Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Industrievloeren

Industrievloeren zijn speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen in de breedste zin van het woord. De industriële sector is omvangrijk en kent een verscheidenheid aan bedrijven. Deze verscheidenheid is ook terug te zien in het aanbod met industrievloeren dat Coatingvloer.nl voor u beschikbaar heeft. Dat is ook een reden dat ieder …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Industrievloeren

Industrievloeren zijn speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen in de breedste zin van het woord. De industriële sector is omvangrijk en kent een verscheidenheid aan bedrijven. Deze verscheidenheid is ook terug te zien in het aanbod met industrievloeren dat Coatingvloer.nl voor u beschikbaar heeft. Dat is ook een reden dat ieder bedrijf dat hoge eisen stelt aan de vloer bij ons kan slagen. Daarbij kunt u uiteraard op een advies rekenen dat meer omvat dan alleen het herhalen van uw wensen. Onze vakmensen staan u bij door ook naar de bedrijfsruimte te kijken en op basis van ervaring en kennis het beste advies te geven.

Een industrievloer van Coatingvloer.nl is altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Breed assortiment met industrievloeren

Het brede assortiment met industrievloeren maakt het voor veel bedrijven in de industriële sector, maar ook in andere branches mogelijk om altijd de beste keuze te maken. De industrievloeren in ons aanbod variëren bovendien in prijs. U kunt dan ook met het gebruiksdoel, de ruimte, persoonlijke voorkeuren en met uw budget rekening houden. Het brede assortiment met industrievloeren bestaat onder meer uit:

vloercoating HQ

Vloercoating HQ

De Vloercoating HQ van Coating Vloer & Company is het aantrekkelijk geprijsde alternatief voor een gietvloer. We voorzien uw bestaande vloer van een strakke, naadloze laag die u alle voordelen van een gietvloer biedt, zoals onderhoudsgemak en vloeistofdichtheid. Ook onze vloercoatings zijn leverbaar in talloze kleuren, en u kunt zelfs kiezen voor een transparante vloercoating.

ep gietvloer hq

EP Gietvloer HQ

Daar waar hoge eisen worden gesteld aan mechanische belastbaarheid, slijtvastheid, hygiëne, chemische belastbaarheid, vloeistofdichtheid en vochtbestendigheid van een vloer, is de EP Gietvloer HQ prima op zijn plaats. Wij leveren deze eersteklas epoxyvloeren vooral in industriehallen, werkplaatsen, magazijnen, opslagruimtes, garages, fabrieken, productiehallen en bouwmarkten.

troffelvloer hq

Troffelvloer HQ

De Troffelvloer HQ van Coating Vloer & Company is niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook gewoon mooi. Hij is namelijk leverbaar in vrijwel alle kleuren en kleurcombinaties, en indien gewenst kunnen we uw bedrijfslogo erin verwerken. U vindt de Troffelvloer HQ al in diverse werkplaatsen, koelcellen, garagebedrijven, productieruimtes, horecabedrijven, grootkeukens, bakkerijen, slagerijen, bouwmarkten en winkels.

kunststofvloer

MMA® vloer

Een MMA® vloer is een volwaardige kunststofvloer, die in de afgelopen dertig jaar zeer betrouwbaar is gebleken. Deze vloer hardt volledig uit in hooguit twee uur. Daarna is de vloer direct weer volledig belastbaar. Kunt of wilt u uw bedrijf dus niet stilleggen alleen maar omdat er een nieuwe vloer gelegd wordt? Dan is de MMA® vloer een prima keuze.

Antislip industrievloer: veiligheid boven alles

Iedere industrievloer die door ons wordt aangelegd, heeft hetzelfde doel: veiligheid bieden voor uw medewerkers. Daarom bieden we ook industrievloeren aan met antislip, wat ervoor zorgt dat medewerkers, maar ook bezoekers of klanten veilig over uw industrievloer kunnen lopen. Welke vloeistoffen of andere middelen er in de ruimte ook gebruikt worden. Vocht op een vloer kan namelijk gevaarlijke situaties veroorzaken.

Toepassing in diverse ruimten

Een antislip industrievloer is verkrijgbaar in verschillende gradaties, zodat u de hoeveelheid antislip kunt aanpassen op het gebruik van de ruimte. Een antislip vloer wordt voornamelijk aangeraden in ruimten waar veel met vloeistoffen gewerkt (en dus ook geknoeid) wordt. Denk bijvoorbeeld aan een werkplaats, garage, maar ook supermarkten of keukens in de horeca of in zorginstellingen. Ook op galerijen van gebouwen wordt een antislip vloer vaak toegepast. Voordat de antislip industrievloer wordt aangebracht, is het belangrijk dat de ondergrond volledig vlak en egaal is. Dit geldt eigenlijk voor alle gietvloeren. Na het aanbrengen van de antislip coating is de vloer na twaalf uur alweer beloopbaar.

Prijzen van industrievloeren

De industrievloeren zijn in diverse prijsklassen beschikbaar. Het aantal m2 is vooral bepalend voor de totale kosten die in rekening gebracht worden. Voor alle industrievloeren geldt dat vloeren met een oppervlak van minimaal 151 m2 het meest voordelig zijn. Dit komt doordat er ook met vaste kosten rekening gehouden wordt, zoals onder meer transportkosten. Het materiaal van het type vloer waar u voor kiest, is eveneens van invloed op de prijzen net als dat meerwerk, speciale opties of extra arbeidsuren voor het bewerken van de ondergrond invloed op de kosten hebben.

Oppervlakte

De oppervlakte is bij de toepassing van industrievloeren doorgaans redelijk groot en dat maakt het ook voordelig om voor dit type vloer te kiezen. Overigens zijn er ook voor minder grote industriële ruimtes uiteraard voordelige oplossingen beschikbaar bij Coatingvloer.nl.

Materiaalkeuze

Een epoxyvloer wordt van ander materiaal gemaakt dan een PU vloer en hierin zit dan ook verschil in prijs net als dat een troffelvloer weer andere prijzen kent. Per materiaalsoort kunnen de prijzen van industrievloeren en daarmee kunt u rekening houden.

Industrievloeren voor veelzijdige toepassingen

In iedere bedrijfsruimte worden uiteraard weer andere eisen gesteld aan de vloer die er komt te liggen. Een vloer in een bakkerij moet hygiënischer zijn in vergelijking met een vloer die in een parkeergarage neergelegd wordt. Bovendien kunnen er speciale eisen gesteld worden, zoals in een fabriek bij de productie van elektronica waar het belangrijk is dat er een antistatische vloer gelegd wordt. Ook voor uw bedrijf hebben wij de ideale industrievloer beschikbaar die volledig op maat kan worden afgewerkt.

Industrievloer aanbrengen

Het aanbrengen van een industrievloer verloopt altijd stapsgewijs. Het aantal dagen dat nodig is om een industrievloer aan te brengen verschilt. Een coating aanbrengen neemt in totaal gezien minder tijd in beslag in vergelijking met het aanbrengen van een epoxy gietvloer die uit meer lagen bestaat. Ieder project wordt volledig in overleg met u uitgevoerd en voordat de eerste stappen gezet worden met betrekking tot het uitvoeren van de werkzaamheden wordt eerst nog een projectbezoek afgelegd.

Actief in heel Nederland

Coatingvloer.nl heeft heel Nederland als werkgebied en is specialist in het aanbrengen van industrievloeren voor de meest uiteenlopende bedrijven en projecten. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het is online mogelijk om een aanvraag voor een offerte voor een industrievloer in te dienen. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u liever persoonlijk eerst met ons in gesprek gaat. U kunt daarvoor een afspraak maken via 020 – 845 26 50. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.