Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een minimalistisch interieur in Amsterdam

Onze PU gietvloer Green Line vormt de basis van dit prachtige minimalistische interieur. Wij hebben in deze Amsterdamse woning een gietvloer aangebracht. De kleur hebben we speciaal op verzoek van de klant gemaakt.

Een gietvloer met een unieke kleur

U heeft bij ons de keuze uit een groot aantal kleuren. Maar ook als u graag een unieke kleur wilt die wij nog niet bieden is dat mogelijk. Wij kunnen de kleur aan de hand van uw wensen maken. De tint van de gietvloer in deze woning is dan ook echt uniek! Heeft u interesse in een gietvloer in een bijzondere kleur? Neem dan contact met ons op om een afspraak de maken in onze showroom, waar we graag de mogelijkheden met u bespreken.

Een gietvloer in een minimalistisch interieur

De woning is erg strak en minimalistisch ingericht. De meubels zijn van hetzelfde donkere hout in combinatie met zwart. Daarnaast is er voor de tinten wit en grijs gekozen, zoals in de moderne eetkamerstoelen en de grijze banken. Er zijn weinig decoraties en de meubels hebben strakke vormen. Zo minimalistisch mogelijk, met een maximaal effect! De woonkeuken heeft grote ramen waardoor er veel licht binnenkomt. De witte luxaflex versterken dit effect en houden het licht en fris. Het resultaat is erg mooi en stijlvol.

Ik ben erg blij met de gietvloer en de gekozen kleur, deze is erg netjes aangebracht. Tip voor anderen: wij hebben een robotstofzuiger die de gietvloer stofvrij houdt. Een perfecte combinatie!

Een gietvloer voor gezinnen

In deze moderne woning woont een gezin met twee kinderen. Een PU gietvloer Green Line is zeer geschikt voor gezinnen, want de vloer is naast erg mooi ook heel praktisch. Een gietvloer is, doordat hij naadloos en vochtwerend is, erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het een duurzame vloer, waar u lang van kan genieten.

Interesse in een gietvloer?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een PU gietvloer Green Line op werk? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van onze gietvloeren. Of maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”45″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.