Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Microcement

De kenmerken van microcement Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Vloerverwarming Prijs €/m² Microcement Woningen, winkels, showrooms en kantoren Naadloos, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en unieke uitstraling 20% polyurethaan en 80% beton 30 2,0 mm – 3,0 mm      Vanaf € 73,- Voor vragen of meer informatie over een …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Microcement

Microcement heeft een uniek karakter en door de veelzijdige toepassing is het een zeer populaire vloer in woningenwinkelsshowrooms en kantoren. De bijzondere uitstraling kan heel robuust ogen of juist nét heel elegant zijn. Het karakter springt er echter altijd uit en bovendien is er door de wijze van aanbrengen sprake van een unieke vloer. De tekening die te zien is, zal namelijk nergens hetzelfde zijn. Zo heeft u altijd een bijzondere vloer!

Klik op de oranje knop (rechtsboven), vul het formulier in en u ontvangt een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Ga voor een microcement vloer bij Coatingvloer.nl en maak gebruik onze voordelen:

 • Ruime keuzes in microcement
 • Unieke microcement vloer die past bij uw ruimte
 • Gehele project één vast aanspreekpunt
 • Jarenlange ervaring in het aanbrengen van microcement
 • Ruime showroom met groot assortiment gietvloeren

Ons aanbod microcement vloeren

We vinden het belangrijk dat de microcement vloer volledig voldoet aan uw wensen. U heeft daarom ook de keuze uit veel verschillende kleuren. Om u ervan te verzekeren dat u de juiste keuze maakt, hebben we hieronder de belangrijkste kenmerken van microcement voor u op een rijtje gezet.

De kenmerken van microcement

DesignvloerenPopulairste toepassingBelangrijkste eigenschapSamenstellingAantal kleurenLaagdikteVloerverwarmingPrijs €/m²
MicrocementWoningen, winkels, showrooms en kantorenNaadloos, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en unieke uitstraling20% polyurethaan en 80% beton302,0 mm – 3,0 mm    Vanaf € 73,-

Voor vragen of meer informatie over een vloer van microcement mag u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Daar vindt u de gehele collectie vloeren.

Wat is microcement?

Een cementgebonden pleister is het hoofdbestanddeel van het materiaal dat gebruikt wordt om een microcement vloer aan te brengen. Het materiaal bestaat uit een pleisterlaag die cementgebonden is en wordt met een spaan aangebracht. De hand van de vakman vertaalt uw wensen qua structuur en levendigheid in een origineel resultaat.

High end microcement vloer van grote klasse

Microcement is een high end vloer van grote klasse. Er is sprake van een hoog designgehalte in de vorm van een vloer die we naadloos en strak afwerken. De levendigheid van de tekening bepaalt de sfeer en u kunt dan ook met de gewenste uitstraling in het interieur rekening houden. Het decoratieve karakter in combinatie met comfort en gemak, maakt microcement tot een topvloer die zowel voor particuliere als zakelijke toepassingen geschikt is. Uw woonkamer en keuken kunnen met een microcement vloer de basis vormen voor een designinterieur. In uw winkel, showroom of kantoor zorgt de microcement vloer voor een uitstekende eerste indruk die uw bedrijfsuitstraling kracht bijzet.

Voordelen van microcement

Een microcement vloer is een echte bijzondere vloer met eigentijdse eigenschappen. Dit omdat de vloer met de hand wordt aangebracht. Er ontstaat zo een mooie natuurlijk uitstraling. We zetten de belangrijkste voordelen van een microcementvloer voor u op een rijtje:

 • Microcement beschikt over unieke eigenschappen. Een microcement vloer is origineel, robuust, maar tegelijkertijd toch ook elegant. Doordat de vloer met de hand wordt aangebracht, ontstaan er bepaalde tekeningen. Geen één vloer is daarom hetzelfde! Microcement staat dan ook prachtig in iedere ruimte en past bij veel interieurstijlen.
 • Een microcement vloer is zeer duurzaam. De vloer is sterk en kan prima tegen een stootje. U kunt dan ook jaren genieten van een microcementvloer. Daarnaast heeft de vloer weinig onderhoud nodig, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is.
 • Een microcement vloer kunnen we aanbrengen op verschillende ondergronden. Het is wel van belang dat de ondergrond eerst goed wordt voorbereid. Voordat we starten met het aanbrengen van microcement, zorgen we er dan ook voor dat de vloer volledig schoon en glad is. Dit creëert het beste resultaat.
 • Een microcement vloer is volledig naadloos. Daarom kan stof en vuil zich niet ophopen in kiertjes en is de vloer dan ook gemakkelijk schoon te maken. Dat maakt een microcement vloer ook heel hygiënisch.
 • Naast het feit dat de vloer volledig naadloos en sterk is, haalt u een comfortabele vloer in huis. U geniet van de voordelen van een betonnen vloer en dat is dan ook dé reden dat microcement zo populair is.
 • Om de microcement vloer geheel af te stemmen op uw wensen en interieur, bieden we een breed scala aan kleuren aan. Vooral natuurlijke tinten als grijs en bruin zijn bij een vloer van microcement geliefd.

De volgende kenmerken en voordelen zijn altijd van toepassing op microcement van Coatingvloer.nl:

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Hygiënisch
 • Uniek
 • Ambachtelijk
 • Ruime keuze kleuren
 • Gemakkelijk schoon te maken

Microcement is geschikt voor elke ruimte

Microcement is voorzien van een fijne korrelgrootte en beschikt daarom over een hoge krasbestendigheid. Met een dikte van 1 tot 2 mm kan het op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden. U kunt hierbij denken aan stucwerk, beton, tegels of hout. Het is wel van belang dat de ondergrond goed schoon en glad is voor het beste resultaat. Bijkomend voordeel is dat microcement ook toepasbaar is in natte ruimtes, zoals de badkamer of keuken. Ook is microcement geschikt als renovatieproduct. Is uw huidige gietvloer toe aan vervanging door een verouderde look of beschadigingen? Dan is een microcementvloer wellicht een goede oplossing. Door uw vloer te voorzien van een nieuwe beschermlaag ontstaat er een prachtige, nieuwe uitstraling.

Professioneel aanbrengen van microcement

Microcement wordt door de specialisten van Coatingvloer.nl op een professionele wijze aangebracht. Dat gebeurt in stappen, want er worden meerdere lagen aangebracht. De vloer krijgt uiteindelijk een dikte van maximaal enkele millimeters. Voordat microcement door onze specialisten wordt aangebracht, is er uiteraard eerst uitvoerig gesproken over uw wensen. U krijgt van ons persoonlijk advies en wij inspireren u graag om tot het beste resultaat te komen. Er volgt ook altijd eerst nog een projectbezoek voordat we daadwerkelijk beginnen met het aanbrengen van de microcementvloer. De vloer wordt met een toplaag afgewerkt die als beschermlaag dient.

Prijs microcement

Er zijn meerdere factoren die de prijs van microcement bepalen. Denk hierbij aan de grootte van het oppervlak, de materiaalkeuze, voorbereiding van de ondergrond en eventuele bijzondere opties. Natuurlijk geldt hoe groter de oppervlakte, hoe hoger de totaalprijs. Maar bij Coatingvloer.nl werken we met lagere prijzen per m2 wanneer de oppervlakte toeneemt. Zo kan een grotere oppervlakte dus zorgen voor een voordeligere prijs per m2.

Gemiddelde prijs voor microcement:

Bekijk in onderstaande tabel de gemiddelde prijs voor microcement per m2. Vraag voor een exacte prijsindicatie voor uw situatie een vrijblijvende offerte aan.

Microcement prijs m2 excl. btwPrijs (excl. btw)
Microcement 20-50 m2Vaste prijs € 4.675,-
Microcement 51-100 m2€ 96,83 per m2
Microcement 101-150 m2€ 80,15 per m2
Microcement 151-200 m2€ 72,66 per m2

Alles wat u moet weten over een microcement vloer 

Er zijn verschillende soorten gietvloeren en één daarvan is een microcement vloer. Dit is een bijzondere vloer met zijn eigen eigenschappen. Een microcement vloer wordt met de hand aangebracht en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Dit is alles wat u moet weten over een vloer van microcement:

1. Uniek karakter

Een microcement vloer is origineel, robuust maar toch ook elegant. De vloer wordt met de hand aangebracht waardoor er bepaalde tekeningen te zien zijn. Elke vloer is daarom uniek! Het is een strakke vloer met een natuurlijke uitstraling. Daarom past de vloer goed bij diverse interieurstijlen en wordt de vloer zowel toegepast in woningen als winkels en kantoren.

2. Duurzaam en sterk

Een microcement vloer is erg duurzaam. De vloer is sterk en kan tegen een stootje, daarom kunt u jaren van de vloer genieten. De vloer heeft dan ook maar weinig onderhoud nodig.

3. Geschikt voor diverse ondervloeren

Een microcement vloer kan over verschillende ondergronden worden aangebracht. Wel is het belangrijk dat de ondergrond goed wordt voorbereid. De ondergrond zal voor het aanbrengen volledig glad en schoon gemaakt worden.

4. Makkelijk schoon te maken

Een microcement vloer is volledig naadloos. Daarom kan stof en vuil zich niet ophopen in kiertjes en is de vloer makkelijk schoon te maken. Dat maakt de vloer ook heel hygiënisch.

5. Comfortabel

Een microcement vloer is volledig naadloos en erg sterk, maar ook heel comfortabel. Met deze vloer geniet u van de goede kenmerken van een betonnen vloer, maar de nadelen zijn er niet. Dat maakt een vloer van microcement zo populair.

6. Diverse kleuren

Er is een breed scala aan kleuren waarin een microcement vloer verkrijgbaar is. Vooral natuurlijke tinten als grijs en bruin zijn populair.

Bekijk in onderstaande tabel de gemiddelde prijs voor microcement per m2. Vraag voor een exacte prijsindicatie voor uw situatie een vrijblijvende offerte aan.

We zijn zo blij met de vloer van microcement. De natuurlijke look is echt prachtig. Regelmatig krijgen we complimenten over onze vloer. Super!”

– Anna uit Amsterdam

Hoe kunnen wij u helpen?

Microcement badkamer

Een microcement vloer is heel erg populair in badkamers, omdat het materiaal slijtvast, naadloos, vochtwerend en antibacterieel is. Door de natuurlijke en unieke afwerking kiezen veel mensen voor dit type vloer in plaats van voor tegels.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem voor meer informatie over microcement gerust contact met ons op. Of maak eenvoudig telefonisch een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier vindt u onze gehele collectie gietvloeren en microcement vloeren. Nieuwsgierig naar de kosten van microcement? Vraag via onderstaande button direct een vrijblijvende prijsberekening aan.

Onze gietvloer showroom

Bekijk de Design Betonvloeren in onze showroom

In onze showroom in Amsterdam bent u altijd welkom om de sfeer te proeven die de Design Betonvloeren met zich meebrengen. We laten u zien wat de mogelijkheden zijn en in welke kleuren we de vloeren leveren. We denken graag met u mee over de perfecte vloer in uw situatie. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden geven we u ook direct een prijsindicatie.

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Maak direct een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken per e-mail.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 94 waarderingen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.