Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Supermarkt vloer

Een supermarkt vloer dient technisch, praktisch en esthetisch aan eisen te voldoen. Dat betekent dat er in principe voor het samenstellen van de ideale supermarkt vloer een compleet eisenpakket aanwezig is. Coatingvloer.nl is ervaren in het aanbrengen van naadloze vloeren voor de meest uiteenlopende vloerprojecten en kan met een afwerking …

Supermarkt vloer

Een supermarkt vloer dient technisch, praktisch en esthetisch aan eisen te voldoen. Dat betekent dat er in principe voor het samenstellen van de ideale supermarkt vloer een compleet eisenpakket aanwezig is. Coatingvloer.nl is ervaren in het aanbrengen van naadloze vloeren voor de meest uiteenlopende vloerprojecten en kan met een afwerking …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam
Home » Supermarkt vloer

Supermarkt vloer

Een supermarkt vloer dient technisch, praktisch en esthetisch aan eisen te voldoen. Dat betekent dat er in principe voor het samenstellen van de ideale supermarkt vloer een compleet eisenpakket aanwezig is. Coatingvloer.nl is ervaren in het aanbrengen van naadloze vloeren voor de meest uiteenlopende vloerprojecten en kan met een afwerking op maat aan uw eisenpakket voor een nieuwe vloer in de supermarkt tegemoetkomen. Wij zijn onder bekend met vloeren die op basis van HACCP normen worden samengesteld. Bovendien zijn er standaard een aantal eigenschappen van toepassing die u altijd terugziet in de supermarktvloeren van Coatingvloer.nl, zoals:

  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Veilig
  • Hygiënisch
  • Vloeistofdicht
  • In alle kleuren beschikbaar
  • Maatwerk
  • Keuze uit meerdere opties

Opties voor een supermarkt vloer

Coatingvloer.nl biedt verschillende opties voor het samenstellen van de ideale supermarkt vloer. In de eerste plaats zijn er al verschillende mogelijkheden als het gaat om de keuze voor een bepaald soort materiaal. Op basis van het gebruiksdoel en uw wensen kunnen onze deskundige medewerkers u daarbij van een passend advies voorzien. Een epoxy gietvloer is bijvoorbeeld een optie, maar de supermarkt vloer kan ook op basis van polyurethaan of op basis van een coating geleverd worden. Het is namelijk ook mogelijk dat de bestaande vloer in uw supermarkt niet helemaal vervangen hoeft te worden, maar door ons opnieuw kan worden afgewerkt. Dat is bovendien een budgetvriendelijke afwerking.

Supermarkt vloer op basis van maatwerk

Bij het samenstellen van een supermarkt vloer is het belangrijk dat er maatwerk wordt geleverd. Naast het type vloer geldt dat er keuzes gemaakt kunnen worden ten aanzien van de afwerking. Het is in een supermarkt bijvoorbeeld belangrijk dat de vloer veilig is. De veiligheid voor klanten en medewerkers kan met antislipgradatie gerealiseerd worden. Daarnaast is het van belang om bij het samenstellen van een supermarkt vloer rekening te houden met de contactgeluiden. Bijvoorbeeld winkelwagentjes die over de grond voortgeduwd worden. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om de vloer voor uw supermarkt samen te stellen met een extra geluiddempende laag.

Aanbrengen van uw supermarkt vloer

Uw supermarkt vloer wordt door het professionele applicatieteam van Coatingvloer.nl aangebracht. Dat gebeurt in overleg, zodat er zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden wordt ondervonden en u de supermarkt zo snel mogelijk weer kunt openen. Voor alle supermarkt vloeren geldt dat er een vaste procedure wordt gevolgd voor het aanbrengen van de vloer. Daarover informeren wij u uiteraard uitgebreid en weet tijdens het hele procedure precies wat er aan de hand is en wat er eventueel van u wordt verwacht.

Prijzen

De prijzen van de supermarkt vloer zijn in de eerste plaats van het type vloer en in de tweede plaats van het aantal m2 afhankelijk. De meeste supermarkten beschikken over een aardig groot oppervlak, zodat wat dat betreft bij Coatingvloer.nl al snel van schaalvoordeel geprofiteerd kan worden.

Oppervlakte

Het is een voordeel bij een supermarkt met een groot oppervlak dat er al heel snel sprake is van schaalvoordeel. De prijs van de supermarkt vloer wordt daardoor per m2 goedkoper. Wij laten u graag kennismaken met het schaalvoordeel.

Materiaalkeuze

Zoals gezegd kan een supermarkt vloer van diverse materialen worden vervaardigd. Daar kan dan ook van gezegd worden dat het materiaal onder meer een bepalende factor is als het gaat om de nieuwe vloer voor uw supermarkt.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is in alle provincies in Nederland actief en is specialist in het aanbrengen van supermarktvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het aanvragen van een offerte voor een supermarkt vloer is vrijblijvend en verloopt via het online aanvraagformulier. U kunt echter ook eerst de showroom van Coatingvloer.nl bezoeken, waar u via 020-845265 een afspraak voor kunt maken.

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.