Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer Nadelen

Een gietvloer is een vloer met erg veel voordelen. Lees hier meer over de voordelen van een gietvloer. Maar een gietvloer heeft helaas ook enkele nadelen. Het is bij het kiezen van een nieuwe vloer altijd goed om zowel de voordelen als de nadelen van de vloer te vergelijken. Wij zijn erg trots op de gietvloeren die we leveren, maar we willen u ook vertellen over de nadelen die de vloeren hebben.

De nadelen van een gietvloer

Gietvloeren zijn niet krasvast

Een gietvloer is een sterke en duurzame vloer die tegen een stootje kan. De gietvloeren voor in woningen zijn licht flexibel en voelen daardoor comfortabel aan. Maar deze vloeren kunnen wel degelijk krassen krijgen als deze niet goed genoeg beschermd worden, net zoals dat het geval is bij een houten vloer of een vloer van linoleum. Met slechts enkele kleine aanpassingen kunt u de gietvloer goed beschermen tegen krassen. Lees hier meer over het beschermen van een gietvloer tegen krassen. 

Het duurt meerdere dagen voordat een gietvloer is aangebracht

Een gietvloer wordt op ambachtelijke wijze met de hand aangebracht. En elk type gietvloer bestaat uit meerdere lagen die volledig moeten indrogen. Hierdoor duurt het gehele proces ongeveer een week, zelfs nog langer bij bepaalde typen gietvloeren. Het is daarom even wachten voordat u de ruimte kan gebruiken, maar het is het wachten zeker waard. Hierna geniet u jarenlang van een schitterende vloer.

Een gietvloer is een relatief dure vloer

Als we alle vloerprijzen bij elkaar nemen is een gietvloer een relatief dure vloer. Maar bedenk daarbij wel dat u betaalt voor hoge kwaliteit. Een gietvloer is een echte kwaliteitsvloer die lang meegaat. Waar andere vloeren al versleten zijn, is de gietvloer nog in goede staat. Daarnaast betaalt u bij ons een lagere prijs per vierkante meter, wat het interessant maakt om de vloer op een groter oppervlakte te laten aanbrengen. Zo kunt u geld besparen.

Meer voordelen dan nadelen

Dit zijn de nadelen van een gietvloer, maar een gietvloer heeft veel meer voordelen. Toch is het goed om te weten dat deze nadelen er zijn. Heeft u hulp nodig bij het bepalen of een gietvloer de juiste keuze voor u is? Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.