Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonlook gietvloer in een winkel van Swapfiets

Gietvloer in winkel

Coatingvloer.nl brengt ook vloeren aan in bedrijfspanden. Omdat onze vloeren niet alleen mooi, maar ook erg praktisch zijn, zijn ze geschikt voor vele soorten bedrijven. Ook voor winkels zijn onze gietvloeren zeer geschikt. Het jonge bedrijf Swapfiets heeft daarom voor een van hun winkels gekozen voor een betonlook gietvloer.

Een betonlook gietvloer

Wij hebben in het winkelpand op 65 vierkante meter een PU gietvloer Green Line aangebracht in de betonlook tint ‘ Concrete’. De grijze tint en het betonlook effect zorgen ervoor dat de vloer spreken op een industriële betonnen vloer lijkt. Maar niets is wat het lijkt, want het gaat hier echt om een gietvloer. En een gietvloer is veel praktischer dan een authentieke betonnen vloer.

Een gietvloer voor winkels

Een gietvloer is om meerdere redenen zeer geschikt voor in winkelpanden. Ten eerste ziet een gietvloer er mooi en professioneel uit. Je maakt meteen een goede indruk op de potentiële klanten. Daarnaast is het een sterke vloer die lang mee gaat. Daarom is het een slimme investering.

Een stijlvolle winkel

De winkel van Swapfiets is stijlvol ingericht. Je krijgt een woonkamergevoel wat het persoonlijk en sfeervol maakt. De fietsen staan netjes op een rij aan een kant en rijden makkelijk over de naadloze gietvloer.

Altijd een werkende fiets met Swapfiets

Je hebt ze vast al eens gezien, die fietsen met een blauw fietsband. Het zijn de fietsen van het jonge Nederlandse bedrijf Swapfiets. Het principe van Swapfiets is dat je een fiets huurt en wanneer deze kapot is kan je deze binnen een dag laten omruilen voor een nieuwe werkende fiets. Zo heb je altijd een fiets die werkt! Het is het nieuwe leasen, niet meer voor auto’s maar voor fietsen. Je betaalt een vast bedrag per maand.

Een gietvloer voor uw bedrijf?

Wil je meer informatie ontvangen over onze PU gietvloer Green Line of een van onze andere gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met je in onze showroom, waar we je meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan