Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Onderhouden PU gietvloer

Een groot voordeel van een PU gietvloer is dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is. Omdat de kunststofvloer vlak is, kan vuil zich niet hechten en bent u weinig tijd kwijt aan het onderhoud van de vloer. Droog reinigen met een stofzuiger Een PU gietvloer maakt u eenvoudig schoon …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Onderhouden PU gietvloer

Een groot voordeel van een PU gietvloer is dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is. Omdat de kunststofvloer vlak is, kan vuil zich niet hechten en bent u weinig tijd kwijt aan het onderhoud van de vloer.

Droog reinigen met een stofzuiger

Een PU gietvloer maakt u eenvoudig schoon met een stofzuiger of bezem. Door het egale en naadloze karakter van de vloersoort ruimt u stof snel op. U hoeft niet om het jaar de vloer in de lak te zetten. Ook is het niet nodig om een speciale machine aan te schaffen om de vloer schoon te maken. De PU gietvloer is daarom een zeer onderhoudsvriendelijke vloer.

pu gietvloer onderhoudsadvies

Vlekken verwijderen met een natte doek

Met een microvezeldoekje, natte doek, Swiffer of zachte bezem maakt u uw PU gietvloer makkelijk schoon wanneer u heeft geknoeid met eten of drinken. Doordat de kunststof vloer egaal en naadloos is, haalt een Swiffer al het stof en vuil weg. Gebruik in een grote ruimte een veger of bezem met een brede frame. Vuil en stof verdwijnen dan in één keer.

Nat reinigen

Het nat schoonmaken van een PU gietvloer gaat ook heel makkelijk. Gebruik bij elke schoonmaakbeurt een schone microvezel of schrobdoek. Het is wel belangrijk dat u geen bleek of chloormiddel gebruikt. Deze schoonmaakmiddelen veroorzaken lichte vlekken op uw vloer en dat is erg zonde.

Voorkom beschadigingen

Met onderstaande tips geniet u extra lang van uw PU gietvloer:

  • Plaats speciale viltjes of beschermingsstickers onder uw zware, verplaatsbare meubels. U voorkomt zo eventuele beschadigingen en uw kunststofvloer gaat dan extra lang mee.
  • Breng om de 5 jaar een nieuwe toplaag aan, zodat de vloer ook mooi blijft.
  • Zand zorgt voor krassen in de kunststofvloer, dus veeg de schoenen goed af aan een deurmat.

Meer weten over onderhoud PU gietvloer

Voor meer informatie over het onderhoud van een PU gietvloer belt u via 020 845 2650 of stuurt u ons een e-mail. Wanneer u een e-mail stuurt, dan adviseren wij om een foto van de vlek als bijlage toe te voegen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.