Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een kantoor in Oostzaan

Een gietvloer is een geweldige vloer voor in een kantoor. De vloer ziet er professioneel uit, is makkelijk schoon te maken en gaat lang mee. Alleen maar voordelen! Verbeterhaar heeft in hun huiselijke kantoor door ons een gietvloer laten aanbrengen.

Een sfeervol kantoor

Het kantoor heeft een professionele sfeer en is tegelijkertijd ook sfeervol en persoonlijk. Er zijn twee grote bureau’s voor beide ondernemers en daarnaast is er een gezellige zithoek gemaakt. De ondernemers geloven dat er op kantoor naast hard gewerkt ook ontspannen mag worden. Het grote vloerkleed is een leuk contrast met de strakke PU gietvloer Green Line en de vele planten zorgen niet alleen voor sfeer maar zuiveren ook de lucht.

Een grijze gietvloer

Verbeterhaar heeft gekozen voor onze PU gietvloer Green Line in de tint ‘Platin’, een warme grijstint. In het interieur zijn de minimalistische tinten zwart, wit en grijs gebruikt. Deze kleuren zijn neutraal en tijdloos en daardoor zeer geschikt voor in een kantoor.

We zijn erg blij met de vloer, hij ligt er erg strak en netjes in!

Krassen voorkomen op een gietvloer

Onder de bureaustoelen zijn doorzichtige stoelmatten neergelegd die de gietvloer beschermen tegen krassen. Een PU gietvloer Green Line is een sterke vloer, maar er kunnen krassen op de vloer komen wanneer deze niet goed wordt beschermt. De plastic wieltjes van een bureaustoel zorgen na een tijdje voor krassen in de vloer, daarom is het gebruik van een stoelmat erg slim! Krassen kunt u ook voorkomen door een mat bij de deur te plaatsen, viltjes onder meubels te plaatsen en binnenshuis schoenen uit te doen.

Ook een gietvloer op kantoor?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een PU gietvloer Green Line op werk? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van onze gietvloeren. Of maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”46″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.