Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer voor de industrie in Lelystad

In deze fabriek in Lelystad hebben wij een gietvloer aangebracht. Coatingvloer.nl levert namelijk niet alleen gietvloeren voor in woningen maar ook praktische en sterke gietvloeren voor de industrie. Zo ook deze epoxy gietvloer, de EP Gietvloer A300.

Een epoxy gietvloer

Het type gietvloer dat geschikt is voor de industrie is de epoxy gietvloer. Een epoxy gietvloer is ijzersterk en kan zware (chemische) belasting goed aan. In deze fabriek is dat belangrijk omdat de stellages en machines erg zwaar zijn. Er is door de ondernemers gekozen voor onze EP Gietvloer A300 in de kleur RAL7001. Deze lichtgrijze kleur oogt fris en hygiënisch. Het is een slimme keuze in een ruimte met weinig ramen.

De gietvloer is erg mooi, ik ben er heel tevreden mee. Het personeel van Coatingvloer.nl is erg kundig en vriendelijk. Een aanrader!

Een gietvloer in het pand van Niverpack

Niverpack, het bedrijf waarvoor we de gietvloer hebben geplaatst is gespecialiseerd in het afvullen van vloeistoffen en pasteuze producten. Denk hier bijvoorbeeld bij aan zeep, motorolie en zonnebrandmiddelen. Het grote bedrijfspand ligt in een industrieterrein in Lelystad.

Waarom een gietvloer laten aanbrengen in uw bedrijfspand?

Steeds meer industriële bedrijven kiezen ervoor om een epoxy gietvloer te laten aanbrengen. De gietvloer heeft dan ook diverse voordelen. Zoals eerder genoemd kan de vloer zware belasting goed aan, maar de vloer is ook erg hygiënisch omdat deze volledig naadloos is. Ook is de vloer makkelijk schoon te maken. Daarnaast gaat de sterke vloer lang mee. Het is daarom een slimme investering voor bedrijven.

Een gietvloer voor uw bedrijf?

Wil je meer informatie ontvangen over onze gietvloeren voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met je in onze showroom, waar we je meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van industriële gietvloeren.

[huge_it_portfolio id=”48″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.