Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer Nadelen

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw woning, maar twijfelt u of een gietvloer op uw wensen aansluit? Het is bij het kiezen van een nieuwe vloer altijd goed om zowel de voor- als de nadelen van de vloer goed in beeld te hebben. Wij van …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer Nadelen

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw woning, maar twijfelt u of een gietvloer op uw wensen aansluit? Het is bij het kiezen van een nieuwe vloer altijd goed om zowel de voor- als de nadelen van de vloer goed in beeld te hebben. Wij van Coatingvloer.nl ontwikkelen en leggen gietvloeren sinds 2009. We sommen de belangrijkste nadelen voor u op.

1. Gietvloeren zijn niet krasvast

Een gietvloer is een sterke en duurzame vloer die tegen een stootje kan. De gietvloeren voor in woningen zijn licht flexibel en voelen daardoor comfortabel aan. Maar deze vloeren kunnen wel degelijk krassen krijgen als u deze niet goed genoeg beschermt, net zoals dat het geval is bij een houten vloer of een vloer van linoleum. U voorkomt krassen door uw meubelen te voorzien van hoge kwaliteit viltjes, niet met naaldhakken over de vloer te lopen, leefhoeken te voorzien van tapijt en uw werkplek van een bureaustoelmat.

2. Het duurt meerdere dagen voordat een gietvloer is aangebracht

Een gietvloer wordt op ambachtelijke wijze met de hand aangebracht. En elk type gietvloer bestaat uit meerdere lagen die volledig moeten indrogen. Hierdoor duurt het gehele proces ongeveer een week, zelfs nog langer bij bepaalde typen gietvloeren.

3. Een gietvloer is een relatief dure vloer

Als we alle vloerprijzen bij elkaar verzamelen, dan is een gietvloer een relatief dure vloer. Voor ieder type vloer geldt: goedkoop is duurkoop.  Kiest u voor een professionele gietvloerlegger, dan betaalt u wat meer, maar gaat uw gietvloer ook langer mee.

Maak een weloverwogen keuze

Lees u goed in over de voor- en nadelen van elk type woningvloer. Indien u geïnteresseerd bent, leest u in onze andere blog meer over de voordelen van een gietvloer. Besluit u voor een gietvloer te gaan, laat u dan goed informeren door uw leverancier. Een professionele gietvloerenlegger nodigt u te allen tijde uit in een showroom, waar al uw vragen beantwoord worden.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.