Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een kantoor in Almere

Gietvloer in kantoor Almere

Wist u dat een betonlook gietvloer ook een zeer geschikte vloer is voor kantoren? Een betonlook gietvloer is zowel erg praktisch als erg mooi. Daar zijn de eigenaren van dit bedrijf in Almere het helemaal mee eens.

Een gietvloer op kantoor

Een gietvloer is een perfecte kantoorvloer, want de naadloze vloer is erg hygiënisch. Erg belangrijk als je een ruimte met meerdere personen deelt en regelmatig klanten over de vloer krijgt. Maar daarnaast is een PU gietvloer Green Line ook een prachtige designvloer van goede kwaliteit. De duurzame vloer gaat jaren mee!

Een modern ingericht kantoor

Het kantoor van dit bedrijf is binnen een jaar volledig gerenoveerd. Wij hebben er als deel van de renovatie een nieuwe betonlook gietvloer aangebracht. De verschillende ruimtes zijn modern ingericht en bieden verschillende werkplekken. Er is een grote ruimte met meerdere bureaus, een vergaderruimte met glazen wanden en een sfeervolle ontvangstruimte. In het gehele kantoor ligt de PU gietvloer Green Line in de betonlook tint ‘Titanium’. De betonlook gietvloer loopt naadloos door in de verschillende ruimte’s. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en zo ook de klant.

Wij wilden een praktische vloer met een mooie uitstraling. De betonlook gietvloer voldoet zeker aan deze eisen! Daarnaast verliep de communicatie met Coatingvloer.nl uitstekend.

Een gietvloer met huisdieren

Het bedrijf heeft naast rond de twintig werknemers ook een gezellige kantoorhond over de vloer. Een gietvloer is een perfecte vloer bij huisdieren, omdat de vloer geen haren en ander vuil opneemt. Omdat de vloer licht elastisch is, maken de nagels van de hond ook geen hard geluid op de vloer.

Een gietvloer op kantoor

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor bij u op kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan gietvloeren die geschikt zijn voor bedrijven. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan