Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een woning in Ouderkerk aan de Amstel

In deze modern ingerichte woning hebben we een PU Gietvloer Green Line geplaatst. De naadloze gietvloer vormt een mooi geheel met de rest van het interieur. In totaal hebben we 152 vierkante meter aan gietvloer aangebracht.

Een witte gietvloer

Het interieur is erg fris en clean omdat er veel wit gebruikt is. Niet alleen de muren zijn wit, maar ook bijna alle meubels, het keukenblok én de gietvloer. Er is door de bewoners gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de tint ‘ Breeze’. Het resultaat is schitterend!

Het is iedere keer als ik binnenkom een feestje! De kleur is geweldig, vrienden twijfelde of de kleur niet te licht was, maar we zijn erg tevreden met het resultaat! De vloer is heerlijk warm door de vloerverwarming en in combinatie het rubber comfort systeem lopen wij alleen nog maar op sokken!

Een rubbercomfort systeem

Op de benedenverdieping hebben we onder de gietvloer het rubbercomfort systeem geplaatst. Dit systeem is een geluid reducerende laag die er voor zorgt dat het doorslaggeluid minder dan 15 decibel is. U krijgt hierbij een geluidscertificatie zodat u aan eventuele eisen van een appartementencomplex kan voldoen. Maar een rubbercomfort systeem heeft ook nog andere voordelen. Zo zorgt het voor extra comfort en is het scheuroverbruggend.

Vloerverwarming

De PU gietvloer Green Line is niet alleen gecombineerd met een rubbercomfort systeem, maar ook met vloerverwarming. Hierdoor kunnen de bewoners altijd genieten van een vloer met een aangename temperatuur. Daarnaast kan met de vloerverwarming de gehele ruimte verwarmd worden.

Een chique en minimalistisch interieur

Het interieur van de woning is chique en minimalistisch. Naast veel wit zijn er zwarte en rode accenten zoals het vloerkleed en de kussentjes op de bank. Er is gekozen voor moderne en minimalistische meubels en de vleugel in de hoek draagt bij aan de chique sfeer. Het totaalplaatje is erg mooi!

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een gietvloer? Of wilt u graag meer weten over de diverse opties? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”40″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.