Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloeistofdichte vloercoating

Vloeistofdichte vloercoating is een vloersysteem dat de ondergrond een uitstekende bescherming biedt. Dat is niet het enige voordeel. De vloeistofdichte vloercoating van Coatingvloer.nl is namelijk zo samengesteld dat deze naadloos en strak wordt aangebracht, waarbij vocht als het ware niet tot het oppervlak doordringt. Als er vocht op de vloer …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloeistofdichte vloercoating

Vloeistofdichte vloercoating is een vloersysteem dat de ondergrond een uitstekende bescherming biedt. Dat is niet het enige voordeel. De vloeistofdichte vloercoating van Coatingvloer.nl is namelijk zo samengesteld dat deze naadloos en strak wordt aangebracht, waarbij vocht als het ware niet tot het oppervlak doordringt. Als er vocht op de vloer ligt, is het schoonmaken ervan dan ook een fluitje van een cent. Nog een voordeel is dat de hoogwaardige coating gemakkelijk over een bestaande vloer kan worden aangebracht.

Vloeistofdichte vloercoating ook als hygiënisch vloersysteem

Er zijn ruimtes waar aan strenge eisen voldaan moet worden als het gaat om de hygiëne. Een voorbeeld van een eis waar de ruimte dan aan moet voldoen is dat er sprake moet zijn van vloeroplossing die vloeistofdicht is. De vloeistofdichte vloercoating kan om ook aan hygiënische eisen te voldoen door ons worden aangelegd met een holle plint. Dat betekent dat er een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening kan worden afgegeven.

Vloeistofdichte vloercoating voor industriële toepassing

Voor industriële toepassingen is de vloeistofdichte vloercoating uitstekend geschikt. Juist ook doordat het materiaal dusdanig is samengesteld dat de vloer ook bestand is tegen belasting door chemicaliën, zuren en oliën. In werkplaatsen of in fabrieken, maar ook in garages is de keuze voor een vloeistofdichte vloercoating een prima keuze. Zelfs in wasstraten en in ESD-zones wordt vaak voor deze vloeroplossing van Coatingvloer.nl gekozen. De vloer is multifunctioneel en uit te breiden met extra eigenschappen als antislip. Daarnaast is er veel mogelijk op het gebied van kleur.

Vloeistofdichte vloercoating op maat

Coatingvloer.nl hecht er waarde aan dat de vloeistofdichte vloercoating volledig op maat wordt samengesteld. Dat garandeert namelijk dat u tevreden bent met het resultaat dat geleverd wordt. Voor het samenstellen van een vloeistofdichte vloercoating op maat nodigen wij u graag uit om naar de showroom te komen. U hoeft dan alleen maar even telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend en hiervoor is een formulier beschikbaar.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.