Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonlook gietvloer in een winkel van Swapfiets

Coatingvloer.nl brengt ook vloeren aan in bedrijfspanden. Omdat onze vloeren niet alleen mooi, maar ook erg praktisch zijn, zijn ze geschikt voor vele soorten bedrijven. Ook voor winkels zijn onze gietvloeren zeer geschikt. Het jonge bedrijf Swapfiets heeft daarom voor een van hun winkels gekozen voor een betonlook gietvloer.

Een betonlook gietvloer

Wij hebben in het winkelpand op 65 vierkante meter een PU gietvloer Green Line aangebracht in de betonlook tint ‘ Concrete’. De grijze tint en het betonlook effect zorgen ervoor dat de vloer spreken op een industriële betonnen vloer lijkt. Maar niets is wat het lijkt, want het gaat hier echt om een gietvloer. En een gietvloer is veel praktischer dan een authentieke betonnen vloer.

Een gietvloer voor winkels

Een gietvloer is om meerdere redenen zeer geschikt voor in winkelpanden. Ten eerste ziet een gietvloer er mooi en professioneel uit. Je maakt meteen een goede indruk op de potentiële klanten. Daarnaast is het een sterke vloer die lang mee gaat. Daarom is het een slimme investering.

Een stijlvolle winkel

De winkel van Swapfiets is stijlvol ingericht. Je krijgt een woonkamergevoel wat het persoonlijk en sfeervol maakt. De fietsen staan netjes op een rij aan een kant en rijden makkelijk over de naadloze gietvloer.

Altijd een werkende fiets met Swapfiets

Je hebt ze vast al eens gezien, die fietsen met een blauw fietsband. Het zijn de fietsen van het jonge Nederlandse bedrijf Swapfiets. Het principe van Swapfiets is dat je een fiets huurt en wanneer deze kapot is kan je deze binnen een dag laten omruilen voor een nieuwe werkende fiets. Zo heb je altijd een fiets die werkt! Het is het nieuwe leasen, niet meer voor auto’s maar voor fietsen. Je betaalt een vast bedrag per maand.

Een gietvloer voor uw bedrijf?

Wil je meer informatie ontvangen over onze PU gietvloer Green Line of een van onze andere gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met je in onze showroom, waar we je meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn.

[huge_it_portfolio id=”47″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.