Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Ceramix Crete vloer

Ceramix Crete vloer is het perfecte systeem om als industrievloer toegepast te worden. Dit type vloer kan namelijk als de sterkste vloer op de wereld worden beschouwd. De eigenschappen van Ceramix Crete zorgen er namelijk voor dat er sprake is van een vloer die tot het meest extreme niveau bestand …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Ceramix Crete vloer

Ceramix Crete vloer is het perfecte systeem om als industrievloer toegepast te worden. Dit type vloer kan namelijk als de sterkste vloer op de wereld worden beschouwd. De eigenschappen van Ceramix Crete zorgen er namelijk voor dat er sprake is van een vloer die tot het meest extreme niveau bestand is tegen thermische schokken, agressieve chemicaliën en kan bovendien de zwaarste impacts verdragen. Bij een door ons geleverde Ceramix Crete vloer kunt u altijd rekenen op:

 • Hoge chemische resistentie
 • Extreem bestand tegen thermische schokken
 • Tegen hoge temperaturen bestand
 • Verdragen van de zwaarste impacts
 • Wereldwijd de sterkste vloer
 • Toepasbaarheid in vele branches
 • Vloeistofdichte en naadloze vloer
 • Onderhoudsvriendelijk vloer

Een Ceramix Crete vloer is door de specifieke eigenschappen de sterkste vloer ter wereld. In het beschikbare assortiment wordt bovendien variatie geboden ten aanzien van de structuur van het oppervlak. Ten aanzien van het leveren en plaatsen van Ceramix Crete vloeren kunt u rekenen op ons vakmanschap. Onze adviseur is graag bereid om op uw bedrijf langs te komen om inzicht te bieden in de mogelijkheden. Wij denken met u mee ten aanzien van de gewenste praktische en technische kenmerken om de sterkste vloer volledig op maat samen te stellen en te realiseren.

pu beton

Toepassing Ceramix Crete vloer vanuit historisch perspectief

Als er naar het verleden wordt gekeken, werden Ceramix Crete vloeren al tientallen jaren terug toegepast als vloersysteem in de chemische sector. De hoge bestendigheid tegen agressieve chemicaliën is daarvoor een belangrijke factor. Ook in de branche voor voedingsmiddelen wordt dit type vloer vanwege de hoge mate van hygiëne en vloeistofdichtheid al langer toepast.

Als er naar het heden gekeken wordt, is er tegenwoordig sprake van een nog bredere toepassing voor de meest uiteenlopende branches. Een Ceramix Crete vloer is namelijk specifiek geschikt voor allerlei soorten bedrijven die ten aanzien van meerdere aspecten de hoogste eisen stellen aan een vloer.

Ceramix Crete vloer voor brede toepassing

Er zijn steeds meer bedrijven die alle voordelen zien van een Ceramix Crete vloer. Dit vloersysteem wordt dan ook in steeds meer branches als de beste en sterkste vloer gezien. Zo wordt Ceramix Crete toegepast in de technische industrie. In werkplaatsen, walserijen en distributieruimten worden nu eenmaal hoge eisen gesteld en daar wordt met deze vloer aan tegemoet gekomen.

Doordat er sprake is van uitermate hygiënische eigenschappen wordt deze vloer ook vaak toegepast in de farmaceutische sector, waarbij er gedacht kan worden aan clean rooms en testfabrieken. In de drankindustrie en voedingsmiddelenbranche is de Ceramix Crete vloer ook niet meer weg te denken. Wij leveren en plaatsen deze vloer in dat kader dan ook in slagerijen, zuivelbedrijven, brouwerijen, bakkerijen en distilleerderijen.

Ceramix Crete vloeren en speciale afwerking

Het assortiment met Ceramix Crete vloeren in combinatie met de opties voor een specifieke afwerking, zorgt ervoor dat wij u altijd de perfecte bedrijfsvloer kunnen presenteren. Er kan door ons met vele aspecten rekening worden gehouden om een vloer op maat te maken. Bijvoorbeeld met specifieke wet- en regelgeving, maar ook met individuele wensen ten aanzien van de uitvoering en kleur.

20 tot 30 jaar lange levensduur

Ceramix Crete vloeren kennen een lange levensduur. Als u bij Coating Vloer & Company de keuze maakt voor dit type vloer, dan bent u bovendien van de beste kwaliteit verzekerd. U kunt dan ook na 20 tot 30 jaar nog altijd profiteren van alle voordelen van de Ceramix Crete vloer. Zelfs als deze in een agressieve chemische omgeving is gelegd. De lange levensduur is ook van toepassing op antistatische vloeren, temperatuurbestendige uitvoeringen, hygiënische vloersystemen en slijtvaste vloeren voor natte procedés.

Temperatuurbestendig, ijzersterk en duurzaam

Ceramix Crete vloeren zijn voorzien van een bindmiddelsysteem op basis van polyurethaan dat tot een temperatuur van meer dan 130 graden Celsius belastbaar is. Dat laat meteen de kracht van deze vloer al zien in vergelijking met de standaard kunstharsvloeren die bij een temperatuur van 50 graden tot 60 graden Celsius verweken.

Antistatische en hygiënische eigenschappen

Ceramix Crete vloeren voldoen aan de strengste normen van hygiëne voldaan. Dat komt onder meer door de gesloten structuur. Daarmee wordt voorkomen dat bacteriën en schimmels de gelegenheid krijgen om te groeien. Door deze specifieke eigenschappen is het zo dat dit type vloer in het bijzonder geschikt zijn om toe te passen in een ruimte, waarin de strengste normen op het gebied van hygiëne gevolgd moeten worden.

Ten aanzien van het profiel van het oppervlak geld dat wij daarin een grote verscheidenheid bieden. De gekozen structuur bepaalt de efficiëntie en de veiligheid in de werkomgeving. Naast de hygiënische eigenschappen en het veiligheidsaspect geldt dat een Ceramix Crete vloer ook in een antistatische uitvoering gerealiseerd kan worden. Zo kunt u de keuze maken voor een antistatische vloer die een uitstekende weerstand biedt tegen chemische stoffen en oplosmiddelen. De statisch geleidende eigenschappen voorkomen dat ongewenste statische elektriciteit via de vloer wordt verspreid.

Eigenschappen van Ceramix Crete vloeren op een rijtje

 • Kan al aangebracht worden op vochtig en nieuw beton van zeven dagen
 • Leverbaar in antistatische uitvoering
 • Uitvoering decoratief design mogelijk
 • Na 12 uren betreding mogelijk
 • Volledige belastbaarheid na 48 uur
 • Extreme bestendigheid tegen chemicaliën en oplosmiddelen
 • Gemakkelijk te reinigen met stoom en detergenten
 • Naadloos aangebracht en stofwerend
 • Bestand tegen zware impact, ook bij temperaturen onder nul
 • In allerlei kleuren en kleurencombinaties beschikbaar

Meer informatie?

U kunt altijd vrijblijvend meer informatie ontvangen over Ceramix Crete vloeren en geven u daarbij graag persoonlijk advies om de ideale vloer voor uw bedrijf op maat te maken. U bent welkom in onze showroom, maar onze adviseur kan ook ter plekke bij u op het bedrijf langskomen. Dat biedt als voordeel dat de bedrijfssituatie meteen bekeken kan worden.

Prijzen

Wilt u meer weten over de prijzen van onze Ceramix Crete vloeren?

Regio’s waarin wij werkzaam zijn

Coating Vloer & Company BV levert en plaats Ceramix Crete in heel Nederland. Zo kunt u bij ons onder meer terecht in de regio van:

 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Rotterdam
 • Utrecht

Offerte aanvraag

Voor meer informatie en advies over onze Ceramix Crete vloeren kunt u ons bellen via 020-8452650. Het is eveneens mogelijk om via deze website meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.