Gietvloer: Stijlvolle gietvloeren voor woning & bedrijf
gietvloeren zijn grenzeloos

Gietvloeren zijn grenzeloos

gietvloeren naadloos

Gietvloeren naadloos

gietvloeren in strong white

Gietvloeren in strong white

gietvloer designbeton

Gietvloer designbeton

gietvloer winkel in elke kleur

Gietvloer winkel in elke kleur

gietvloeren betonlook

Gietvloeren betonlook

Gietvloer op maat voor woning en bedrijf

Wilt u een duurzame vloer in uw woning of bedrijf die gemak combineert met een strak uiterlijk? Gietvloeren vormen de veerkrachtige basis voor elk interieur. Doordat een gietvloer bestaat uit polyurethaan, is deze vloer bovendien niet hard en koud, maar juist comfortabel, veerkrachtig en warm. Onze gietvloeren zijn altijd:

 • Kleurecht;
 • Naadloos;
 • Snel en hoog belastbaar;
 • Veilig;
 • Vloeistofdicht;
 • Slijtvast;
 • Stofvrij;
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Leverbaar in talloze kleuren.

Begeleiding vanaf het eerste advies tot aan de voltooiing

Doordat onze vakmensen jarenlange ervaring hebben met het aanleggen van gietvloeren kunnen wij u bijstaan vanaf het eerste advies tot aan het aanbrengen van de gietvloer. Zij komen graag bij u langs om de vele mogelijkheden met u te bespreken. Daarbij letten ze trouwens niet alleen op uw persoonlijke wensen en eisen, maar ook op technische en praktische aspecten zoals de ondervloer die u heeft en eventuele wet- en regelgeving op het gebied van vloeren in uw bedrijfstak.
vrijblijvende offertebel: 020 845 2650

HaagWinde woningen met exclusieve gietvloeren!

In Scheveningen wordt het nieuwbouwproject HaagWinde gerealiseerd. Deze appartementen worden gebouwd tussen park en bos en het strand is op loopafstand. De nieuwe moderne appartementen zijn perfect voor de naadloze gietvloeren van Coatingvloer.nl.

 • HaagWinde Nieuwbouwproject Scheveningen
  HaagWinde Nieuwbouwproject Scheveningen
  Gietvloeren van Coatingvloer.nl
 • HaagWinde Nieuwbouwproject Scheveningen
  HaagWinde Nieuwbouwproject Scheveningen
  Gietvloeren van Coatingvloer.nl
 • HaagWinde Nieuwbouwproject Scheveningen
  HaagWinde Nieuwbouwproject Scheveningen
  Gietvloeren van Coatingvloer.nl
 • Tussen park en bos
 • Op loopafstand van het strand
 • Gietvloer in moderne woning

Lees meer…

Uitleg aanleg van de vloer


Meer weten over de aanleg van een gietvloer? Lees hier verder.

De ideale gezinsvloer

Een gietvloer is uitermate geschikt voor in uw woning. De perfecte vloer in uw woning is een vloer waarop geleefd mag worden maar er tegelijkertijd stijlvol uitziet. Bij Coating Vloer & Company houden we bij uw gietvloer rekening met de dingen die voor uw gezin belangrijk zijn zoals veiligheid, slijtvastheid en krasbestendigheid.

Gietvloeren voelen altijd comfortabel aan. Dat komt door de natuurlijke elasticiteit waarover onze vloeren beschikken, maar ook doordat gietvloeren van nature de omgevingstemperatuur aannemen, waardoor ze dus nooit koud aanvoelen. Voor extra luxe en comfort zijn onze vloeren ook prima te combineren met vloerverwarming.

gietvloer gezin
Meer foto’s

Perfecte bedrijfsvloer

Gietvloeren zijn ook perfect te gebruiken als bedrijfsvloer. Door ons uitgebreide assortiment kunt u bij ons zowel terecht voor een vloer die bij uw kantoorpand of showroom past als voor een vloer in meer industriële omgeving. Het aanbrengen van een gietvloer gaat niet binnen één dag en daarom denken wij met u mee om uw bedrijfsproces zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Onze vloeren kunt u helemaal naar uw eigen wensen samenstellen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een eigen design, afbeelding of bedrijfslogo in uw gietvloer te laten verwerken. Maar ook als het gaat om kleuren en afwerking kunt u met de gietvloeren van Coating Vloer & Company alle kanten op.

gietvloer bedrijf
Meer foto’s

Ons assortiment gietvloeren

Coating Vloer & Company heeft een uitgebreid assortiment gietvloeren. Hieronder vindt u een selectie:

Epoxy Gietvloer HQ

De epoxy gietvloer A300 is een puur industriële vloer en ideaal voor industriehallen, werkplaatsen en magazijnen. Deze vloer is uitermate geschikt als er hoge eisen worden gesteld aan mechanische belastbaarheid, hygiëne, slijtvastheid, chemische belastbaarheid, vloeistofdichtheid en vochtbestendigheid van een vloer.

PU Gietvloer Green Line, de groene vloer

Coating Vloer & Company vindt het milieu belangrijk, maar begrijpt ook dat milieuvriendelijkheid niet ten koste van woongenot of werkplezier moet gaan. En dus ontwikkelden we in eigen huis ons speciale recept voor de stijlvolle PU Gietvloer Green Line, die comfort en een mooi design combineert met een minimale CO2-uitstoot.

Woonbeton

Een woonbeton vloer is een cementgebonden vloer die in dikkere lagen wordt aangebracht dan een gietvloer. U heeft bij onze woonbeton vloeren met betrekking tot de kleur diverse opties. Grijstinten en natureltinten zijn in vele variaties beschikbaar. Ons woonbeton wordt volledig in kleur gemaakt. Bij volledig gekleurd beton wordt het woonbeton al gekleurd geleverd door de betoncentrale.

Betonlook gietvloeren

Betonlook gietvloeren hebben een heel natuurlijk, stoer uiterlijk: ze zien eruit als betonnen vloeren, maar voelen zeer comfortabel en warm aan en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Kenmerkend aan betonnen gietvloeren is het gemêleerde uiterlijk dat verkregen wordt door twee kleuren kunsthars met elkaar te mengen. Betonlook gietvloeren zijn uitstekend geschikt voor toepassing in ruimtes waar een industriële, basic maar toch speelse sfeer gewenst is. U kunt daarbij denken aan woningen, maar ook aan showrooms, winkels, musea en zelfs kantoren.

Prijzen

Bij Coatingvloer.nl rekenen we geen vaste prijs per m2. De prijs hangt van de volgende factoren af:

Oppervlakte

De hoeveelheid m2 bepaalt de prijs van uw vloer. Hoe groter de ruimte en hoe meer m2 u laat aanleggen, hoe voordeliger het voor u wordt.

Ondergrond

De staat van de ondergrond is bepalend voor de prijs. Indien uw ondergrond in slechte staat verkeert, zullen wij deze eerst moeten repareren. Een gietvloer kan enkel aangelegd worden op een vlakke ondergrond.

Materiaalkeuze

In ons assortiment heeft u de keuze uit gietvloeren van verschillende materialen. Het ene materiaalsoort is duurder dan het andere. De prijs is dus mede afhankelijk van welk materiaalsoort u kiest.

Extra opties

Ook heeft u de mogelijkheid om extra opties bij uw gietvloer te nemen zoals vloerverwarming, extra (kleur)patronen, bedrijfslogo of antislip laag. Deze extra’s leveren wel een meerprijs op.

Wilt u meer informatie over de prijs van een gietvloer? Klik dan op onderstaande button.
Prijzen
gietvloer-leggen

Aanleg van uw gietvloer

In onderstaand stappenplan kunt u lezen hoe wij een gietvloer bij u aanleggen. Dit stappenplan geldt in grote lijnen zowel voor particulieren als bedrijven.

Stap 1: Ondergrond

Een gietvloer kan enkel aangelegd worden op een vlakke en goed uitgeharde ondergrond. Daarnaast is het belangrijk dat de vloer droog, glad, vetvrij, stofvrij en schoon is. Wij controleren daarom als eerste de ondergrond in uw woning of bedrijf.

In het geval uw ondergrond niet vlak is, dan zullen wij de ondergrond eerst moeten voorbehandelen. We repareren beschadigingen en schuren lijm- en verfresten weg. In enkele uitzonderlijke gevallen moeten we de toplaag mechanisch opruwen of moeten we de ondervloer egaliseren.

Stap 2: Primerlaag

Om de vloer te verstevigen en goed te laten hechten brengen wij eerst een primerlaag aan. Het hangt van het type ondervloer af welke soort primerlaag wij gebruiken. Op een vloer van anhydriet brengen we de Primer X300 aan en op een zandcementdekvloer of beton brengen we de Primer Ultimizer aan. Eventuele scheurtjes kunnen we repareren.

Stap 3: Screed

Zodra de primerlaag is opgedroogd, gaan wij verder met stap 3: het aanbrengen van de screed (ook wel schraplaag genoemd). De screed is een combinatie van Flex screed en heeft taai elastische eigenschappen. De dikte van de screed wordt bepaald aan de hand van de ruwheid van de vloer.

Bij een gemiddelde temperatuur van 20 graden droogt de screed in 18 uur. Indien er nog kleine oneffenheden zijn, dan schuren we die weg

Stap 4: Gietvloer

Als de screed goed opgedroogd is, starten na een gedegen voorbereiding met het aanleggen van de gietvloer zelf. We beginnen langs de randen, om vervolgens de hele vloer te doen. Door het gieten ontstaat er een vloeiend geheel die wij controleren met een ambachtelijke manier, de spaan. Bij een betonlook brengen we 2 kleuren aan die van druk tot rustig aangebracht kunnen worden. Bij de betonlook adviseren we aanwezig te zijn.

Stap 5: Aflaklaag

Om uw gietvloer te beschermen en om een mooie zijdematte afwerking te krijgen, werken we de vloer af met de PU Strong Topcoat. U kunt deze laag vergelijken met een transparante lak over een houten vloer. Afhankelijk van de intensiteit kunt u deze na jaren opfrissen.

Het aanbrengen van een gietvloer gebeurt niet 1 dag, zowel bij u in uw woning als in uw bedrijf zullen we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met de dagelijkse gang van zaken.

Regio’s waarin wij werkzaam zijn

Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland aan particulieren en bedrijven. Zo kunt bij ons terecht in de regio van:

Offerte aanvraag

Voor meer informatie en advies over onze gietvloeren kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl