Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Tip: Luxe wonen in nieuwe stadswijk Warande in Lelystad

De nieuwe stadswijk Warande in Lelystad is volop in ontwikkeling. De ontwikkeling van de wijk is begonnen rond 2000 en nog altijd groeit deze groene nieuwe buurt. Het plan van de gemeente is dat er uiteindelijk ruimte is voor 8.500 huizen en 450 kavels. Daarmee is er straks plek voor maar liefst 80.000 bewoners. Wat maakt Warande in Lelystad bijzonder en welke stadsdelen bestaat de nieuwe buurt uit?

Haagwinde: het hart van de wijk

Op het plein de Haagwinde vind je alle voorzieningen die nodig zijn om een buurt te laten floreren. Denk dan aan winkels, supermarkten en scholen. Daaromheen zijn verschillende kleine buurten gerealiseerd, allen met een eigen karakter.

De Olmen

De Olmen ligt in het noordwesten van de nieuwe wijk Warande. Op steenworp afstand ligt het Olmenpark: een groen walhalla voor de buurtbewoners. De Olmen is onderverdeeld in drie kleinere buurten, allen met een eigen karakter en unieke architectuur.

Het Eiland

Het Eiland is een plek waar wonen en water samenkomen. Vanuit de woning kijken bewoners uit over het water in de omgeving. Er zijn op Het Eiland zelfs woningen op het water gebouwd. Die zijn met steigers verbonden aan zogenaamde dijkstraten. Het doet denken aan een oud-Hollands vissersdorp.

De Elzen

De Elzen is geïnspireerd op de unieke architectonische stijl van het Engelse landschap. Er is veel groen en water in de buurt te vinden. Sterker nog: wonen in De Elzen betekent wonen aan het water van de Torenvalktocht en naast het Elzenpark. De buurt dankt haar naam aan elzenbomen, die veel voorkomen in gebieden met natuurlijk water.

De Nooten

De Nooten is thuis van een van de belangrijkste fietsroutes in de buurt. De nieuwe stadswijk Warande is bij uitstek een wijk om te fietsen en wandelen. In De Nooten wordt dat meteen duidelijk. De woningen kijken uit op een van de nabijgelegen parken. De buurt heeft brede straten en prachtige bomen langs de weg.

Wonen in Warande

De nieuwe wijk Warande in Lelystad is dé plek voor mensen die graag in de natuur wonen met de gemakken van de stad dichtbij. De Oostvaardersplassen liggen om de hoek en voor de meeste voorzieningen hoeft u de wijk niet eens uit. Warande heeft kleine buurten, statige lanen en parken voor een wandeling, fietstocht of spelende kinderen.

Kortom: een genot om te wonen. Er zijn nog woningen en kavels beschikbaar in deze unieke wijk. Wilt u straks thuis net zo prettig wonen als in de buurt? Dat begint met een prettige inrichting. Bij coatinvloer.nl kiest u uit een breed assortiment van vloeren de perfecte basis voor uw nieuwe thuis.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.