Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Restaurant vloer
Restaurant vloer
Restaurant vloer
Restaurant vloer
Restaurant vloer
Restaurant vloer
Restaurant vloer
Restaurant vloer
Restaurant vloer
Restaurant vloer

Restaurant vloer

Een restaurant vloer dient in de eerste plaats sfeerbeleving te bieden. Als er restaurantbezoekers komen dan willen deze niet alleen van het eten genieten, maar van de complete entourage. Een restaurant vloer vormt daarvoor de basis. Daarop aansluitend is het uiteraard van groot belang dat de vloer aan bepaalde eisen voldoet. Bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne en met betrekking tot het praktisch gemak van het onderhoud. Als u naar deze combinatie van factoren op zoek bent dan bent u bij Coatingvloer.nl op het beste adres. Overigens voldoen onze restaurantvloeren aan nog veel meer eisen die in de horeca gesteld worden. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op de volgende voordelen en eigenschappen:

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Slijtvast
  • Veilig
  • Scherpe prijzen
  • Kleur naar keuze
  • Afwerking naar keuze
  • Gemakkelijk schoon te maken

Sfeerbepalende restaurant vloer

Een restaurant vloer die sfeerbepalend is geeft uw restaurant een extra bijzondere uitstraling mee. Bij Coatingvloer.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten vloeren en kunt u daarbij rekening houden met de gewenste kleur, kleureffecten en kleurencombinaties. Er is bij ons veel mogelijk op het gebied van kleur, zodat de keuze daarvoor vastgesteld kan worden op basis van de gewenste uitstraling en sfeerbeleving. Uiteraard bieden wij ook de ideale vloeren als het gaat om de basis in de keuken net als voor koelruimtes en diepvriesruimtes. Wat dat betreft kunt u bij ons niet alleen voor de restaurant vloer slagen, maar ook voor andere ruimtes die aan uw restaurant verbonden zijn.

Prijzen

De prijzen van een restaurant vloer zijn van meerdere indicatoren afhankelijk. Voor de hand liggend is uiteraard het totale oppervlak en ook de hand liggend is de materiaalkeuze. Daarnaast zijn er specifieke afwerkopties die mee kunnen tellen.

Oppervlakte

Uw restaurant heeft uiteraard een bepaald oppervlak en wij kijken naar het aantal m2 restaurant vloer dat gelegd wordt om de m2 prijs te bepalen. U heeft wel een voordeel, want bij een toenemend oppervlak in uw restaurant wordt de m2 prijs goedkoper.

Materiaalkeuze

Het materiaal dat gebruikt wordt voor het aanbrengen van de restaurant vloer is belangrijk als indicator voor de kosten. Er kan extra materiaal gebruikt worden indien er bijvoorbeeld voorbereidende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd of als er speciale afwerkopties aan te pas komen.

Afwerking op maat bij restaurant vloer

De afwerking op maat heeft niet alleen op het esthetische aspect betrekking, maar gaat veel verder. Zo is het uiteraard van belang dat de vloer hygiënisch, vloeistofdicht, gemakkelijk schoon te maken is en bovenal veilig is. De veiligheid van uw restaurant vloer kan door ons in verschillende gradaties met antislip worden uitgevoerd. Om tot de beste afwerking op maat te komen, is het uiteraard eerst van belang om de keuze voor het type materiaal te maken, waar de vloer van wordt gemaakt. Ook daarin bieden wij namelijk meerdere mogelijkheden met keuze voor onder meer epoxyvloeren, polyurethaan gietvloeren en troffelvloeren. Bij het maken van een keuze geven wij graag advies en wordt onder meer naar het specifieke gebruiksdoel gekeken.

Aanbrengen van uw restaurant vloer

Het aanbrengen van uw restaurant vloer realiseren wij aan de hand van vastgestelde stappen die per type vloer gevolgd worden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u vooraf duidelijk inzicht krijgt in de stappen die gevolgd worden. Daarbij kunnen de werkzaamheden in overleg plaatsvinden op het moment dat het u het meest schikt. Wij geven u de zekerheid van trajectbegeleiding van begin tot eind en leggen voorafgaand aan de werkzaamheden nog een projectbezoek af.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl legt restaurant vloeren aan in heel Nederland. Zo zijn wij onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Wilt u een offerte voor een restaurant vloer aanvragen? Dan kunt u daarvoor het online aanvraagformulier op deze website gebruiken. Als u naar de showroom van Coatingvloer.nl wenst te komen voor persoonlijk advies kunt u daarvoor via 020-845265 telefonisch een afspraak maken.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.