer is leverbaar in verschillende antislip-gradaties, van geheel glad tot zeer grof.

Vochtbestendig & vloeistofdicht

Epoxyvloeren zijn vochtbestendig en vloeistofdicht. Dat maakt dat een epoxyvloer zelfs in aan-merking kan komen voor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (de voormalige PBV-verklaring). Daarvoor is het wel nodig dat de epoxyvloer wordt afgewerkt met holle plinten.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Prijzen

De prijs van een epoxyvloer is van meerdere factoren afhankelijk. Daarom kunnen we niet één prijs voor een epoxyvloer geven. Bekijk voor een inschatting van de prijs het tabel hieronder of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Type gietvloer Laagdikte prijs €/m2 excl. BTW Toepassing Vloerverwarming mogelijk? Betonlook mogelijk?
Vloercoating 0,5mm €26-41 industrieel ja nee
Epoxy gietvloer 2-3 mm €45-72 industieel ja nee
ESD gietvloer 2-3 mm €60-80 industrieel ja nee
Troffelvloer 5-6 mm €60-80 industrieel ja nee

Heeft u vragen over onze epoxyvloer of wilt u ze bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening Foto’s recente projecten

Factoren die de epoxyvloer prijs beïnvloeden

De oppervlakte

De prijs per vierkante meter daalt naarmate het vloeroppervlak toeneemt. Daarom is het slim om een epoxyvloer op een groter oppervlakte te laten aanbrengen. Zo kunt u op de kosten besparen.

De staat van de ondergrond

Een epoxyvloer kan enkel aangebracht worden op een vlakke, schone en droge ondergrond. Indien de ondergrond in slechte staat verkeert, zullen wij deze eerst moet voorbewerken. Dit zorgt wel voor een meerprijs.

Extra opties

Voor epoxyvloeren zijn verschillende extra opties mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een antistatische afwerking of kan de vloer worden afgewerkt met holle plinten. Ook het design en de afwerking spelen een rol in de prijs per vierkante meter. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo in de vloer laten verwerken of u kunt een decoratieve kleurvlok (flakes) laten instrooien.

Wilt u meer informatie over de prijs van een epoxyvloer? Klik op onderstaande button voor aanvullende informatie.

Prijzen

Een epoxyvloer laten aanbrengen

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren voor in woningen en voor bedrijven. Een epoxyvloer is een perfecte keuze voor industriële bedrijven. Ons team van geschoolde vloerleggers brengt de vloer op ambachtelijke wijze aan. Met als resultaat een naadloze en sterke vloer die jaren meegaat. Dat maakt een epoxyvloer een slimme investering.

Het aanbrengen van een gietvloer neemt meerdere dagen in beslag omdat elke laag van de vloer volledig moet indrogen voordat men verder kan gaan. Wij denken met u mee zodat uw bedrijf hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt. En houd ook in gedachte, de epoxyvloer gaat tientallen jaren mee, dus voorlopig kunt u vooruit!

Bij Coatingvloer.nl profiteert u van:

 • Snelle applicatietijd van 5 dagen
 • Jarenlange ervaring in het aanbrengen van epoxyvloeren
 • Mogelijkheid tot bezoeken van de showroom
 • Op maat gemaakte vloeren voor elke locatie
 • 1 aanspreekpunt. Projectbegeleiding van A t/m Z

Bel: 020 845 2650 Foto’s recente projecten

“De Epoxyvloer is erg praktisch en tegelijkertijd ook heel mooi. Ik ben er heel tevreden mee. Het personeel van Coatingvloer.nl is erg kundig en vriendelijk. Een aanrader!”

Tim, eigenaar van een bedrijf uit Lelystad

Wat is epoxy?

Een epoxyvloer wordt gemaakt van het bestanddeel epoxy. Epoxy is een harde kunststof die wordt gebruikt voor het maken van onder andere lijm en vloeren. Wanneer epoxy wordt toege-past als vloer zorgt het voor een hoge mate van slijtvastheid en vochtdichtheid. Daarnaast is epoxy in vergelijking met polyurethaan een stuk harder en daardoor minder flexibel. Epoxy wordt daarom veelal gebruikt voor het ontwikkelen van industriële vloeren.

Het verschil tussen epoxy en polyurethaan

De meeste gietvloeren bestaan voor een groot deel uit de kunsthars epoxy of de kunsthars polyurethaan. Er is een groot verschil tussen beiden, polyurethaan is flexibeler dan epoxy en dat maakt een gietvloer van polyurethaan geschikt voor in woningen of kantoren. Een PU gietvloer is comfortabel en te combineren met vloerverwarming. De kunsthars epoxy is harder dan polyurethaan. Dit maakt een epoxyvloer erg sterk en heel weerbaar. Een epoxyvloer is daarom zeer ge-schikt voor de industrie omdat het zowel chemische belasting als zware belasting goed aankan.

Aanleg van de vloer

In onderstaande overzicht ziet u onze systemen en hun laagopbouw. Het aanbrengen van een epoxyvloer wordt niet in 1 dag afgerond, dit gaat vaak met één laag per dag. Daarom denken wij met u mee om uw bedrijfsproces zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Vloercoating

Laagdikte 0,5 mm

Hardtop Strong Topcoat (optioneel)

Kleurvlokken Silicium (optioneel)

Toevoeging Antislip (optioneel)

EP Coatingvloer HQ (optioneel)

EP Coatingvloer HQ

EP Primer/Screed X300

Ondergrond

EP Gietcoating

Laagdikte 0,5-1 mm

Hardtop Strong Topcoat (optioneel)

Kleurvlokken Silicium (optioneel)

Toevoeging Antislip (optioneel)

Epoxy Gietcoating HQ

EP Primer/Screed X300

Ondergrond

Epoxy Gietvloer

Laagdikte 2-3 mm

Hardtop Strong Topcoat (optioneel)

Kleurvlokken Silicium (optioneel)

Epoxy Gietvloer A300

EP Screed

EP Primer X300

Ondergrond

ESD Vloer

Laagdikte 2-3 mm

ESD Gietvloer 2490®

Geleidende Primer EP6500

Geleidingsstrippen, koperband

EP Primer/Screed X300

Ondergrond

Troffelvloer

Laagdikte 5-6 mm

2e Seallaag EP7950

1e Seallaag EP7950

Troffelvloer HQ

Kwartsmix N Laag

EP Primer/Screed X300

Ondergrond

Onderhoud van een epoxyvloer

Epoxyvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Doordat een epoxyvloer geen naden heeft, kan er ook geen vuil en stof tussen de kieren achterblijven. Losliggend vuil kan het beste worden opgezogen met een stofzuiger en vlekken kunt u het beste verwijderen met een natte doek. Wij raden aan om vooral geen chloorhoudend schoonmaakmiddel te gebruiken. Meer informatie over het onderhouden van een gietvloer vindt u op onze onderhoudspagina.

Werkzaam door heel Nederland

Coatingvloer.nl is gevestigd in Amsterdam maar wij zijn werkzaam door heel Nederland:

 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Maastricht
 • Rotterdam
 • Utrecht
Onze epoxyvloer showroom

Onze epoxyvloer showroom

Bezoek onze epoxyvloer showroom

Bekijk de epoxyvloeren in onze epoxyvloer showroom in Amsterdam. We laten u graag alle mogelijkheden zien en denken met u mee over de beste toepassing. Maak een afspraak zodat we voldoende tijd en aandacht voor u hebben. We geven direct een prijsindicatie, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Bekijk showroom

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Maak direct een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken per e-mail.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 94 waarderingen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor meer informatie en advies over de epoxy coatings van Coatingvloer.nl kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 020 845 2650. Als u direct een vrijblijvende prijsindicatie wilt hebben, vraag dan een offerte bij ons aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u een voorstel op maat van ons.

Bel: 020 845 2650Gratis prijsberekening

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan