Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer voor de industrie in Lelystad

Gietvloer industrie

In deze fabriek in Lelystad hebben wij een gietvloer aangebracht. Coatingvloer.nl levert namelijk niet alleen gietvloeren voor in woningen maar ook praktische en sterke gietvloeren voor de industrie. Zo ook deze epoxy gietvloer, de EP Gietvloer A300.

Een epoxy gietvloer

Het type gietvloer dat geschikt is voor de industrie is de epoxy gietvloer. Een epoxy gietvloer is ijzersterk en kan zware (chemische) belasting goed aan. In deze fabriek is dat belangrijk omdat de stellages en machines erg zwaar zijn. Er is door de ondernemers gekozen voor onze EP Gietvloer A300 in de kleur RAL7001. Deze lichtgrijze kleur oogt fris en hygiënisch. Het is een slimme keuze in een ruimte met weinig ramen.

De gietvloer is erg mooi, ik ben er heel tevreden mee. Het personeel van Coatingvloer.nl is erg kundig en vriendelijk. Een aanrader!

Een gietvloer in het pand van Niverpack

Niverpack, het bedrijf waarvoor we de gietvloer hebben geplaatst is gespecialiseerd in het afvullen van vloeistoffen en pasteuze producten. Denk hier bijvoorbeeld bij aan zeep, motorolie en zonnebrandmiddelen. Het grote bedrijfspand ligt in een industrieterrein in Lelystad.

Waarom een gietvloer laten aanbrengen in uw bedrijfspand?

Steeds meer industriële bedrijven kiezen ervoor om een epoxy gietvloer te laten aanbrengen. De gietvloer heeft dan ook diverse voordelen. Zoals eerder genoemd kan de vloer zware belasting goed aan, maar de vloer is ook erg hygiënisch omdat deze volledig naadloos is. Ook is de vloer makkelijk schoon te maken. Daarnaast gaat de sterke vloer lang mee. Het is daarom een slimme investering voor bedrijven.

Een gietvloer voor uw bedrijf?

Wil je meer informatie ontvangen over onze gietvloeren voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met je in onze showroom, waar we je meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van industriële gietvloeren.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan