Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire nadelen

Beton Cire wordt steeds populairder. Dat is niet gek, want Beton Cire heeft naast veel praktische voordelen ook een hele mooie uitstraling. Een interieur met Beton Cire heeft automatisch net dat beetje extra. Toch zijn er ook bij Beton Cire nadelen, zoals die er bij alle vloeroplossingen zijn. Coatingvloer.nl zet graag de nadelen van Beton Cire voor u op een rijtje.

Lang aanbrengproces

Beton Cire stamt van het Franse woord “beton ciré”. Dit betekent “gewreven beton”. Beton Cire wordt dan ook met de hand aangebracht of “gewreven”. Een vloer of wand van Beton Cire aanbrengen is een arbeidsintensieve en precieze klus. Eerst moet de ondergrond geprepareerd worden. Hierna worden verschillende lagen en structuren aangebracht. Tussen al deze stappen door moet de vloer drogen. Voor het aanbrengen van de laatste laag moet de vloer nogmaals geschuurd worden. Dit alles bij elkaar duurt gemiddeld genomen anderhalve week. Dit kan voor sommige mensen als een van de Beton Cire nadelen worden ervaren. Erna kunt u natuurlijk wel jaren van uw vloer genieten.

beton cire nadelen

Prijs

Een van de veelgehoorde Beton Cire nadelen wordt vaak ook de prijs genoemd. Veel mensen denken dat een Beton Cire vloer vele malen duurder is dan een standaard gietvloer. Dit valt echter reuze mee. In vergelijking met een standaard gietvloer is Beton Cire wel iets prijziger, maar het verschilt niet enorm. Bovendien geldt bij Coatinvloer.nl dat u minder betaalt bij meer vierkante meters. Zo kan de uiteindelijke prijs flink meevallen. Daarbij komt dat een Beton Cire vloer sterk en duurzaam is. Een vloer van Beton Cire zou u kunnen zien als een investering die u er op lange termijn makkelijk uithaalt.

Meer over Beton Cire nadelen

De veelgehoorde Beton Cire nadelen zijn dus de duur van het aanbrengen en de prijs. Voor beide nadelen kunt u nagaan of het in uw specifieke situatie ook een echt nadeel is. Mocht u vragen hebben over Beton Cire, dan helpen wij u in ieder geval graag verder. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak in onze showroom. Wilt u liever eerst een beeld van het kostenplaatje? Dan kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen enkele dagen een op maat gemaakte prijsindicatie.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.