Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!
Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire prijs

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe vloer, dan weet u hoe lastig het kan zijn. Een vloer moet mooi zijn, sterk en als het kan ook nog duurzaam. En wat te denken van het kostenplaatje? Een vast bedrag voor Beton Cire is moeilijk te geven. De prijs van uw nieuwe vloer zal van verschillende factoren afhangen. Daarom kunt u het beste een persoonlijke en vrijblijvende offerte aanvragen voor een duidelijk beeld van de Beton Cire prijs. Wij leggen het u uit.

Wat is de oppervlakte?

Wilt u alleen Beton Cire laten aanbrengen in uw toilet of wilt u direct de hele verdieping van een vloer voorzien? Beton Cire prijzen hangen natuurlijk af van de grootte van de aan te leggen ruimte. Gaat het alleen om de vloer of worden er ook wanden meegenomen? Fijn om te weten is dat Coatingvloer.nl een lagere prijs per meter hanteert naarmate het oppervlak toeneemt. Zo kunnen de kosten voor het geheel wel eens flink meevallen.

Hoe is de staat van de ondergrond?

Beton Cire kan alleen aangebracht worden op een schone, droge en vlakke ondergrond. Is uw ondergrond niet in een goede staat? Onze specialisten kunnen hier zeker bij helpen. Houd dan wel rekening met wat extra kosten.

Dit is de gemiddelde prijs voor Beton Cire:

Dit is de gemiddelde prijs van een vloer van Beton Cire. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie voor een wand of vloer van Beton Cire naar uw wensen.

OppervlaktePrijs excl. btw
Beton Cire 20 – 50 m2vaste prijs € 4.675,-
Beton Cire 51 – 100 m2€ 96,83 per m2
Beton Cire 101 – 150 m2€ 80,15 per m2
Beton Cire 151 – 200 m2€ 72,66 per m2

Extra opties

Wilt u net dat beetje extra comfort? Kies dan voor vloerverwarming onder uw Beton Cire vloer. Dit is zeer aangenaam en bovendien energiezuinig. Mocht u voor vloerverwarming kiezen dan speelt dat natuurlijk ook mee in het uiteindelijke kostenplaatje van uw nieuwe vloer.

betonvloer naadloos woning

Beton Cire prijs

De Beton Cire prijs is van meerdere factoren afhankelijk. Voor een globaal overzicht van prijzen kunt u op de pagina gietvloer prijs kijken. Het beste is echter om een persoonlijke offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend en geeft ons de kans om een precieze berekening te maken. Zo weet u zeker dat u geen belangrijke factoren over het hoofd ziet. Binnen enkele werkdagen ontvangt u dan van ons een op maat gemaakt prijsopgave.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.