Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Amsterdam-Oost

In deze nieuwbouwwoning in Amsterdam-Oost hebben wij een lichtgroene gietvloer aangebracht. Deze unieke kleur is weer eens wat anders dan grijs, terwijl de tint toch ook erg stijlvol en neutraal is.

Een olijfgroene gietvloer

Er is door de klanten gekozen voor een gietvloer in de solo kleur ‘Olive Green’, een prachtige natuurlijke kleur groen. De kleur is rustig en past goed bij andere keluren. Het stel is erg blij met deze kleur. In totaal hebben we in de woning de PU gietvloer Green Line op 58 vierkante meter aangebracht.

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning

De gietvloer is aangebracht in een nieuwbouwwoning. Wanneer je verhuist naar een nieuwbouwwoning is het slim om te kiezen voor een gietvloer, want een gietvloer kan vaak nog net voor oplevering worden aangebracht. Zo kan u meteen van de vloer genieten! Daarnaast is het slim om de vloer in de gehele woning te laten aanbrengen. Zo is het niet nodig om tijd te investeren in het uitzoeken van een andere vloer en brengt de gietvloer een eenheid in de woning. Een PU Gietvloer Green Line is vochtwerend en daardoor ook geschikt voor in de badkamer, het toilet en in de keuken.

De vloerleggers van Coatingvloer.nl hebben goede kennis van zaken, ze hebben de vloer erg kundig aangebracht. We zijn erg blij met het resultaat en met de kleur die we hebben gekozen. Als we de houten vloer van de buren zien vinden we onze vloer toch een stuk moderner.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is een vloer met veel voordelen. Zo is een gietvloer naadloos en vochtwerend en daardoor erg hygiënisch. Hierdoor is de vloer ook makkelijk schoon te maken. Maar een PU gietvloer Green Line is ook erg comfortabel en sterk. De duurzame vloer gaat jarenlang mee! Wist u dat een gietvloer in veel verschil-lende kleuren verkrijgbaar is?

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de di-verse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”43″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.