Een gietvloer voor de industrie in Lelystad | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer voor de industrie in Lelystad

Een gietvloer voor de industrie in Lelystad

In deze fabriek in Lelystad hebben wij een gietvloer aangebracht. Coatingvloer.nl levert namelijk niet alleen gietvloeren voor in woningen maar ook praktische en sterke gietvloeren voor de industrie. Zo ook deze epoxy gietvloer, de EP Gietvloer A300.

Een epoxy gietvloer

Het type gietvloer dat geschikt is voor de industrie is de epoxy gietvloer. Een epoxy gietvloer is ijzersterk en kan zware (chemische) belasting goed aan. In deze fabriek is dat belangrijk omdat de stellages en machines erg zwaar zijn. Er is door de ondernemers gekozen voor onze EP Gietvloer A300 in de kleur RAL7001. Deze lichtgrijze kleur oogt fris en hygiënisch. Het is een slimme keuze in een ruimte met weinig ramen.

De gietvloer is erg mooi, ik ben er heel tevreden mee. Het personeel van Coatingvloer.nl is erg kundig en vriendelijk. Een aanrader!

Een gietvloer in het pand van Niverpack

Niverpack, het bedrijf waarvoor we de gietvloer hebben geplaatst is gespecialiseerd in het afvullen van vloeistoffen en pasteuze producten. Denk hier bijvoorbeeld bij aan zeep, motorolie en zonnebrandmiddelen. Het grote bedrijfspand ligt in een industrieterrein in Lelystad.

Waarom een gietvloer laten aanbrengen in uw bedrijfspand?

Steeds meer industriële bedrijven kiezen ervoor om een epoxy gietvloer te laten aanbrengen. De gietvloer heeft dan ook diverse voordelen. Zoals eerder genoemd kan de vloer zware belasting goed aan, maar de vloer is ook erg hygiënisch omdat deze volledig naadloos is. Ook is de vloer makkelijk schoon te maken. Daarnaast gaat de sterke vloer lang mee. Het is daarom een slimme investering voor bedrijven.

Een gietvloer voor uw bedrijf?

Wil je meer informatie ontvangen over onze gietvloeren voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met je in onze showroom, waar we je meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van industriële gietvloeren.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer in winkel
Een betonlook gietvloer in een winkel van Swapfiets
Gietvloer in nieuwbouwwonign
Een gietvloer in uw nieuwe woning in de Houthavens