Coatingvloer: industrieel design voor een aantrekkelijke prijs

Coatingvloeren voor elke toepassing

Sterke en slijtvaste coatingvloeren voor elke toepassing. Voor wie op zoek is naar een moderne vloer met een industriële uitstraling.

Fabrieksvloer nodig? Kies een coatingvloer!

Aan elke fabrieksvloer worden hoge eisen gesteld. Een coatingvloer voldoet aan die eisen: hij is supersterk, slijtvast en bestand tegen chemicaliën en zuren.

De coatingvloer: ideale industrievloer

Een industrievloer moet tegen zware belasting kunnen en bestand zijn tegen zuren en chemicaliën. Onze coatingvloer voldoet aan deze en al uw andere eisen.

De industriële coatingvloer: ijzersterk!

Onze coatingvloer is uitstekend geschikt voor toepassing als industriële vloer. Hij is namelijk ijzersterk, bestand tegen chemicaliën en zuren en gaat jaren mee.

Sterke kantoorvloer nodig? Kies een epoxyvloer!

Heeft u wel eens aan een epoxyvloer gedacht voor uw kantoorvloer? Zo'n vloer is ijzersterk, eenvoudig in onderhoud en wordt op maat gemaakt, zodat hij naadloos aansluit bij uw interieur.

De perfecte kantoorvloer: een coatingvloer

Uw kantoorvloer moet niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi. Voor een coatingvloer die naadloos aansluit bij al uw wensen, bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 172 beoordelingen
 • Hoge kwaliteit vloeren op maat
 • Ruime keuze aan gietvloeren
 • Showroom in Amsterdam

Coatingvloer

Een coatingvloer is een vloerafwerking van een hoge kwaliteit die met een dunne laagdikte enorme veel kracht en sterkte heeft. Dat is ook meteen het unieke van coatingvloeren die overigens met betrekking tot design en uitstraling eveneens een hoog niveau bereiken. Deze vloer kan uitstekend in de industriële sector toegepast worden. Misschien verwacht u het niet, maar ook de toepassing als designvloer is een uitstekende keuze. Bijvoorbeeld in een kantoor, winkel of andere zakelijke bedrijfsruimte. Tot slot biedt een coatingvloer uitkomst voor particulieren die een voordelige oplossing zoeken als het gaat om het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag voor een bestaande gietvloer.

Prijzen

Er is nog een uniek aspect dat ter sprake kan worden gebracht. Dat is namelijk dat de prijs voor een coatingvloer zeer aantrekkelijk is te noemen. Een gietvloer is in aanschaf vele malen duurder en toch krijgt u met een coatingvloer eveneens een krachtige designvloer als resultaat. Het verschil in prijs komt voort uit de dikte van de laag van de coatingvloer. Die is namelijk minimaal. Voor wat betreft het vaststellen van de prijzen van coatingvloeren geldt dat er meerdere factoren een rol spelen. Daarbij kunt u denken aan de oppervlakte, materiaalkeuze en eventuele extra opties.

 • Totale oppervlak
 • Persoonlijke voorkeuren
 • Arbeidsuren
 • Materiaalsoort
 • Meerwerk
 • Extra opties

coatingvloer auto showroom

Oppervlakte

Het spreekt bij het vaststellen van de prijs van een coatingvloer uiteraard voor zich dat er rekening gehouden wordt met het totale oppervlak. De laagste prijs per m2 wordt bijvoorbeeld berekend als er sprake is van een totaaloppervlak van minimaal 200 m2. In verhouding wordt dan een hogere prijs betaald als het oppervlak tussen 20 m2 en 50 m2 bedraagt. Vanaf 50 m2 profiteert u al van een aantrekkelijke korting door de toepassing van het schaalvoordeel op basis van de grootte van het project.

Materiaalkeuze

Coatingvloeren worden aan de hand van het gebruiksdoel, toepassing en wensen van epoxy of polyurethaan gemaakt. Polyurethaan is perfect om over een bestaande gietvloer in uw huis aan te brengen, maar minder geschikt als toepassing in een fabriek of parkeergarage. Daar is epoxy namelijk weer meer geschikt voor. Epoxycoatingvloeren zijn bestand tegen chemische en zware mechanische belasting en slijtvast, maar ook vloeistofdicht. Het is een uitstekende bodembeschermer. Polyurethaan heeft meer comfortabele eigenschappen en vanwege deze kenmerken een betere keuze om toe te passen als nieuwe laag over een bestaande gietvloer.

Extra opties en persoonlijke wensen

Coatingvloeren bieden de gelegenheid om voor extra opties te kiezen bij de afwerking. Er kan bijvoorbeeld voor een antislipvloer gekozen worden of voor het realiseren van een dampopen vloer. Daarnaast zijn er opties beschikbaar voor een ESD coatingvloer met antistatische eigenschappen en is er de sterke industriële coatingvloer. Voor een esthetische afwerking op een hoog niveau kunt u de keuze laten vallen op een designcoatingvloer. De persoonlijke wensen hebben verder betrekking op de keuze voor een kleur of transparante uitvoeringen. In ieder geval zijn alle kleuren beschikbaar. Meerwerk kan mogelijk zijn indien de ondergrond eerst nog mechanisch bewerkt dient te worden voor het beste resultaat. In principe blijft de structuur van de ondergrond zichtbaar bij het aanbrengen van een coatingvloer door de dikte van 1 millimeter. Wilt u niet dat de structuur zichtbaar blijft? Dan bespreken wij graag verder de mogelijkheden met u.

 • Alle kleuren
 • Of transparant
 • Antislip
 • ESD vloer (antistatisch)
 • Industriële coatingvloer
 • Designvloer

Aanbrengen van de coatingvloer

Het aanbrengen van een coatingvloer is een proces dat sneller verloopt in vergelijking met het aanbrengen van een gietvloer. Dat heeft met het aantal lagen te maken. In elk geval is het belangrijk dat de ondergrond vetvrij, schoon en droog is. Op de ondergrond wordt een primer aangebracht en deze laag dient eerst te drogen, waarna de coating gerold kan worden. De coatingvloeren zijn bij uitstek geschikt om aan te brengen op beton of anhydriet. Het is voor u uiteraard belangrijk om te weten hoe het proces van het realiseren van een coatingvloer verloopt. Wij bieden projectbegeleiding op maat aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan, maar overal van op de hoogte bent.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is werkzaam in heel Nederland en specialist in het aanbrengen van coatingvloeren. Wij zijn onder meer actief in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt altijd een afspraak maken om de showroom van Coating Vloer & Company te bezoeken. Wij kunnen u dan een heel gericht advies geven en de situatie en uw wensen bespreken. Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u contact opnemen via 020-8452650. Naar aanleiding van uw bezoek stellen wij een offerte op. U kunt overigens online een offerte voor een coatingvloer aanvragen als u niet direct van advies voorzien hoeft te worden.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl