Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Cire kleuren

De kleur van een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de rest van het interieur. Een goede kleur kiezen voor een vloer kan dus nog wel eens voor wat hoofdbreken zorgen. Beton Cire is een natuurlijk product. Hierdoor denken mensen vaak dat Beton Cire kleuren enkel en alleen uit grijstinten …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire kleuren

De kleur van een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de rest van het interieur. Een goede kleur kiezen voor een vloer kan dus nog wel eens voor wat hoofdbreken zorgen. Beton Cire is een natuurlijk product. Hierdoor denken mensen vaak dat Beton Cire kleuren enkel en alleen uit grijstinten bestaan. Dit is echter niet het geval. Voor een vloer van Beton Cire kunt u uit vijftig tinten kiezen. Coatingvloer.nl legt het uit en geeft u inspiratie.

Beton Cire kleuren kiezen

Hoe kiest u de juiste kleur Beton Cire? We denken graag met u mee over uw interieur en mogelijke kleurcombinaties. Maak voor u onze showroom bezoekt een moodboard of neem een paar foto’s van uw interieur zodat we een inschatting kunnen maken van geschikte kleurnuances en Beton Cire kleuren voor uw woonstijl.

Grijstinten

Beton Cire is van oorsprong een natuurproduct. Daarom kiezen veel mensen voor een grijstint voor hun Beton Cire vloer of wand. Dit is logisch, want zo krijgt de vloer of wand een typische betonlook. Toch is het mogelijk om ook hier in te variëren. De ene grijstint is namelijk de andere niet. Ook verschilt het natuurlijk hoe de Beton Cire vloer wordt gecombineerd. Een gekleurde wand bij een grijze vloer maakt het geheel weer anders dan bij een witte muur.

gietvloer betonlook Amstelveen

Natuurlijke aardetinten

De mogelijkheden voor Beton Cire kleuren zijn divers. Voor een vloer of wand van Beton Cire heeft u de keuze uit vijftig kleuren. Naast grijs zien wij dat veel van onze klanten voor een roodbruine of bruine Beton Cire vloer gaan. Hier leent het materiaal zich dan ook goed voor. De combinatie met de vloeiende bewegingen van het materiaal versterken zo de aardetinten. Dit geeft het geheel iets mysterieus. Toch zijn niet alleen roodbruine tinten populair. Ook bijvoorbeeld groentinten doen het goed. Wanneer dit slim wordt gecombineerd met klassieke elementen, geeft dit een bijna vorstelijk karakter.

Beton Cire kleuren badkamer

Nederland neemt afscheid van de witte badkamer. Kleurrijke badkamers zijn nu in trek. Leg de basis voor een levendige bohemian badkamer met lichtgroen Beton Cire. Of creëer de basis voor een blauwe mozaïek tegelmuur met zandkleurig Beton Cire op de vloer. Welke Beton Cire kleur kiest u? Doe inspiratie op voor Beton Cire in de badkamer.

Wellness Groen Beton Cire

Het gevoel van een spa in eigen huis. Groen Beton Cire is heel geschikt om uw badkamer een wellness uitstraling te geven. Welke sfeer u wilt neerzetten in uw eigen spa is bepalend voor de Beton Cire kleur. Een lichtere groentint geeft een helder en fris gevoel, terwijl donkere Beton Cire badkamer kleuren zorgen voor een intiem setting en een gevoel van geborgenheid.

Witte Beton Cire kleuren

Als u gekleurd Beton Cire een te modegevoelige keuze vindt, dan is er een mooie middenweg beschikbaar. Met wit Beton Cire heeft u toch een andere badkamer dan het standaard plaatje met witte tegels, maar wel een neutrale kleur die over 10 jaar niet uit de mode is geraakt. En dan kunt u altijd variëren met verschillende kleuren en stijlen door accessoires toe te voegen.

Grijs voor een betonlook badkamer

Deze moderne badkamer stijl wint steeds meer terrein in badkamerontwerpen. De betonlook die het grijze Beton Cire aan de badkamer geeft, zorgt voor een stoere industriële uitstraling. Vaak combineren mensen een licht- of donkergrijze Beton Cire vloeren en wanden met een douchewand van zwart staal en glas en matzwarte kranen voor de ultieme industrielook. Wordt de inrichting van uw badkamer iets te kil voor u met deze kleurstelling? Voeg dan een aantal natuurlijke materialen toe, zoals licht houten badkamermeubels, een houten kruk met een groene aloë vera plant en rieten manden.

Beton Cire kleuren

Kleuren voor in uw interieur kiezen kan soms best lastig zijn. Zeker als er veel keuze is. Daarom bieden wij u uitgebreid kleuradvies in onze showroom. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en helpen u om zo tot een goede keus te komen. Geïnteresseerd in advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Liever eerst een beeld van de kosten? U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.