Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Amsterdam-Oost

Gietvloer nieuwbouwwoning

In deze nieuwbouwwoning in Amsterdam-Oost hebben wij een lichtgroene gietvloer aangebracht. Deze unieke kleur is weer eens wat anders dan grijs, terwijl de tint toch ook erg stijlvol en neutraal is.

Een olijfgroene gietvloer

Er is door de klanten gekozen voor een gietvloer in de solo kleur ‘Olive Green’, een prachtige natuurlijke kleur groen. De kleur is rustig en past goed bij andere keluren. Het stel is erg blij met deze kleur. In totaal hebben we in de woning de PU gietvloer Green Line op 58 vierkante meter aangebracht.

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning

De gietvloer is aangebracht in een nieuwbouwwoning. Wanneer je verhuist naar een nieuwbouwwoning is het slim om te kiezen voor een gietvloer, want een gietvloer kan vaak nog net voor oplevering worden aangebracht. Zo kan u meteen van de vloer genieten! Daarnaast is het slim om de vloer in de gehele woning te laten aanbrengen. Zo is het niet nodig om tijd te investeren in het uitzoeken van een andere vloer en brengt de gietvloer een eenheid in de woning. Een PU Gietvloer Green Line is vochtwerend en daardoor ook geschikt voor in de badkamer, het toilet en in de keuken.

De vloerleggers van Coatingvloer.nl hebben goede kennis van zaken, ze hebben de vloer erg kundig aangebracht. We zijn erg blij met het resultaat en met de kleur die we hebben gekozen. Als we de houten vloer van de buren zien vinden we onze vloer toch een stuk moderner.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is een vloer met veel voordelen. Zo is een gietvloer naadloos en vochtwerend en daardoor erg hygiënisch. Hierdoor is de vloer ook makkelijk schoon te maken. Maar een PU gietvloer Green Line is ook erg comfortabel en sterk. De duurzame vloer gaat jarenlang mee! Wist u dat een gietvloer in veel verschil-lende kleuren verkrijgbaar is?

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de di-verse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan