Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Industrie projecten van Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl brengt ook gietvloeren aan in industriële omgevingen. U vindt onze vloeren bijvoorbeeld in garages, fabriekshallen, magazijnen en werkplaatsen, maar ook in bakkerijen, keukens, ESD-zones  en parkeergarages. In dit fotoalbum geven wij u graag een indruk van de vele mogelijkheden die er zijn met onze vloersystemen. Zo kunt u de vloer antislip laten afwerken voor extra veiligheid, kunt u er pictogrammen, logo’s of routeringspijlen in laten aanbrengen of kunt u hem laten afwerken met een extra geluidsdempende laag. Heeft u nog andere wensen en eisen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan