Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een appartement in Utrecht

In dit sfeervolle appartement in Utrecht ligt nu een prachtige PU Gietvloer Green Line in de betonlook tint ‘Fossiel’. De vloer staat erg mooi bij de rest van het interieur. In totaal hebben we de gietvloer op 110 vierkante meter aangebracht.

Een betonlook gietvloer

De bewoners van dit nieuwbouwappartement hebben voor een gietvloer gekozen om de combinatie van de mooie uitstraling en de praktische eigenschappen van de vloer. De tint ‘Fossiel’ is een schitterende lichte zandkleur. De kleur heeft een warme uitstraling en is ook praktisch, want vuil is er minder snel op te zien.

We zijn ontzettend blij met de vloer! We vinden de vloerverwarming heerlijk. Erg kundig personeel.

Een sfeervol interieur

Het appartement is erg sfeervol ingericht. In de woonkamer en de keuken zijn vooral verschillende tinten beige gebruikt en in de slaapkamer staat de PU Gietvloer Green Line erg mooi bij de donkerblauwe muur. De meubels zijn een mix ‘n match van antieke en moderne items. We zien verder een collectie aan rieten manden en verschillende kunstwerken die bijdragen aan de gezellige sfeer.

Een gietvloer combineren met vloerverwarming

Onder de gietvloer hebben we eerst vloerverwarming aangebracht. Vloerverwarming is zeer goed te combineren met een gietvloer. Omdat de PU gietvloer Green Line erg dun is wordt de warmte goed en snel door de ruimte verspreid. De gietvloer past zich qua temperatuur snel aan. Zo kan vloerverwarming zelfs als hoofdverwarming gebruikt worden. In dit appartement is vloerverwarming de belangrijkste manier van ver-warmen. Een groot voordeel is dat met vloerverwarming de vloer ook qua temperatuur erg aangenaam aanvoelt.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”44″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.