Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer heeft een hele natuurlijke uitstraling. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal. Cement heeft van zichzelf een bijzondere uitstraling, maar biedt geen comfort of gemak als het om woongenot, gebruiksvriendelijkheid en onderhoud gaat. Dat heeft een cementgebonden gietvloer wel te bieden en hiermee onderscheidt deze vloer zich dan ook op een unieke manier. De look van deze vloer is origineel en stijlvol. Daarom past een cementgebonden gietvloer binnen exclusieve interieurs in woningen en kantoren, maar eveneens in winkels en showrooms.

Ga voor een cementgebonden gietvloer van Coatingvloer.nl en profiteer van onze voordelen:

 • Uitgebreide collectie cementgebonden gietvloeren
 • Een unieke vloer die volledig past bij uw wensen én interieur
 • Gedurende het project één vast aanspreekpunt
 • Jarenlange ervaring in het leggen van cementgebonden gietvloeren
 • Bekijk de vloer in het echt in onze showroom

Collectie cementgebonden gietvloer

Een vloer is zeer bepalend voor de uitstraling van een interieur. Het is dan ook belangrijk dat een nieuwe vloer volledig voldoet aan al uw wensen. Bij Coatingvloer.nl vindt u daarom een uitgebreide collectie cementgebonden gietvloeren. Benieuwd naar de belangrijkste eigenschappen van een cementgebonden gietvloer? Ontdek ze in onderstaand tabel.

Dit zijn de kenmerken van een cementgebonden gietvloer

Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Vloerverwarming Prijs €/m2
Cementgebonden gietvloer Unieke interieurs, woningen, kantoren, winkels en showrooms Bijzondere uitstraling, levendige vloer, natuurlijke look, comfortabel en onderhoudsvriendelijk Cement en bindmiddelen 60 2 mm – 3 mm Vanaf € 73,- per m2

Wilt u graag meer weten over een cementgebonden gietvloer? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom. Hier bekijkt u onze gehele collectie vloeren in het echt.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening Foto’s recente projecten

Wat is een cementgebonden gietvloer?

De samenstelling van materialen die gebruikt worden voor het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer is uniek te noemen. Er worden namelijk meerdere hoofdbestanddelen gebruikt, zoals cement en bindmiddelen. De mineralen zijn hard en de bindmiddelen zijn zacht. Door deze combinatie van materialen wordt de basis gelegd voor een krachtige en comfortabele vloer. Naast cementgebonden gietvloeren zijn er ook kunststof gietvloeren. Ontdek meer over het verschil tussen een cementgebonden gietvloer en een kunststof gietvloer.

Originele look en geschikt voor intensieve belasting

Een cementgebonden gietvloer is door de samenstelling van materialen geschikt voor intensieve belasting. Dat maakt deze vloer onder meer perfect om toe te passen in bijvoorbeeld een showroom, maar ook in een winkel of in een kantoor. De originele look en keuze uit kleuren laat dat deze vloer zich moeiteloos inpast in ieder interieur. Cementgebonden gietvloeren worden naadloos aangebracht en zijn poriëndicht. Dat betekent dat de vloer ten aanzien van de schoonmaak als perfecte vloerafwerking kan worden beschouwd. De zachte bindmiddelen zorgen voor het nodige comfort en voor warmte, waardoor de vloer ook nog eens het woongenot verhoogt.

De voordelen van een cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer kent veel voordelen. Ontdek de belangrijkste:

 • Strak en naadloos
 • Unieke uitstraling
 • Levendige vloer
 • Vloeistofdicht
 • Slijtvast
 • Ruime kleurkeuze
 • Natuurlijke look
 • Comfortabel
 • Onderhoudsvriendelijk

Kosten cementgebonden gietvloer

De prijs die u betaalt voor een cementgebonden gietvloer is afhankelijk van meerdere factoren. Hierbij kunt u denken aan de grootte van het oppervlak, voorbereiding van de ondergrond, eventuele combinatie met vloerverwarming en persoonlijke voorkeuren. De materiaalkeuze staat vast wanneer u kiest voor een cementgebonden gietvloer.

De gemiddelde prijs van een cementgebonden gietvloer

De prijzen van een cementgebonden gietvloer kunnen uiteenlopen van bijvoorbeeld € 50,- per m2 tot € 150,- per m2. Hoe groter uw oppervlakte is, hoe lager de prijs per m2. Ook betaalt u voor een rechte ruimte minder dan voor een ruimte met veel hoeken. Dit omdat de bewerking minder complex is. Bekijk onderstaand tabel om een beeld te krijgen van de kosten van een cementgebonden gietvloer. Voor een exacte prijsindicatie kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Cementgebonden gietvloer prijs m2 excl. btw Prijs (excl. btw)
Cementgebonden gietvloer 20 – 50 m2 Vanaf € 4.675 ,-
Cementgebonden gietvloer 51 – 100 m2 € 96,83 per m2
Cementgebonden gietvloer 101 – 150 m2 € 80,15 per m2
Cementgebonden gietvloer 151 – 200 m2 € 72,66 per m2

Prijzen cementgebonden gietvloer

“Wauw! Ik heb echt geen moment spijt gehad van deze keuze. De cementgebonden gietvloer geeft mijn interieur echt een fantastische look. Bedankt voor de prettige service.”– Dianne uit Amstelveen

Bent u op zoek naar een vloer met een unieke uitstraling?

Aanbrengen van een cementgebonden gietvloer

Het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer gebeurt op professionele wijze door ons applicatieteam. Er is voorafgaand aan de werkzaamheden overigens eerst nog sprake van een projectbezoek op locatie. Het egaliseren van de ondervloer kan tot de opties behoren, maar in principe is vrijwel iedere ondergrond geschikt voor het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer. Het aanbrengen zelf doen we op ambachtelijke wijze: met de hand. Er kan variatie zijn in het aantal lagen en in de dikte van de lagen, maar het doel is om het materiaal op zoveel mogelijk vlakken aan te brengen. Hierdoor ontstaat het perfecte resultaat. Er zijn drie fases waarbij twee keer een primer aan bod komt. Hierdoor raakt de ondergrond verzadigd en wordt er een hechtlaag gerealiseerd. De primer wordt voor het verkrijgen van het beste resultaat twee keer aangebracht. Steeds is er een droogtijd van 18 uur nodig. Bij het aanbrengen van de cementgebonden gietvloer is er na 24 uur droogtijd een lichte belasting mogelijk.

 • Primer voor eerste hechtlaag
 • Primer voor tweede hechtlaag
 • Cementgebonden gietvloer

Schoonmaken cementgebonden gietvloer

U kunt een cementgebonden gietvloer het beste dagelijks bezemen om zand en vuil zoveel mogelijk te verwijderen. Door de schurende werking kunnen er namelijk beschadigingen ontstaan aan de toplaag. Wilt u de vloer graag nat reinigen? Maak dan geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, zoals azijn, chloor of spiritus.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Twijfelt u of een cementgebonden gietvloer perfect past in uw interieur? Neem gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Amsterdam. Hier vindt u ons gehele assortiment gietvloeren en cementgebonden gietvloeren. Liever eerst een indicatie van de kosten ontvangen? Vraag via onderstaande button een vrijblijvende prijsberekening aan.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Onze gietvloer showroom

Onze gietvloer showroom

Kom langs in onze showroom

Een cementgebonden gietvloer bekijkt u in het echt in onze showroom in Amsterdam. We leggen u graag meer uit over dit type vloer en helpen u bij het nemen van de juiste beslissing. Ook voorzien we u van een prijsindicatie. Maak vooraf even een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u hebben.

Bekijk showroom

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Maak direct een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken per e-mail.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 94 waarderingen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.