Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een kantoor in Almere

Wist u dat een betonlook gietvloer ook een zeer geschikte vloer is voor kantoren? Een betonlook gietvloer is zowel erg praktisch als erg mooi. Daar zijn de eigenaren van dit bedrijf in Almere het helemaal mee eens.

Een gietvloer op kantoor

Een gietvloer is een perfecte kantoorvloer, want de naadloze vloer is erg hygiënisch. Erg belangrijk als je een ruimte met meerdere personen deelt en regelmatig klanten over de vloer krijgt. Maar daarnaast is een PU gietvloer Green Line ook een prachtige designvloer van goede kwaliteit. De duurzame vloer gaat jaren mee!

Een modern ingericht kantoor

Het kantoor van dit bedrijf is binnen een jaar volledig gerenoveerd. Wij hebben er als deel van de renovatie een nieuwe betonlook gietvloer aangebracht. De verschillende ruimtes zijn modern ingericht en bieden verschillende werkplekken. Er is een grote ruimte met meerdere bureaus, een vergaderruimte met glazen wanden en een sfeervolle ontvangstruimte. In het gehele kantoor ligt de PU gietvloer Green Line in de betonlook tint ‘Titanium’. De betonlook gietvloer loopt naadloos door in de verschillende ruimte’s. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en zo ook de klant.

Wij wilden een praktische vloer met een mooie uitstraling. De betonlook gietvloer voldoet zeker aan deze eisen! Daarnaast verliep de communicatie met Coatingvloer.nl uitstekend.

Een gietvloer met huisdieren

Het bedrijf heeft naast rond de twintig werknemers ook een gezellige kantoorhond over de vloer. Een gietvloer is een perfecte vloer bij huisdieren, omdat de vloer geen haren en ander vuil opneemt. Omdat de vloer licht elastisch is, maken de nagels van de hond ook geen hard geluid op de vloer.

Een gietvloer op kantoor

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor bij u op kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan gietvloeren die geschikt zijn voor bedrijven. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”42″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.