Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Ciré verovert bedrijfspanden: een commerciële hit in 2024

Als het gaat om winkel- en bedrijfspanden signaleren we een interessante trend: met name Beton Ciré is uitermate populair in bedrijfspanden anno 2023 en naar verwachting zet die trend door in 2024. Geen wonder, want dit type vloer heeft een aantal unieke eigenschappen die het een uitstekende keuze maken voor iedere commerciële ruimte.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een type vloerbedekking dat zeer veel overeenkomsten heeft met betonnen vloeren als het gaat om het uiterlijk. Toch is het geen beton. Het is een dunne, cementgebonden vloertype met een aantal unieke eigenschappen.

De eigenschappen van Beton Ciré

Er zijn een aantal redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen voor een vloer van Beton Ciré:

  • Beton Ciré is verkrijgbaar in veel kleuren en dus gemakkelijk aan te passen aan iedere interieurstijl.
  • Beton Ciré is – net als andere vergelijkbare vloeren – een duurzame keuze. Het kan goed tegen slijtage en vocht.
  • Beton Ciré vergt weinig onderhoud dankzij het naadloze oppervlak.
  • Beton Ciré is minder dik dan andere soorten gegoten beton en gietvloeren. Het kan dus worden geplaatst zonder dat de vloerhoogte aanzienlijk verandert.

Beton Ciré in een commerciële ruimte

Normaal gesproken zien we dat een bepaald type vloer vanuit de commerciële sector overslaat naar woningen. Bij Beton Ciré is dat andersom. Dat komt vooral door de uitstraling van dit type vloer. Het materiaal biedt veel mogelijkheden als het gaat om kleur, textuur en algehele uitstraling.

Kies voor Beton Ciré in restaurants

Daarnaast biedt Beton Ciré de voordelen van een cementgebonden vloer. Het is bestendig tegen vocht en dus geschikt voor ruimtes waar het snel nat wordt. Denk bijvoorbeeld aan een keuken in een restaurant. Daarnaast is dit vloertype gemakkelijk te reinigen en dus zeer geschikt voor ruimtes waar snel, vaak en efficiënt moet worden schoongemaakt. Het is dus een hygiënische keuze.

Een duurzame keuze voor iedere commerciële ruimte

Naast de esthetische en hygiënische eigenschappen is Beton Ciré ook een duurzame keuze. Duurzaamheid is steeds belangrijker en speelt ongetwijfeld ook mee in uw keuze voor een vloertype. Met Beton Ciré kiest u voor een vloer die – mits goed onderhouden – tientallen jaren meegaat. Met een geschikte toplaag verlengt u de levensduur nog meer. Bovendien zijn er verschillende Beton Ciré vloeren die milieuvriendelijk worden geproduceerd.

Ook een Beton Ciré vloer in uw commerciële ruimte?

Bent u benieuwd of de Beton Ciré geschikt is voor uw kantoor, restaurant of ander bedrijfspand? Kom naar de showroom van coatingvloer.nl. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.